1. Tyrkia
 2. Antalya-området
 3. Side
 4. Sunprime Dogan Side Beach
 • passer for voksne

Sunprime Dogan Side Beach

Sunprime Dogan er et av våre mest populære hotell, med mange stamgjester. Her bor du med maks 50 meters gangavstand til den lange strandpromenaden og Middelhavets bølgeskvulp.

På Sunprime Dogan Side Beach bor du i små, lyse rom i moderne design. Selvfølgelig har du også badekåpe, tøfler og et stort bassenghåndkle til disposisjon. WiFi finnes på hele hotellet. Rett utenfor hotellområdet ligger finner du et stort utvalg restauranter og butikker.

Sunprime Restaurant er hotellets populære bufférestaurant, rett ved strandpromenaden og med deilig utsikt over havet. Her ligger også Sunprime Lounge & Bar, hvor du kan spise noe godt fra à la carte-menyen, ta en drink eller høre levende musikk flere kvelder i uken. Her kan du virkelig koble av i ordets rette forstand.

Ved bassengområdet er det solsenger og parasoller, og ved vår koselige bassengbar kan du koble av med en god drink eller litt snacks. I hotellets spa kan du prøve hamam, og diverse typer massasje.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om ukedager for de ulike Inclusive-tilbudene samt mer informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Handikapvennlighet

Det er mange trapper og nivåforskjeller på hotellet. Heis finnes ikke. Ingen av suitene er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Døgnåpen resepsjon. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bordbestilling, veksling, bestilling av spatimer, golftider m.m.

Bygget: 1996 Renovert: 2012

96 rom, 2 etasjer, ingen heis

Parkering: Nei

Hotellmanager

Korhan Poyraz

 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Frokost er inkludert
 • Strandområde
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Nei
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
På Sunprime Dogan Side Beach bor du med maks. 50 meters gangavstand til den lange strandpromenaden og Middelhavets bølgeskvulp. Sunprime Restaurant er hotellets populære bufférestaurant, rett ved strandpromenaden og med en herlig utsikt over havet.

Her kan du se hvor suiten ligger.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Mat og drikke

Sunprime Dogan Side Beach har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant, Sunprime Restaurant. I à la carte-restauranten får du servert spennende og vellagede retter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om alle de gode vinene du kan velge blant.

Restauranten kan by på en fantastisk havutsikt fra flere av bordene. Mens du nyter en fantastisk solnedgangt, spiser god mat eller tar en drink, kan du flere kvelder i uken også lytte til levende musikk. Mer informasjon om utvalget vårt finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Lunsj: 12.00–16.00
Middag: 19.00–21.30

Pent antrekk. Restauranten er åpen for alle, også de som ikke bor på hotellet. Ingen aldersgrense.

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.00–14.00
Middag: 19.00–21.00

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I bufférestauranten vår serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Lounge

Åpningstider:
Bar: 09.00–01.00
À la carte: 12.00–22.30

Pool Bar

Åpningstider:
Drikke: 09.00–23.00
Snacks: 12.00–17.00

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egne lille kiosk hvor du får kjøpt aviser, bøker, godteri og kald drikke døgnet rundt.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en populær og sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, oster, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Her kan du også velge mellom forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet serverer også varmmat. Frokost er inkludert i prisen på dette hotellet.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. I Sunprime Inclusive inngår frokostbuffé hver dag og middag 5 av 7 dager. Vil du også ha lunsj 5 dager kjøper du denne til en uslåelig pris! Lunsj og middag severes enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Sunprime All Inclusive

Vil du gi deg selv en ekstra behagelig ferie, bestiller du Sunprime All Inclusive, så kan du spise og drikke så mye du vil uten å bekymre deg for regningen.. I Sunprime All Inclusive er alltid hotellets populære frukostbuffé inkludert. Lunsj og middag severes enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Basseng og strand

Sunprime Dogan Side Beach er omkranset av en liten hage med et hyggelig bassengområde med bassengbar. Her finnes komfortable solsenger (begrenset antall), parasoller og deilige basseng- og badehåndklær. Vil du heller kjenne sand mellom tærne, går du bare noen meter ned til strandpromenaden, så ligger Middelhavet bokstavelig talt for dine føtter.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 96 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja*

Strand

Fra hotellet er det 25-50 meter til en smal, litt stenete del av den vestre stranden. Sunprime har en egen del av stranden med gratis solsenger for hotellets gjester. Ta gjerne med basseng- og strandhåndkleet fra hotellet til stranden.

*Oppvarmet til ca. 25 grader frem til 1. mai

Trening og aktiviteter

På Sunprime Dogan Side Beach er det rikelig med tilbud til deg som vil være aktiv i ferien. Her har du gratis tilgang til treningsrom og gruppetrening. I tillegg har vi mange populære treningstimer, ledet av instruktører utdannet av SATS. Du kan velge det du liker best eller prøve noe helt nytt. Ønsker du litt lett trening på egen hånd, anbefales en deilig svømmetur i bassenget.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Instruktørene våre er utdannet av SATS og leder blant annet Bootylicious, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsskjema finner du under "Trening og aktiviteter".
**Nyhet sommeren 2019! **Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk.

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Det lille treningsstudioet på Sunprime Dogan Beach er enkelt utstyrt med frivekter og noen få apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Hotellet ligger rett ved Sides fine strandpromenade med mange restauranter. Det er 1 km til sentrum av Side. Bussreisen fra flyplassen tar ca. 1 time (70 km). Nærliggende barer og folkelivet kan være forstyrrende for suitene som ligger mot strandpromenaden. Musikk fra treningsrommet kan være forstyrrende for nærliggende suiter.

Sunprime Dogan Side Beach
Sarmasik Sok. No 16, 07330 Side, Antalya
Telefon +90 242 753 1010
info@doganotelside.com

Direktebuss

Flyr du med Thomas Cook Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du direktebuss til og fra flyplassen. Ett stopp med bussbytte i Side på grunn av begrenset fremkommelighet. Transporten er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg.

Spa

Sunprime Spa gir deg mulighet for avkobling. Spaet drives i lokal regi og tilbyr massasje og hamam. I hotellets hamam slapper du av i et rolige, varme og dampende marmoromgivelser, mens kroppen din får en oppmykende behandling.

Les mer om hvilke behandlinger som tilbys på MySunprime.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,3/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1184 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
95% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,0
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,9
Hotellpersonalet
4,7
Trivsel & stemning
4,6
Wifi
4,0
Mulighet for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Fantastisk hotell?"

  Supert hotell,som jeg gjerne reiser tilbake til ❤
 • 4/5

  "Fint lite hotell nært alt"

  Fint og rolig lite hotell med rolig atmosfære. Perfekt beliggenhet, rett på stranden, og en kort spasertur inn til Side. Fin strand og ikke noe mas om handling av mat/drikke.God frokost. Minuset er at rommene er små. Dårlig plass til koffertene.
 • 4/5
  Veldig fornøyd med ferien, eneste feilen var svart mugg i taket i dusjen. Det er noe hotellet bør ta tak i jeg hadde rom nr 102
 • 5/5

  "Et flott reisemål "

  Hotellet var jeg meget fornøyd med, området kjente jeg fra før, og det er bra, fint og gå til gamlebyen for shopping etc, eller den andre veien. Personalet er hyggelige hjelpsomme, fikk god hjelp av dem og Ving guider når telefonen min ble borte på vei til hotellet. God service overalt. 😀
 • 5/5

  "DET KAN IKKE BLI BEDRE !"

  Jeg har en kommentar : Helt Topp Ving !!!!!

Priser og bestilling