Reisetips

La deg inspirere av andres opplevelser! Her finner du reisetips og forslag skrevet av våre gjester.

Husk også å legge inn ditt reisetips!

Velg land og deretter landets reisemål i rullegardinmenyen under for å få en liste over reisetips fra området.

 • Belek

  Skrevet av:tineelisea 
  03.07.2015

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  2
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  5
  Sport & aktiviteter
  5

  Fantastisk mye veldig god underholdning og mange tilbud i hotellområdet for barn, voksne og familier - sport, shows, konserter av god kvalitet! Vi rakk ikke gjennom alt på en uke... Gloria evnt - tommel opp og full score!! Skulle fått noe bedre informasjon om noen av tilbudene fra reisearrangør på f orhånd, bl.a. ettermiddagsfotball for barn hvor fotballsko er nødvendig...

  Fantastisk flotte omgivelser i hotellområdet, grønt, frodig, fine bassengområder og flott pir ved stranden - deilig havbris og ettermiddagen ved havet!

  Mange restauranter å velge mellom, god mat - men litt varierende både mat og service på hovedrestauranten, men resten veldig bra! Fikk inntrykk av at noe av årsaken til varierende service fra noen skyldes kulturelle forhold - 'mangel av mann' - mor alene med to barn, men var ikke et stort problem.

  Anbefaler all inclusive. Da kan man spise 'gratis' på smårestaurantene (istedenfor hovedrestauranten) når det måtte passe. All mat og drikke (bortsett fra en ekstra exclusive meny på drikkevarer), iskrem, minibar, underholdning... Det er er stive priser på alt om man skal betale separat, så ekstraavgiften for all inklusive var absolutt verdt det for både pris og fleksibilitet.

  Lite aktiviteter utenfor hotellområdet. Anbefaler ikke shopping i Belek sentrum. Stort sett merkevarer som ikke er særlig rimeligere enn i Norge, eller falske 'merker'. Dra heller til Antalya eller Side...

  God plass, aldri overbefolket noe sted, men merket at det tettnet noe til så snart juni gikk over til juli.

  Les mer

  Reiste i juni 2015

  2 kommentarer
  03.07.2015
  Kommentaren er fjernet
  tineelisea skrev:
  03.07.2015
  Hotellet som er omtalt er Gloria Golf Resort (men ingen nødvendighet å spille golf)
  Kommentér
 • Belek

  Skrevet av:grelikrivi 
  07.06.2013

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Attraksjoner
  4
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  5
  Sport & aktiviteter
  5

  Nå har jeg akkurat kommet hjem fra to uker ferie på Sentido Zeynep Resort. Og makan til hotell. Det er det mest fantastiske feriestedet jeg har vert på. Ønsker man All inklusive ferie så har denne plassen alt du trenger. Stort, men allikevel intimt. Aldri trangt om plassen.Nydelig mat...mye å velge i. Bungalowene helt super. Rent overalt. Og sist , men ikke minst...for en service...blide hyggelige ansatte overalt. Dem gjorde alt for deg. Jeg håper Ving vil beholde dette hotellet til sine gjester for hit skal jeg tilbake.

  Les mer

  Reiste i juni 2013

  1
  grelikrivi skrev:
  02.07.2015
  Reiser 15 august for tredje gang til dette hotellet :-)
  Kommentér
 • Belek

  Skrevet av:shantonsen 
  14.10.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  5
  Underholdning
  4
  Sport & aktiviteter
  5

  Reiste i oktober 2012

  Kommentér
 • Belek

  Skrevet av:hpost@hotmail.no 
  27.08.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  4
  Attraksjoner
  4
  Shopping
  4
  Barnevennlig
  5
  Sport & aktiviteter
  5

  Vi var to uker på Sentido Zeynep Resort m fire barn fra 1-13 år. Veldig fint hotell, alt du trenger, og litt til! Stort område, m god plass og nok solsenger både ved bassenget og på stranda. God mat og hyggelig personale, rent og fint. I det hele tatt god atmosfære, og koselig plass. Kort vei til sh opping i Kadriye. Drosjer, elr buss hvert 20 min rett utenfor hotellet. Vi kunne fritt benytte alle fasiliteter på nabohotellet 3 min unna, hvis vi ønsket det. Vi koset oss skikkelig! Fin strand, m to strandrestauranger. Underholdning hver kveld, m litt varierende standard, men likevel godt ordnet. Hotellet har internasjonale gjester, ikke så veldig mange nordmenn i år, men noen. Håper på flere etter hvert, da dette var første året Ving har dette hotellet. Vi anbefaler dette hotellet på det varmeste, kjempeflott plass, drar gjerne tilbake!

  Les mer

  Reiste i august 2012

  Kommentér
 • Belek

  Skrevet av:linda_hammer 
  02.07.2012

  [Rating]
  [Property] [Rating]
  Strender
  5
  Shopping
  3
  Barnevennlig
  4
  Sport & aktiviteter
  4

  Vi besøkte Sentido Zeynep resort i Belek. Utrolig bra hotell. Rent og ryddig overalt. Også på toalettene på hele området. Veldig bra personale og maten var upåklagelig. Hotellet har all inclusive. Stranden var kjempebra med masse solsenger, så vi brukte ikke pool-området i det hele tatt. Vi brukte n oen timer i Belek sentrum, som er en grei plass å handle på. Men det var like greit å dra inn til Kadrye som er litt nærmere, og kanskje litt billigere. Eneste ulempen med hotellet er at det ikke finnes muligheter for uttak av penger der. Men det er fullt mulig å betale med kort på de butikkene som er der. Vi drar gjerne tilbake.

  Les mer

  Reiste i juni 2012

  1
  04.07.2012
  Kommentaren er fjernet
  Kommentér
 • Belek

  Skrevet av:aase.britt.olsen 
  19.07.2010

  Belek:
  Cornelia Diamond, suverent hotell en favoritt, kjempeflott!

  Belek et eldorado for golfspillere, men du behøver så absolutt ikke å spille golf for å bo her, høy trivselsfaktor på alle hotellene.

  Bor du på et av Gloria hotellene kan du bruke fasilitetene både på Gloria Verde, Gloria Golf og Glori a Serenity.

  Les mer

  Reiste i juni 2010

  Kommentér
 • Belek

  Skrevet av:kp 
  12.04.2010

  Golf i Belek på Hotel Gloria Serenity!

  Flott hotell rett ved stranden, super service og nydelig/mye mat. Bilde er tatt fra broen over til stranden opp mot hotellet.

  Hotellet ligger 5 minutter med gratis buss fra Gloria New Course and Old Course. Bussen fra/til hotellet gikk hvert 15 minutt, perfekt!

  Gr eenfee 70 euro senior - 45 euro junior, bil 25 euro, men man kan fint gå banene med tralle.
  Mye trær, og en del trange hull - men variert og vakkert over alt. Perfekte greener og fairwayer.

  Fint klubbhus og drivingrange, samt treningsområder. Bra restaurant og ikke minst stor proshop med mange fristelser!!

  Alt man spise/drikker som ikke er inkludert her settes på rommet på Serenity, det samme gjelder greenfee og alt annet man kjøper... Enkelt og greit!

  7 km fra Belek sentrum for de som ønsker litt shopping og å se litt av nærområdet. Tar 10 minutter med taxi som kostet 9 euro.

  Les mer

  Reiste i april 2010

  Kommentér