Se hotell (1)

Reiser til Belgian Grand Prix

Belgia

Belgias Spa-Francorchamps-bane er en av de mest historiske i Formel 1-kalenderen, og har vært vertskap for forskjellige Grand Prix (utenfor verdensmesterskapene) siden 1924, og som fortsatt er en av de mest populære blant både førere og fans.

Den opprinnelige banen gikk på smale, offentlige veier og var utrolige 14,9 kilometer lang med beryktede, farlige partier. Strekningen ble redusert i løpet av årene, da man rettet ut noen svinger, men når man kjørte den "gamle" banens siste Grand Prix 1970, målte den fortsatt drøyt 14 kilometer. Den var forbløffende rask – Chris Amon stod for det årets raskeste runde med en gjennomsnittshastighet på nesten 245 km i timen.

Spa-Francorchamps har en blanding av lange rette strekninger og utfordrende, raske svinger og den flotte beliggenheten gjør at mange førere regner dette som sin favorittbane.

Utfordringene på Spa-Francorchamps er slik at kun de virkelig gode førerne kan sies å ha mestret banen. Faktum er at bare syv førere har vunnet mer enn to ganger – Juan Manuel Fangio, Damon Hill og Lewis Hamilton (tre ganger), Kimi Räikkonen (fire ganger), Jim Clark (fire ganger), Ayrton Senna (fem ganger) og Michael Schumacher (seks ganger).

Billettkategorier

Grunnprisen inkluderer såkalte "General Admission"-billetter:
Disse billettene, i "Bronsekategorien", gir deg muligheten til å velge din favorittplass på de tre ståplassområdene. Disse områdene inkluderer den rette strekningen etter Eau-Rouge og Raidillon, på innsiden av banen mellom svingene 9 og 14.

Gold 3

Mot tillegg kan du bestille følgende billettkategorier:

Gold 6

Fra Gold 6 ser du ut over sjikanen og ned mot venstresvingen ved Blanchimont. Her ser du også rett ned mot innkjørselen til depoene, hvilket gjør dette til en god plassering hvis du vil følge de forskjellige stallenes strategier.

Alle gjester får en velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Belgian Grand Prix

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Skriv anmeldelse
Vær og klima
 • januar
5°1°
2
Soltimer/dag
11
Regnfrie dager
 • februar
6°2°
3
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • mars
9°3°
4
Soltimer/dag
12
Regnfrie dager
 • april
11°6°
5
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • mai
15°10°
7
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • juni
18°12°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juli
20°13°
7
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • august
20°13°
7
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • september
19°12°
6
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • oktober
15°9°
4
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • november
10°5°
2
Soltimer/dag
11
Regnfrie dager
 • desember
6°2°
2
Soltimer/dag
12
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 2 timer fra Oslo lufthavn.
Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert.

Transport til Formel 1-banen
Din Formel 1-pakke inkluderer billett til lørdagens kvalifisering og til hovedløpet på søndag. Transport med buss mellom hotellet og Formel 1-banen er også inkludert i tillegg til reiselederservice (engelsktalende).
Reisetiden fra hotellet til banen er ca. 2 timer. Tilbaketuren til hotellet etter løpet tar ca. 3 timer.
Fakta

Vår service

Du reiser på egen hånd, men det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummer finner du i dine reisedokumenter.

Pass og visum

Alle som reiser til land utenfor Schengen må ha pass, som oftest må dette være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Innen Schengen kreves det at man har med pass eller ID-kort som er gyldig under hele reisen. Les mer på https://www.ving.no/pass-og-visum.

Spørsmål om pass og visum rettes til respektive lands ambassade eller konsulat.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes og generelt sett aksepteres alle vanlige kredittkort, som for eksempel Visa, Mastercard, American Express, Diners Club samt Eurocard. Reisesjekker aksepteres og mange vekslingskontorer har åpent også på søndager.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

230 V. Adapter behøves ikke.

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i program, utflukter, priser etc.
Finn reisen din