Opplev solen i vinter

Cuba

Cuba

Med Ving flyr du behagelig og direkte til Cuba med Thomas Cook Airlines om vinteren. Du kan oppleve både hovedstaden Havanna og badebyen Varadero, hvor vi har valgt ut et bra hotell med All Inclusive. Dessuten tilbyr vi også vinterens nyhet, Santa Maria del Mar, som ligger ved havet bare en halvtime med taxi fra Havanna. Skal du reise med familien? Ta en titt på vårt Family Garden-hotell Sol Palmeras. Her er det god plass og mye å finne på for både store og små.

Les mer om å reise til Cuba Skjul tekst

Kombiner Havana og Varadero
Med Ving kan du kombinere reisemålene våre på Cuba. Du kan for eksempel starte med noen dager i Havanna og fortsette med sol og bad i Varadero. Du kan også dele opp reisen med én uke i byen og én uke på stranden. Uansett hvordan du velger å gjøre det bør du ikke gå glipp av Havanna, med sin særpregede atmosfære og myldrende gateliv. Kontakt oss for mer informasjon og bestilling.

Nyhet: Santa Maria del Mar
Santa Maria del Mar er en av strendene i Playas del Este, en kyststrekning som kun ligger rundt en halvtime med drosje fra fra Havanna. Om sommeren er stedet populært blant hovedstadsbefolkningen, mens om vinteren er det flest internasjonale gjester.

Oppdag Cuba
Vil du se mer av Cuba – både natur, historie og nåtid? Da bør du bestille plass på vår ukelange rundreise som tar deg med på en spennende reise i både tid og sted. Med på reisen er selvsagt en av våre kunnskapsrike reiseledere som sørger for at du får svar på spørsmål og hjelper til der det trengs.

Reis året rundt
Ving tilbyr reiser til Cuba året rundt. Om vinteren flyr du behagelig og direkte med Thomas Cook Airlines. Resten av året kan du bestille reise med rutefly, da bestemmer du selv hvilken dag du reiser og hvor lenge du skal være borte.

  • Valuta: Cubanske Pesos (CUP) som bare brukes av cubanere. Turistvalutaen er CUC = pesos convertibles.
  • Sesong: Hele året
  • Antall reisemål:  5
  • Antall hotell:  42

UKENS VINTERTILBUD: CUBA FRA KUN 13.995,- »

OPPLEV CUBA - 2 UKER MED ALL INCLUSIVE I VINTER »

Direktefly til Cuba

Våre reiser til Cuba

Reis med et av våre direktefly fra Oslo.

Flyprogram vinter 2016/2017

Har du spørsmål om Cuba?

Spør om alt fra charterreiser til restplasser

Kontakt oss via
telefon, chat eller e-post.

Kontakt oss her