Egypt
Sunwing Waterworld Makadi Beach

Egypt

Egypt

Reiser til Egypt med badestedet Hurghada spissen er blitt en av våre største suksesser. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Bare ca. fem timer med direktefly fra fra Norge venter Egypts spenning og mystikk. Med solsikkert klima, fantastiske strender, uslåelige severdigheter og dykkemuligheter i verdensklasse, er det mange grunner å legge ferien til Egypt! De fleste hotellene tilbyr All Inclusive og vil du bo familievennlig med den lille prikken over i'en velger du Sunwing Waterworld Makadi Beach.

Les mer om å reise til Egypt Skjul tekst

Historiske severdigheter
Egypt er kjent for mye, men kanskje mest av alt for de myteomspunnede pyramidene. Foruten en tur til pyramidene i Giza anbefales det også å besøke Kongenes dal med faraoenes gravkamre, Karnak-templet og Tut-ankh-Amons grav. Ønsker du å se mer av det moderne Egypt, bør du legge turen til den fasinerende og kontrastfylte hovedstaden Kairo.

Dykk ned i eventyret
Få steder i verden kan måle seg med dykkemulighetene man finner i Egypt! Rødehavet er krystallklart og fylt med fisk i alle regnbuens farger. Er du heldig kan du svømme blant delfiner, havskilpadder og sjøkuer.

  • Valuta: Egyptiske pund (EGP)
  • Sesong: Hele året
  • Antall reisemål:  3
  • Antall hotell:  12