Se hotell (58)

Reiser til Key West

Å reise til Key West føles nesten som å komme til Karibia. Faktisk ligger Cuba bare i underkant av 15 mil unna, så her er atmosfæren nesten mer karibisk enn amerikansk.

Key West er en sjarmerende liten småby som med sin karibisk-amerikanske atmosfære har lokket til seg både kunstnere og eventyrere i mange år. Blant annet bodde den amerikanske forfatteren Ernest Hemingway her på 1930-tallet. Det finnes flere fine strender på Key West, men når solen begynner å synke ned mot horisonten bør du sette kurs mot Mallory Square nede i havnen – der samles nemlig både lokalbefolkningen og turistene hver kveld for å få med seg den ikoniske solnedgangen. Det finnes selvfølgelig også flere hyggelige restauranter og spisesteder i området.

Tips! Key West ligger helt i enden av øyrekken Florida Keys, og alle øyene er forbundet av en spektakulær hovedvei med over 40 broer. Enkelte steder går veien nesten i ett med havoverflaten, med Mexicogolfen på den ene siden og Atlanterhavet på den andre.

Bo bra på Key West

Når du reiser til Key West med Ving kan du bo både sentralt og i nærheten av stranden. Noen av hotellene ligger også rett på stranden.

Skreddersy ferien din

Når du reiser til Key West med Ving flyr du med rutefly. Det betyr at du kan reise dit året rundt, og du velger selv avreisedatoen som passer best. Du avgjør også hvor mange dager du vil at ferien skal vare, og om du vil kombinere flere reisemål. Du kan bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen, og vi hjelper deg gjerne å skreddersy reisen for deg.

Nyttige tips
 • Hotell på stranden
 • Kombiner flere reisemål
 • Hotell i sentrum
 • God pris på leiebil
 • Valgfri reiselengde
 • Helårsreisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Key West

Sport & aktiviteter
5,0
Vær
 • januar
23°19°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • februar
24°19°
9
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • mars
25°20°
9
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • april
26°22°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • mai
28°24°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
30°26°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juli
31°26°
9
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • august
31°26°
9
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • september
30°26°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • oktober
28°24°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
25°22°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
24°19°
7
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
Strender
Det finnes flere små strender på Key West.
Fly og transport

Flytid

Ca. 9 timer og 40 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Key West med rutefly hele året. Flyet lander på Miamis flyplass eller på flyplassen i Key West.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen i Key West er ca. 10 minutter (4 km). Fra Miami tar det ca. 4 timer (ca. 260 km) med bil. Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Key West har et godt utvalg av restauranter og barer.
I Key West er det et livlig uteliv og underholdning for enhver smak. Vær oppmerksom på at du må ha fylt 21 år for å komme inn på barene og utestedene.
Shopping
Det finnes en del småbutikker med suvenirer og annet, samt klesbutikker.
Aktiviteter og severdigheter
I Key West er det flust av aktiviteter du kan delta i – særlig på eller under havoverflaten. Du kan for eksempel prøve deg på windsurfing, kitesurfing, snorkling, dykking og dyphavsfiske.
Hvordan du tar deg rundt
Den vanligste (og som regel enkleste) måten å komme seg rundt i Florida på er med leiebil. Det er også mulig å ta taxi.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere i eller personale i USA.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

Pass- og visumreglene for innreise til USA oppdateres stadig så de reisende må kontakte Den amerikanske ambassaden for aktuell informasjon. Les mer på www.ving.no/viktig-informasjon-om-reiser-til-usa og www.usa.no eller ring 21 30 85 40. Ved innreise fotograferes alle og fingeravtrykk registreres av immigrasjonsmyndighetene. Passinformasjon skal gis til flyselskapet før avreise.

Alle som reiser til eller via USA må søke om godkjennelse
.... Nordmenn som reiser til USA uten visum (under "visa waiver programme") må registrere seg på internett i ESTA/databasen før avreise.

Du søker på internett via ESTA`s hjemmeside (Electronic System for Travel Authorization):ESTA. Din ESTA-søknad må sendes inn i god tid, og senest 72 timer før avreise. Dette koster 14 USD pr. person. Denne avgiften betales med kredittkort når man søker.

For øyeblikket er det ikke mulig for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia. Libya, Sudan og Yemen å få visum til USA. Kontakt den amerikanske ambassaden/konsulatet for mer informasjon.

Pass
Ved innreise til USA skal alle norske statsborgere (herunder barn, uansett alder) være i besittelse av et maskinlesbart pass. Passet skal være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise. Reglene gjelder all innreise til USA, også hvis du bare er på gjennomreise til andre deler av verden.

Hvis du ikke er norsk statsborger må du selv kontakte Den amerikanske ambassade eller myndighetene i ditt opprinnelsesland.

For ytterligere informasjon om ESTA og hvilke land dette gjelder for, se: Quicklinks og velg "Visa Waiver Program".

For øvrige spørsmål kan du kontakte Den amerikanske ambassade:

United States Embassy
Henrik Ibsens gate 48
0244 Oslo
Tlf.: 21 30 85 40
http://norway.usembassy.gov

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

I Florida forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

USD. Eurocard, MasterCard og VISA.

Tidsforskjell

Norsk tid –6 timer

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i USA, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger eller en queen size. Se hva som gjelder spesifikt for ditt hotell.

Øvrig informasjon

Vær oppmerksom på at hotell i USA vanligvis har 21 års aldersgrense. Dette innebærer at minst en person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om ev. unntak, kontakt Ving på 23 15 58 50
Når du sjekker inn på hotellet tas det for sikkerhets skyld, akkurat som i Norge, en kopi av bankkortet ditt. Dette er hotellets garanti for å sikre at regninger (telefon, restaurantregning etc.) blir betalt. Du vil ikke bli belastet før ved utsjekking. Det går selvsagt også bra å betale med kontanter.

Resortavgift på hotell

I Florida forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15-25 USD pr. dag og rom, som skal betales ved ankomst. Denne avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter, og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du ved ankomst til hotellet.
Hotell og omgivelser er ikke tilpasset bevegelseshemmede. Tips er utbredt og ca. 15 % i tips er vanlig. Å sole seg toppløs er ikke lov på offentlige strender.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Reiseforslag til Key West
NYAH Key West-Adults Only
NYAH Key West-Adults Only
Key West, Florida, USA
 • 1 uke
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 17 sep 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 17 sep 2019, 1 uke
Fairfield Inn & Suites Key West at The Keys Collec
Fairfield Inn & Suites Key West at The Keys Collec
Key West, Florida, USA
 • 1 uke
 • Fly + hotell
 • Inkl. Frokost
 • Avreise 24 sep 2019 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Oslo, Gardermoen, 24 sep 2019, 1 uke
Casa Marina A Waldorf Astoria Resort
Casa Marina A Waldorf Astoria Resort
Key West, Florida, USA
 • 1 uke
 • Fly + hotell
 • Avreise 17 sep 2019 fra Oslo, Gardermoen
Oslo, Gardermoen, 17 sep 2019, 1 uke
Finn reisen din til Key West