Ving Plus til vakre Madeira
Utsolgt!

Nyhet!

Fellesreiser med Ving Plus

Reis med Ving Plus til Madeira

Når: 31. mars – 7. april 2020
Hvor: Galomar, Madeira
Pris: fra 11.550,-
Avreise fra: Oslo

Bli med på en sosial og opplevelsesrik fellesreise.

Ving Plus gjør det enkelt å oppleve det beste et reisemål har å by på. Vi arrangerer blant annet en fellesreise til postkortvakre Madeira, der du får oppleve de genuine sidene av øya sammen med andre – og du står fritt til å utforske omgivelsene på egen hånd hvis du vil.

Ving Plus passer perfekt for deg som vil utforske et reisemål i rolig tempo, nyte god mat og ha det hyggelig sammen med nye bekjentskaper.

Flyreisen, hotellovernatting, fire utflukter og måltider er inkludert i prisen, og det er en reiseleder fra Ving med på hele reisen.

Hva er Ving Plus?

Ving Plus er fellesreiser med reiseleder i regi av Ving. Reisene passer perfekt for deg som har lyst til å dra på en spennende tur der både opplevelser og felles måltider er inkludert i prisen.


Utsolgt

Maks antall deltakere er 18. Det må være et minimusantall påmedte for at reisen skal gjennomføres. Du vil bli informert i god tid hvis reisen mot formodning blir kansellert. Hvis du har spørsmål om turen kan du sende en e-post til gruppe@ving.no eller ringe oss på 23 15 58 80.

Inkludert i prisen:

 • Flyreise t/r
 • 40 kg bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting i delt dobbeltrom i 7 netter
 • Frokost og middag hver dag, samt to glass måltidsdrikke
 • 4 utflukter (se under)
 • 2 lunsjer
 • Klimakompensasjon
 • Norsktalende reiseleder (på hele turen)

Deltakerne flyr med Norwegian, og mat om bord må kjøpes av den enkelte. Måltider om bord kan ikke forhåndsbestilles.

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2.200,-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)

Begrenset antall enkeltrom.

Utfluktsprogram

Utfluktene på fellesreisen blir normalt lagt til dag nr. 2, 4 og 6, sånn at du også får rikelig med tid til å utforske Madeira på egen hånd. Dagene uten program kan for eksempel tilbringes i den sjarmerende landsbyen Ganico, hvor hotellet ligger, eller kanskje i Funchal, som ligger kun en knapp mil unna. De kan selvfølgelig også tilbringes ved bassenget, i hotellets spa, på strandpromenaden som går langs klippene nede ved havet eller noe helt annet – det er helt opp til deg.

Utflukter

Fullstendig program sendes ut to uker før avreise.

 • Byvandring i Funchal
  med skandinavisktalende guide
  Vi blir hentet på hotellet og reiser til hovedstaden Funchal, hvor vi rusler rundt i gamlebyens sjarmerende brosteinsgater. Vi besøker den storslåtte katedralen, og det blir tid til et besøk i en vinkjeller som selvfølgelig lagrer den kjente madeiravinen.
  Mer informasjon Varighet: Utflukten varer i ca. fire timer (10-14). Når byvandringen er over velger du selv om du vil bli med bussen tilbake til hotellet, eller om du vil bli igjen i Funchal og ta buss eller taxi tilbake til hotellet senere på egen hånd.
  Måltider: Ingen måltider er inkludert på denne utflukten.
  Tips: Ta på deg sko som er gode å gå i.
  Mindre informasjon
   

