Vera Verde Resort (ex Innova Resort and Spa Belek)

Resort i et rolig område i turistområdet i Belek, på Tyrkias Middelhavskyst.

Vera hotel Verde ligger 1,5 km fra stranden, 5 km fra Belek sentrum og 2 km fra sentrum av Kalibre. Det er 35 km til Antalya sentrum og 25 km til flyplassen. Resorten har gratis shuttle-bus til stranden og til Coastal Bar og Restaurant (hvert 10 minutt).

Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, møte- og konferansefasiliteter, flere butikker, minimarked, bowling og lekerom, internettcafe (avgift) og gratis WiFi i hotellets fellesområder. Hotellet har flere restauranter, barer, kafeteriaer, disco-pub, snackbar ved bassenget og en bar og restaurant nede ved kysten. I tillegg har hotellet utendørs svømmebasseng, barnebasseng, vannsklier, solterrasse, hage og innendørsbasseng med barnebasseng. Diverse sportsaktiviteter som bueskyting, tennisbane, strandvolley, bordtennis og vannsportsaktivieter på stranden (noen mot avgift). Fitnessenter, Spa og helsesenter med innendørs svømmebasseng, badstu, tyrksik bad, jacuzzi og diverse skjønnhetsbehandlinger og massasje mot avgift. Hotellet har også miniklubb, lekeplass og aktivitetsprogram både på dagen og på kveldstid.

Hotellrommene har air-condition, TV, telefon, safe (ekstra avgift), minibar, bad med dusj/badekar og hårtørker og balkong. Rom-service med begrenset åpningstid og vaskeriservice, begge mot ekstra avgift.

**Alt inkludert-konseptet inkluderer alle måltider (frokost, lunsj, middag og snacks) og all måltidsdrikke som vann, brus, øl, vin og spritholdige drikker av lokale merker.

Drikkevarer serveres hele dagen fra morgen til sen kveld (ca. 22.00-24.00)

Åpningstider kan variere noe på ulike hotell.

På noen hotell er aktivitetsprogram inkludert i prisen.**

** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold.**

Adresse: Uckum Tepesi Mevkii, 07500 Belek, Turkey.

 • Basseng
 • Barnebasseng
Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  1,6 km
 • Internett
  Ja
Gjestevurderinger og anmeldelser
3,0/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 12 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
Romstandard
4,0
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,0
Hotellpersonalet
3,0
Trivsel & stemning
3,0
Wifi
2,5

Hotellet har ikke fått noen anmeldelser av gjestene våre ennå.

Gjør et søk for å se ledige rom og priser.