Sunwing Alcudia Beach

Sommerferien du vil elske

Ferie! Uansett om du reiser med hele familien eller skal på en avslappende, barnefri ferie, så er feriedagene de beste dagene i året. Dagene som kan fylles med akkurat det du vil. Bestill med en gang – og gled deg til sommeren!

NÅR VIL DU REISE?


Jeg vil reise nå

Finn en restplass nå »

August eller september

Forleng badesesongen »

FINN DEN PERFEKTE SOMMERFERIEN:


Sommerferier for familier

Se alle våre barnevennlige hotell »

Ferier for voksne

Alle hotell for deg som reiser uten barn »

HVOR VIL DU REISE?

Nyhet! Bodrum-halvøya, Tyrkia


På Bodrum-halvøya finner du flust med herlige badeviker med vakre strender og avkjølende, krystallklart vann. La deg også forføre av den tyrkiske matlagingen, en matkultur preget av Tyrkias plassering midt mellom Europa og Asia.

Se pris og bestill

Bulgaria


Her finner du kilometerlange sandstrender, vakker natur, dramatisk historie og et solsikkert sommerklima. Dessuten er Bulgaria et av de billigste landene i Europa å feriere i.

Se pris og bestill

Marmaris-området, Tyrkia


Hit kommer man for å nyte den tyrkiske solen, shoppe på basarer og markeder, og gjerne ta en tur med Gûletbåt til viker og øyer langs kysten.

Se pris og bestill

Antalya-området, Tyrkia


I Tyrkia møtes flere kontraster. Øst møter vest, gammelt møter nytt. I Alanya og Side har vi mange herlige familiehotell, blant annet finner du et av våre fantastiske Sunwing Family Resorts i Side. Vi har også to Sunprime Hotels for voksne som reiser uten barn.

Se pris og bestill

Mallorca


Vi har et stort utvalg av reisemål og hotellalternativer på Mallorca. Når det gjelder hotell kan du velge mellom alt fra familieparadisene Sunwing Family Resorts og Family Garden til luksushotell og romantiske, rolige og avsidesliggende.

Se pris og bestill

Kreta


Populære Kreta har vært en favoritt for Vinggjester i mange år. Dette er ikke minst takket være vårt familieparadis Sunwing Makrigialos Beach, med sin uslåelige utsikt over Middelhavet.

Se pris og bestill

Skiathos


Denne lille, frodige øya er kjent for sine mange lekre strender. For øvrig er Skiathos verdensberømt takket være filmsuksessen Mamma Mia!

Se pris og bestill

Thassos


Vil tilbyr reiser til fem reisemål på fredelige Thassos. Øya som har noen av de beste strendene i Egeerhavet byr på flott natur, fantastisk mat, koselige landsbyer og en smak av den genuine greske atmosfæren.

Se pris og bestill

Rhodos


Skal du på familieferie bør du sjekke ut Vings eget ferieparadis Sunwing Kallithea Beach. Og reiser du uten barn kan vi varmt anbefale vårt Sunprime Miramare Beach på Rhodos' vestkyst.

Se pris og bestill

Kos


Populære Kos er kjent for sin herlige blanding av kultur, historie og uteliv. Kos inkluderer også reisemålene Kalymnos og Telendos.

Se pris og bestill

Parga


Parga er et av de mest romantiske feriestedene i hele Hellas! Parga inkluderer også reisemålet Lefkas.

Se pris og bestill

Kroatia


Kroatia har alt. Historie, flotte strender, klart badevann, trange smug, sjarmerende torg, utmerkede restauranter og god vin. Velg mellom fem ulike reisemål – her finnes det noe for enhver smak.

Se pris og bestill

Kypros


Velkommen til Kypros! Med Ving kan du velge å tilbringe ferien på mange flotte hotell og aller best bor du på våre konsepthotell. Sunwing Family Resorts eller Family Garden for barnefamilien på tur og Sunprime Hotels for voksne livsnytere som reiser uten barn.

Se pris og bestill

Gran Canaria


Når du reiser med Ving til Gran Canaria kan du regne med et av markedets største utvalg av hotell.

Se pris og bestill

Tenerife


Finest, grønnest og flottest av alle Kanariøyene, det synes mange om Tenerife. Med sitt skiftende landskap har Tenerife noe for enhver smak.

Se pris og bestill

Eksotisk ferie i sommer?


Med Ving kan du reise verden rundt, i hvert fall nesten.Finn ditt ultimate ferieparadis blant våre drømmestrender.

Se pris og bestill

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat

Flyprogram sommer 2016

Nyhet! Oslo – Bodrum,
avreise 16/06– 04/08.

Nyhet! Trondheim – Kypros,
avreise 16/05– 10/10.

Se alle charterflyvninger

Finn din nærmeste flyplass

Reis fra din nærmeste flyplass Velg mellom 13 lokale flyplasser

Når er det best å reise?

Finn solen med
vår varmeguide
»

Kombiner flere reisemål

To ferier i èn »

Les mer om MyHoliday Card