Fordele ved All Inclusive

Fordeler med All Inclusive

Veldig mange velger reiser med All Inclusive. Vi forteller her hvorfor det er blitt så populært, hvem det henvender seg til og hva som egentlig inngår i All inclusive.

Hva er fordelene?

Selv om en All Inclusive-reise vanligvis er dyrere enn en «vanlig» reise, er det sett under ett penger å spare ved å velge All Inclusive. I løpet av ferien sparer du nemlig inn de pengene du ellers ville ha brukt på mat og drikke etc. Og fordi du har betalt alt på forhånd, er det lettere å begrense og holde styr på utgiftene underveis. Når dere er mange som reiser sammen er det mye enklere å spise fellesmåltider, for dere slipper for eksempel å bestille bord på restauranter først og bekymre dere for hva slags mat de serverer. Og dere slipper å krangle om regningen etterpå!

Hvem henvender det seg til?

En All Inclusive-ferie er en fantastisk måte å holde styr på budsjettet. Du kan på en enkel måte sikre deg mot å bruke for mye penger, og samtidig unngå at det ikke dukker opp altfor mange ekstrautgifter på kontoen når du kommer hjem.
Spesielt barnefamilier og de som liker å prøve forskjellige typer aktiviteter og underholdning vil ha stor glede av All Inclusive. Dere kan være sikre på å bli underholdt, og det er aldri lang vei til en is, brus, adspredelser m.m.
 

Hva er inkludert?

Hva som er inkludert i prisen kan variere, men generelt kan du regne med at en stor del av dette inngår i din All Inclusive-reise:

• Måltider – minimum tre måltider pr. dag
• Snacks og is til barna
• Drikkevarer
• Underholdning, show, barneklubber og diverse aktiviteter

Dette er en pekepinn om alternativene, som kan variere fra hotell til hotell.

Mer om All Inclusive

POPULÆRE REISEMÅL MED ALL INCLUSIVE