Fordeler med All Inclusive

Fordeler med All Inclusive

Veldig mange velger reiser med All Inclusive. Vi forteller her hvorfor det er blitt så populært, hvem det henvender seg til og hva som egentlig inngår i All Inclusive.

En gjeng sitter ved et bord på restaurant

Ingen ekstra utgifter

Når du velger en reise med All Inclusive, betaler du en samlet sum for hele reisen som også inkluderer mat og drikke. Dette gjør det enklere å planlegge feriebudsjettet ditt, og du trenger ikke å bekymre deg for ekstra utgifter når du er på hotellet.

Ingen ekstra udgifter på ferien, når alt er betalt hjemmefra.

Lekker mat med All Inclusive

Enkelt og praktisk

Etter en lang dag på stranden eller ved bassenget, hvor man har hatt mange opplevelser, kan det virke overveldende å skulle finne en restaurant til middag. Med All Inclusive har man alltid en god restaurant rett ved hånden. Det blir nesten ikke mer praktisk enn å ta de få skrittene fra hotellrommet ned til restauranten, der man kan nyte deilige retter. Enkelt, ikke sant?

Vælg All Inclusive, når det skal være nemt og bekvemt.

Liten jente spiser mat

Noe for alle

På de fleste av våre All Inclusive-hoteller spiser dere i vår buffetrestaurant. Her finner dere et stort utvalg av favorittretter for hele familien, slik at dere er sikre på å finne noe som alle liker til frokost, lunsj og middag.

Find noget for alle i vores store buffet.

Hva er inkludert?

Hva som er inkludert i prisen kan variere, men generelt kan du regne med at en stor del av dette inngår i din All Inclusive-reise:

• Måltider – minimum tre måltider pr. dag
• Snacks og is til barna
• Drikkevarer
• Underholdning, show, barneklubber og diverse aktiviteter

Dette er en pekepinn om alternativene, som kan variere fra hotell til hotell.

Mer om All Inclusive

Finn din All Inclusive-ferie med Ving

Finn din All Inclusive-ferie

Her har du på forhånd betalt for alle måltider – også mellommåltider – drikkevarer og bruk av mange av hotellets fasiliteter. Perfekt for familier med sultne tenåringer og barn.

Et bord dekket med mat og drikke

Hva inngår?

På mange av våre hotell kan du velge All Inclusive eller andre fordelaktige måltidspakker.

POPULÆRE REISEMÅL MED ALL INCLUSIVE

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.