Vårreiser til varmen  | Ving
REIS I VÅR!

Vårreiser

Sørg for å få med deg en herlig vårreise og tyvstart sommeren med strandliv eller i en myldrende storby.

Å reise om våren gir både overskudd og glede, så hvorfor ikke legge vårreisen til noen av de ekstra fridagene i påsken eller i mai? Rundt Middelhavet begynner temperaturen å bli behagelig og perfekt for en vårferie. Reis til klassiske Mallorca, rimelige Tyrkia, eller nyt tilværelsen på en piazza i Venezia eller Roma.

Mer informasjon Det er også mye rimeligere å reise om våren. Det er nå du skal besøke et av våre Sunprime eller Casa Cook, eller ta med hele familien til Sunwing. For deg som reiser alene er det mange gode tilbud på vårreiser her. For å sette en ekstra spiss på vårferien skal du bestille en All Inclusive-reise i mars, april eller mai, da alt er betalt på forhånd og du virkelig kan nyte tilværelsen.
 
Mange velger å bestille en vårreise til Middelhavet, men for deg som er på jakt etter ordentlig varme i ferien kan vi anbefale en reise til Thailand eller Vietnam. For å finne den perfekte temperatur på vårreisen skal du ta en titt på vår varmeguide.
Mindre informasjon

Vårreiser på din måte

Finn din reise i vår!

Restplasser – for deg som kan reise nå

Er du lei kulda? Da bør du allerede nå bestille en av våre restplassturer til sol og varme, eller til en herlig storby-weekend!

Hvor er det varmt?

Lengter du også etter sol, bad og varme, men vet ikke hvor du skal reise?

Da kan vi anbefale en titt i vår varmeguide for å finne den perfekte temperaturen for vårferien!

Tilbud på vårreiser

Her har vi samlet noen av våre beste tilbud på reiser i vår!

Flere vårreiser

Treningsreiser i vår

Kickstart våren med en skikkelig herlig treningsreise! Vi har et stort utvalg av forskjellige typer treningsreiser, enten du vil trene i gruppe, med yoga eller er interessert i en annen form for trening.

På tide med en vårkonferanse?

Dine jobbkolleger fortjener å runde av med en herlig vårreise før sommeren! Vings gruppe- og konferanseavdeling hjelper dere mer enn gjerne med å finne en reise tilpasset ønskene deres, uansett om dere vil til en storby eller til syden.

Vårferie med vennegjengen

Våren er en perfekt tid å dra på ferie med venner, foreningen eller klassen. Vår gruppebestilling hjelper dere mer enn gjerne med å finne reiser og aktiviteter slik at dere bare kan slappe av og ha det gøy!