Stort bassengområde med solstoler og parasoller.

Sunwing Side Beach

Hotellvurdering: 4,5

  • Leiligheter for opptil 6 personer
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
  • Aktiviteter og underholdning
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer er inkludert
  • Babybasseng med solskjerming

Velkommen til Sunwing Side Beach! Litt flottere, litt bedre og faktisk også litt morsommere. Her finner du selvsagt Lollo & Bernie, barnevennlige basseng, leiligheter skreddersydd for barnefamilier og alt annet som skal til for at du og din familie skal kose dere og ha en herlig ferie.

Hotellet har fått den svenske utmerkelsen "Stora Barnsemesterpriset" for beste familiehotell i Tyrkia 2017.

Sunwing Side Beach er et resultat av et samarbeid mellom det svenske designbyrået BAS og og tyrkiske arkitekter som har laget en blanding av Skandinavia og det østlige Middelhavet. De har naturligvis samarbeidet med våre maskoter Lollo & Bernie, som ser til at våre minste og viktigste gjester har det ordentlig bra på ferie.

Les mer om Mer verdi.

Her kan du bade i store basseng, slappe av i komfortable solsenger eller gå den korte turen ned til stranden. Sides østre, lange strand ligger kun 500 meter fra hotellet. Her finner du også Sunwings egen Beach Club. Hotellet har en egen badebuss som kjører deg til og fra stranden.

Leilighetene er lyse og lekre og har balkong eller terrasse. Under innredning av rommene har vi lagt vekt på god oppbevaringsplass og smarte løsninger for familien – og selvsagt behagelige senger av god Sunwing-kvalitet. Lollo & Bernie har dessuten fått lov til å innrede noen helt spesielle suiter for de aller barnsligste familiene. Sunwing Side Beach har leiligheter for alle.

Sunwing Side Beach har et stort utvalg av restauranter. I hovedbygningen ligger vår bufférestaurant hvor du kan sitte både ute og inne. I andre delen av hotellet ligger vårt vertshus med lunsj- og middagsfavoritter inspirert av Middelhavet og det skandinaviske kjøkken. Om kvelden, når lyktene tennes, tilbyr vi utsøkt grillmat og god vin i restauranten.

Sunwing Side Beach ligger i fredelige omgivelser. Et lite, lokalt sentrum med noen butikker og restauranter er i nærheten av hotellet. Større utvalg finner du i Side, ca. 1,7 km unna.

Les mer Sunwing Side Beach Skjul tekst Hotellfakta

Internett
WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

My Sunwing – hotellinformasjon
På hotellets egne informasjonssiderMySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-varianter serveres og annen informasjon om hotellets øvrige utvalg og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til MySunwing via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett. Du kan også finne siden på pc-ene som er til utlån i Help Desk.

Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Side Beach i sosiale medier. Klikk liker for Sunwing Side Beach på Facebook.

Røykfritt hotell
Sunwing Side Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Kontantfritt hotell
Hotellet er kontantfritt, ved insjekk får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som du betaler når du sjekker ut.

Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet
Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles, les mer under leiligheter.

Ett av bassengene har en rampe uten rekkverk (skrånende bunn).

Parkering
Et begrenset antall parkeringsplasser på hotellområdet

Resort Service/Help Desk
24-timers service. Utsjekking kl. 12.00.

Sesong
Hotellet er åpent fra begynnelsen av april til begynnelsen av november.

Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotellmanager
Ahmet Sahin

Adresse
Adnan Menderes Bulvari
07330 Side / Antalya Turkey
Tel: +90-242-753 69 00
E-post (skriv på engelsk):
sidebeach@sunwing.net

Sunwing Inclusive

Godt, behagelig og billig. Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra kan du forsyne deg med frokost alle dager og lunsj og middag fem av syv dager fra vår varierte og fristende buffé.

Sunwing All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår All Inclusive. Bestill den hjemmefra, så kan du spise og drikke så mye du ønsker fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Les mer om våre smarte måltidspakker.

OBS! Begrenset antall plasser på begge inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

Fasiliteter på Sunwing Side Beach

Prisliste