Starlight Cruise
Starlight Cruise
Bli med på en herlig båttur og opplev genuine Skala Sikaminias på kvelden. Rusle rundt i de idylliske gatene og slå deg ned på en uteservering for en herlig middag. På vei hjem nyter vi den magiske solnedgangen.

  Hurtigfakta

 • Ukedag:
  Fredag
 • Varighet:
  Kveldsutflukt ca. kl. 17.00–22.00
 • Pris:
  27 null pr. voksen, 16 null pr. barn.

  Ingen måltider er inkludert. Drikke kan kjøpes på båten.
 • Språk:
  Utflukten er på egen hånd.
 • Mer:
  Transport til og fra havnen kommer i tillegg, og er på egen hånd.
 • Slik bestiller du:
  Utflukten kan bestilles på forhånd, enten i forbindelse med at du bestiller reisen din eller ved å logge inn på ”Min side”. Om det er flere ledige plasser kan man også bestille utflukten på reisemålet ved å kontakte en av våre Vingverter.

Utflukten tilbys fra

På ettermiddagen tar vi båt over til Skala Sikaminias. Når vi kommer i land får du tid på egen hånd til å rusle rundt i de små, idylliske gatene og kanskje du finner noe fint å kjøpe. Finn deg en favorittrestaurant i havnen og spis en god middag før båten kjører tilbake. På hjemveien nyter vi den vakre solnedgangen og den herlige utsikten.

Utflukten tilbys fra

Praktisk informasjon
Praktisk informasjon om utflukter

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.

Hvor blir jeg hentet når jeg skal være med på en utflukt? Hvordan fungerer det med bestilling og betaling? Her finner du alt du trenger å vite om våre utflukter.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.