PART OF THE THOMAS COOK GROUP
Sommer 2017

Vings sommerreiser 2017

Nå åpner vi salget av våre mest populære hotell for sommeren 2017. Skynd deg og bestill nå for å sikre deg plass på ditt favoritthotell.

Vi kommer til å slippe flere hotell og reisemål fortløpende, så om du savner noen anbefaler vi at du bruker vår hotellvarsler. Da får du beskjed så fort det går an å bestille.

Vings sommerreiser 2017

Bestill sommerreisen din allerede nå for å sikre deg plass på ditt favoritthotell.

Våre beste familiehotell neste sommer
Våre beste voksenhotell neste sommer

Familiehotell

Hotellanbefalinger
for familien
»

Hotell for voksne

Hotellanbefalinger
for voksne som reiser uten barn
»

Skolens sommerferie

Familiehotell
i skolens ferie
»

BESTILLINGSKLARE REISEMÅL SOMMEREN 2017

Opplev en ny gresk øy i sommer

Nyhet! Lesvos


Grønne skoger, sølvskimerende oliventrær og blågrønne viker venter på greske Lesvos. Denne øya passer godt for deg som vil ha en herlig ferie med sol og bad kombinert med genuint gresk hverdagsliv – uten for mye turisttrengsel.

Se pris og bestill

Bulgaria


Her finner du kilometerlange sandstrender, vakker natur, dramatisk historie og et solsikkert sommerklima. Dessuten er Bulgaria et av de billigste landene i Europa å feriere i.

Se pris og bestill

Tyrkia


Hit kommer man for å nyte den tyrkiske solen, shoppe på basarer og markeder, og gjerne ta en tur med Gûletbåt til viker og øyer langs kysten.

Se pris og bestill

Mallorca


Vi har et stort utvalg av reisemål og hotellalternativer på Mallorca. Når det gjelder hotell kan du velge mellom alt fra familieparadisene Sunwing Family Resorts og Family Garden til luksushotell og romantiske, rolige og avsidesliggende.

Se pris og bestill

Kreta


Populære Kreta har vært en favoritt for Vinggjester i mange år. Dette er ikke minst takket være vårt familieparadis Sunwing Makrigialos Beach, med sin uslåelige utsikt over Middelhavet.

Se pris og bestill

Skiathos


Denne lille, frodige øya er kjent for sine mange lekre strender. For øvrig er Skiathos verdensberømt takket være filmsuksessen Mamma Mia! Skiathos inkluderer også reisemålene Skopelos og Alonissos.

Se pris og bestill

Thassos


På rolige og fredelige Thassos finner du alt du kan ønske deg i ferien. Grønn natur, krystallklart vann, god mat, noen av Egeerhavets beste sandstrender og en genuin gresk atmosfære.

Se pris og bestill

Rhodos


Skal du på familieferie bør du sjekke ut Vings eget ferieparadis Sunwing Kallithea Beach. Og reiser du uten barn kan vi varmt anbefale vårt Sunprime Miramare Beach på Rhodos' vestkyst.

Se pris og bestill

Kos


Populære Kos er kjent for sin herlige blanding av kultur, historie og uteliv. Kos inkluderer også reisemålene Kalymnos og Telendos.

Se pris og bestill

Parga


Parga er et av de mest romantiske feriestedene i hele Hellas! Parga inkluderer også reisemålet Lefkas.

Se pris og bestill

Kroatia


Kroatia har alt. Historie, flotte strender, klart badevann, trange smug, sjarmerende torg, utmerkede restauranter og god vin. Velg mellom mange forskjellige reisemål både i syd og nord, alle med sin egen sjarm.

Se pris og bestill

Kypros


Velkommen til Kypros! Med Ving kan du velge å tilbringe ferien på mange flotte hotell og aller best bor du på våre konsepthotell. Sunwing Family Resorts eller Family Garden for barnefamilien på tur og Sunprime Hotels for voksne livsnytere som reiser uten barn.

Se pris og bestill

Gran Canaria


Når du reiser med Ving til Gran Canaria kan du regne med et av markedets største utvalg av hotell.

Se pris og bestill

Tenerife


Finest, grønnest og flottest av alle Kanariøyene, det synes mange om Tenerife. Med sitt skiftende landskap har Tenerife noe for enhver smak.

Se pris og bestill