SAS Charter

Mat / spesialmat

Mat og drikke er en viktig del av ferien. Og ferien begynner allerede på flyreisen. Så husk å bestille mat før du reiser, og velg siden drikke i fred og ro om bord på flyet.
Du kan også bestille spesialmat. Drikke kjøpes om bord.
Mat bestilles på Min side samt på telefon: 915 08 888

Seteplass

Når du har bestilt reisen din, kan du mot betaling bestille ditt favorittsete om bord. Mange benytter sjansen til å bestille et bestemt sete, derfor anbefaler vi at du bestiller god tid i forveien. Du kan tidligst bestille 180 dager før avreise og senest 4 dager før avreise.

Taxfree

Solbriller til ferien, godteri til barna eller kanskje en gave til naboen som vannet blomstene for deg? Det finnes mange grunner til å kjøpe taxfreevarer – i tillegg til at det selvsagt er billig. Om du bestiller på forhånd får du varene levert rett til flysetet ditt. Enklere blir det ikke! Taxfree-katalogen kommer i posten ca. 3 uker før avreise.

Ekstrabagasje og spesialbagasje

Om du har med deg mer enn den tillatte bagasjevekten, må du betale en avgift på flyplassen. Merk at bagasje med overvekt kun kommer med flyet om det er plass om bord.
Transport av golfbager og annen spesialbagasje, for eksempel sykler, må bestilles før avreise.

Bagasje

Tillatt bagasjevekt:

Voksne og barn (fra 2 år): 20 kg + 5 kg håndbagasje (30+5 kg ved 3 ukers reise eller mer)
Flyklassen Charter Plus: 30 kg + 8 kg håndbagasje
Baby (under 2 år): 10 kg + barnevogn (ingen håndbagasje). Vær oppmerksom på at barnevognen skal pakkes i en plastpose – disse kan kjøpes på flyplassen.

Håndbagasje:

Maks. mål: 55 x 40 x 23 cm

Bagasje er inkludert i prisen når du bestiller en reise til et av våre utvalgte hotell.

Skal du bo på et av våre andre hotell, eller har bestilt en uspesifisert reise eller kun flybillett, velger du selv om du vil reise med kun håndbagasje eller om du vil bestille innsjekket bagasje sammen med reisen.

Bagasje kan også bestilles i etterkant på Min side samt på telefon: 915 08 888.

SAS Charter Plus

På flere av SAS Charters flyvninger kan du bestille en oppgradert flyklasse i forbindelse med reisen.
Følgende er inkludert:

  • Oppgradert måltid inkludert i prisen på utreisen og hjemreisen (forrett, hovedrett og dessert) samt tre alkoholholdige drinker, f.eks. aperitif, vin/øl til maten og avec (ikke champagne).
  • Fri bagagevekt 30 kg pluss 8 kg handbagasje.*
  • Du plasseres i den fremste delen av kabinen.
  • Separat innsjekking/innlevering av bagasje på utreisen når du reiser fra Oslo.
  • SAS Charter Plus kan bestilles til barn mellom 2–11 år. Barn får en tilpasset Charter Plus-meny.
  • Fri tilgang til elektroniske aviser via SAS-appen.

Merk: *Har du bestilt en uspesifisert reise eller kun en flyreise tillkommer det en avgift om du ønsker å sjekke inn bagasje. Dette gjelder også om du har bestilt en oppgradert flyklasse hvor ekstra bagasjevekt inngår.
På flere av SAS Charters flyvninger er det mulig å kjøpe tilgang til SAS Lounge på utreisen.

Nettside

SAS

Fant du ikke det du lette etter?

Vanlige spørsmål og svar finner du på våre kundeservice-sider

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.