Mexico
Stranden ved Sandos Caracol Eco Resort & Spa

Mexico

Mexico

Bare tanken på Mexico får oss til å senke skuldrene og kjenne duften av chili, nystekte maistortillas og duggfriske margaritas - og turkisblått karibisk hav. Vi flyr deg direkte til Mexico fra Oslo og vel fremme kan du tilbringe avslappende feriedager på eksklusive All Inclusive-hotell og våre egne familiehotell Family Garden.

Les mer om å reise til Mexico Skjul tekst

Med Ving kan du velge mellom flere reisemål, blant annet Playa del Carmen på Yucatán-halvøya - en liten fiskerlandsby som raskt har vokst seg stor uten å miste sin personlighet og bohemske preg. I Tulum kan du slappe helt av og nyte ferien i fred og ro, samt se berømte ruinene fra mayaindianerne. Her har du kort vei til både storslagne kulturminner og noen av verdens beste dykkersteder og sandstrender. Cancun er det klassiske turiststedet, med flotte strender og sent natteliv.

Kombinasjonsreiser
Kombinér flere reisemål i ferien og se mer av Mexico! Reis for eksempel til Isla Mujeres første uken, svøm med delfiner og opplev magien på vårt nye og avslappende reisemål. Reis deretter til Playa del Carmen og avslutt ferien på et større reisemål med litt mer fart og spenning.

  • Valuta: Peso (MXN)
  • Sesong: 29. november - 21. mars
  • Antall reisemål:  8
  • Antall hotell:  43

Våre reisemål i Mexico