 • Madeira-kveld med god mat og underholdning
  Gjør deg klar for en festaften full av musikk, dans og sang, og ikke minst fantastisk mat! Festlighetene arrangeres på den populære restauranten A Seta. Hvem vet, før kvelden er omme har du kanskje fått prøve deg på den klassiske folkedansen? Du får også høre fado, den populære folkesangen – også er kjent som portugisisk blues.
  Mer informasjon Varighet: Ca. 19.00–23.00
  Måltider: Mat og drikke er inkludert. Det blir suppe til forrett, og deretter står et av kveldens høydepunkter for tur. Espetada er en av øyas spesialiteter – marinert oksekjøtt på et meterlangt grillspyd. Så blir det dessert. Herfra reiser ingen sultne hjem! Det serveres vin eller annen drikke til.
  Mindre informasjon
   

 • Heldagstur langs vestkysten
  med svensktalende guide
  Vi besøker kystbyen Ribeira Brava med sin nydelige kirke, før vi kjører opp gjennom fjellpassasjen Encumeada. Etterhvert når vi 1007 moh. og en fantastisk utsikt venter. Deretter går turen mot nordkysten, gjennom små landsbyer og vakker natur, forbi landsbyen São Vicente og langs nordvestkysten til den tidligere hvalfangerlandsbyen Porto Moniz, med sine naturlige havbasseng. Mer informasjon Høydedraget Paul da Serra med sin helt spesielle stemning og sydkysten vestover med Calheta, Madalena do Mar og Ponta do Sol hører også med til dagens minneverdige opplevelser. Vi stopper ved Cabo Girao, verdens nest høyeste havklippe. Står du på toppen her kan du se rett ned på havet som ligger 580 meter under deg. Har du lyst på en utfordring kan du gå ut på den nybygde utkikksplattformen i glass. Vær forberedt på sommerfugler i magen!
  Varighet: ca. 08.30–17.00
  Måltider: Lunsj er inkludert.
  Tips: I høyden kan det være kjølig, og været veksler ofte. Ta gjerne med regnjakke eller paraply og en varm genser.t
  Mindre informasjon
   

 • Levada da Referta
  Halvdagsutflukt med engelsk guide
  Denne spennende fotturen begynner og ender i Porto da Cruz i Machico-området på nordsiden av Madeira. Turen er ca. fem kilometer lang og går gjennom vakkert jordbrukslandskap.
  Mer informasjon Underveis får vi se forskjellige typer frukttrær og åkerlapper med grønnsaker som de lokale innbyggerne dyrker til eget forbruk. Bøndene vi møter underveis er ofte glade for å slå av en prat med tilreisende.
  Turen går i et rolig tempo, og passer fint for personer som liker en ikke altfor utfordrende levadavandring. Turen byr på svimlende vakre landskap, hvor noe av det fineste er Penha d’Aguia, en enestående fjellformasjon som rager 560 meter over omgivelsene.
  Mot slutten av turen kommer vi ned til lokalbebyggelsen hvor husene er vakkert dekorert med fargerike blomster.
  Gå ikke glipp av stedets lokale bar! Her kan du prøve hjemmelaget mat og drikke, som for eksempel den berømte drinken Poncha, som er laget av rom fra lokale sukkerrør og sitronsaft, honning og fruktjuice.
  Distanse: ca. 6 kilometer
  Vanskelighetsgrad: enkel
  Ingen måltider
  Mindre informasjon
   

Ving tar forbehold om at mindre endringer i utfluktsprogram og aktiviteter kan forekomme helt frem til avreisedagen. Større endringer i programmet forekommer sjeldent og vil normalt meddeles i god tid før avreise. Vær oppmerksom på at endringer likevel kan forekomme tett opp til avreise pga. lokale forhold som gjør det nødvendig.

Om flyreisen

Fly fra Oslo lufthavn med Norwegian:

Avreise: Oslo lufthavn tirsdag 31. mars kl. 11.00, ankomst Madeira 15.50.
Ankomst: Oslo lufthavn tirsdag 7. april kl. 21.55, avreise fra Madeira 15.50.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Lurer du på noe?

Hvis du har spørsmål om turen kan du sende en e-post til gruppe@ving.no eller ringe oss på 23 15 58 80.