Nydelig havutsikt fra bassengområdet på Sunwing Kallithea Beach.

Sunwing Kallithea Beach

Hotellvurdering: 4

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • WiFi inkludert på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • All Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Skandinavisk barneklubb
 • Strandområde
 • Direktebuss t/r flyplassen*
 • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
 • Leiligheter med direkte utgang til basseng
 • Spa, gratis treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Røykfritt

Den fredelige landsbyfølelsen, stranden og den perfekte avstanden til livlige Rhodos by. Her finnes alt man kan ønske seg av en familieferie.

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2015" for beste familiehotell på Rhodos.

På Sunwing Kallithea Beach er det kort vei til alt. Og det er bare én av grunnene til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie i greske omgivelser.

De fine bassengområdene er en av grunnene til at Sunwing Kallithea Beach er så populært. Det ene bassengområdet ligger ved hovedbygningen Athena og det andre ligger ved leilighetsbygningen Helios. Her finnes det babybasseng som er 30 cm på det dypeste, og svømmedyktige barn (eller barn med lekne foreldre) kaster seg gjerne ut i det store eventyrbassenget med viker, bukter og skrå bunn. Voksenbassenget er delt av en trebro som fører til bassengbaren. I dette bassenget arrangeres det vannsport nesten hver dag. Det finnes også vannsklier ved begge bassengområdene, for ekstra fartsfylte vannaktiviteter.

Vil du ha litt ekstra luksus i ferien? Da kan du bestille en Royal Family Suite - våre mest luksuriøse leiligheter noensinne. Våre nyeste Royal Family Suite ligger i Poseidon. Her får du både tak og åpen himmel, der du bor i romslige 3-romsleiligheter med to balkonger eller en stor terrasse - selvsagt med fantastisk utsikt mot havet. Er Royal Family Suites i Poseidon fullbooket, finnes denne leilighetsypen også i Triton, Athena og Helios. I Helios vil alle Happy Baby-leilighetene og 43 av Family-leilighetene være nyrenoverte til sommeren 2015.

Fino Restaurant & Grill og Lime Bar er hotellets midtpunkt. Her kan du nyte de varme kveldene utendørs og se på showene. Vertshuset La Tasca by the sea ligger i fredelige omgivelser rett ved strandkanten og har fantastisk havutsikt fra restaurantbordene. Har du bestilt Sunwing Inclusive spiser du måltidene på La Tasca Inclusive ved leilighetsbygningen Helios. Hotellområdet er grønt og frodig med små gangstier som fører ned til stranden, der du kan bade i krystallklart vann.

Sportsbar
På The Sportsbar på Sunwing Kallithea Beach vises mye sport via satellitt. Ikke bare fotball men også tennis, golf, F1 og mye annet. Alt i et hyggelig miljø med menyer som gjør at både voksne og barn trives.

Les mer Sunwing Kallithea Beach Skjul tekst Sunwing Inclusive

Godt, praktisk og billig. Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra spiser du frokost hver dag og 5 av 7 lunsjer og middager fra vår varierte og fristende buffé. Les mer om hva som er inkludert under fanen "Hotellet tilbyr"/Mat & drikke.

Sunwing All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår All Inclusive. Bestill den hjemmefra, så kan du drikke og spise så mye du ønsker fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Les mer om hva som er inkludert under fanen "Hotellet tilbyr"/Mat & drikke.

Obs! Begrenset antall plasser på begge Inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

Røykfritt Sunwing Resort

Sunwing Family Kallithea Beach er et helt røykfritt hotell med unntak av røykesonene på hotellområdet. Les mer under fanen "Hotellfakta".

*Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Adresse

Box 207
GR-851 00 Rhodos
Greece

Telefon +30 22 410 88100
Fax: +30 22 410 62773

Fasiliteter på Sunwing Kallithea Beach

Prisliste

Spesifiser søket
Spesifiser søket
Spesifiser søket
Velg hotellbygning