Formel 1-reise til Belgia med Ving
BELGIAN GRAND PRIX

Reiser til Belgian Grand Prix

Belgias Spa-Francorchamps-bane er en av de mest historiske i Formel 1-kalenderen, og har vært vertskap for forskjellige Grand Prix (utenfor verdensmesterskapene) siden 1924, og som fortsatt er en av de mest populære blant både førere og fans.

Den opprinnelige banen gikk på smale, offentlige veier og var utrolige 14,9 kilometer lang med beryktede, farlige partier. Strekningen ble redusert i løpet av årene, da man rettet ut noen svinger, men når man kjørte den "gamle" banens siste Grand Prix 1970, målte den fortsatt drøyt 14 kilometer. Den var forbløffende rask – Chris Amon stod for det årets raskeste runde med en gjennomsnittshastighet på nesten 245 km i timen.

Spa-Francorchamps har en blanding av lange rette strekninger og utfordrende, raske svinger og den flotte beliggenheten gjør at mange førere regner dette som sin favorittbane.

Utfordringene på Spa-Francorchamps er slik at kun de virkelig gode førerne kan sies å ha mestret banen. Faktum er at bare syv førere har vunnet mer enn to ganger – Juan Manuel Fangio, Damon Hill og Lewis Hamilton (tre ganger), Kimi Räikkonen (fire ganger), Jim Clark (fire ganger), Ayrton Senna (fem ganger) og Michael Schumacher (seks ganger).

Belgian Grand Prix

Bestill en reise til Belgian Grand Prix 30. aug 2019 og opplev Formel 1-sirkuset!

Billettkategorier

Grunnprisen inkluderer såkalte "General Admission"-billetter:
Disse billettene, i "Bronsekategorien", gir deg muligheten til å velge din favorittplass på de tre ståplassområdene. Disse områdene inkluderer den rette strekningen etter Eau-Rouge og Raidillon, på innsiden av banen mellom svingene 9 og 14.

Mot tillegg kan du bestille følgende billettkategorier:

Fra Gold 6 ser du ut over sjikanen og ned mot venstresvingen ved Blanchimont. Her ser du også rett ned mot innkjørselen til depoene, hvilket gjør dette til en god plassering hvis du vil følge de forskjellige stallenes strategier.

Gold 3

Gold 3 ligger mellom de populære tribunene Super Gold och Gold 4. Herfra ser du utfarten fra depotene og inn i den første svingen, som er en av forbikjøringsstrekningene på Hungaroring. Det finnes også en enorm tv-skjerm midt imot tribunen.

Alle gjester får en velkomstpakke med billettlomme, øreplugger, regnponcho, solkrem og penn i en praktisk pose.

Større kart

Mer informasjon om reisen

Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert.

Transport til Formel 1-banen
Din Formel 1-pakke inkluderer billett til lørdagens kvalifisering og til hovedløpet på søndag. Transport med buss mellom hotellet og Formel 1-banen er også inkludert i tillegg til reiselederservice (engelsktalende).
Reisetiden fra hotellet til banen er ca. 2 timer. Tilbaketuren til hotellet etter løpet tar ca. 3 timer.

Vår service

Du reiser på egen hånd, men det finnes representanter for Thomas Cook Sport på reisemålet som du kan kontakte hvis det er nødvendig. Telefonnummer finner du i dine reisedokumenter.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes og generelt sett aksepteres alle vanlige kredittkort, som for eksempel Visa, Mastercard, American Express, Diners Club samt Eurocard. Reisesjekker aksepteres og mange vekslingskontorer har åpent også på søndager.

Flere Formel 1-reiser