Ving Service School og Lollo & Bernie School

Ving Service School og Lollo & Bernie School er våre egne kursprogram for deg som har søkt og blitt godkjent til å jobbe i vår utenlandsorganisasjon som reiseleder eller barne- og ungdomsleder. For å komme dit må du først sende oss en søknad og deretter vente på innkalling til en intervjudag. I løpet av denne dagen får du høre mer om Ving og om hvordan det er å jobbe som reiseleder eller barne- og ungdomsleder. Samtidig får du muligheten til å «vise deg frem», både i et individuelt intervju og i en gruppesamtale med andre søkere. Du skal også holde en individuell presentasjon for resten av gruppen.

Ving Service School og Lollo & Bernie School fokuserer vi på de arbeidsoppgavene du vil få i jobben som reiseleder eller barne- og ungdomsleder. Det blir lagt stor vekt på praktiske øvelser og feedback, slik at du blir best mulig rustet til å møte de utfordringene jobben byr på. Vi er opptatt av skolering og har lang erfaring med å arrangere lærerike, spennende og morsomme dager.

Neste Service School og Lollo & Bernie School:


Våre neste kursprogram arrangeres på vårt eget Sunwing Sandy Bay Beach på Kypros, og det er lagt opp til to kurs tilpasset de stillingene som er utlyst for kommende sommersesong:

«Lollo & Bernie School» for Ving barne- og ungdomsledere, 11.–19. mars 2017
«Service School» for Ving reiseledere, 4.–11. mars 2017

Søknader vil bli behandlet fortløpende i perioden januar-februar 2017.

Praktisk:

Skolene koster 4.500,–. Prisen inkluderer flyreise tur/retur fra Oslo/Gardermoen, innkvartering og undervisning, samt frokost, lunsj og middag på hotellet.

Har du spørsmål om søknadsprosessen, skolen og/eller jobben, er du velkommen til å sende oss en mail på jobb@ving.no

Tilbake