Bassengområdet er som skapt for avslapning

Sunprime Numa Beach

Hotellvurdering: 4,5

  • Aldersgrense 16 år
  • Suiter med direkte utgang til basseng
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
  • Frokost er inkludert
  • Strandområde
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer er inkludert
  • Rolig bassengområde

Velkommen til Sunprime Numa Beach!

På Sunprime Numa Beach bor du nær stranden. Hotellet ligger vest for Alanya og tilbyr moderne rom og suiter med balkong eller terrasse. Det er selvfølgelig spa, treningsstudio og restauranter på hotellet - alt for at du skal få en så bra voksenferie som mulig.

I Sunprime Restaurant får du en perfekt start på dagen med den herlige frokostbuffeen som serveres hver morgen. Det eneste du trenger å gjøre er å ta for deg - og nyte. Frokosten er inkludert i prisen, og hvis du vil ha en enda mer komfortabel ferie kan du bestille en av våre rimelige måltidspakker. Vil du dra på en utflukt, eller kanskje spise middag på en av restaurantene i Alanya uten å miste noen av måltidene på hotellet, anbefaler vi Sunprime Inclusive. Bestiller du Sunprime Inclusive er lunsj og middag inkludert fem av sju dager.

Et hett tips er å sette av litt tid til Sunprime Spa, som har fantastisk utsikt fra hotellets toppetasje. Her kan du unne deg luksuriøse behandlinger. Gå heller ikke glipp av et besøk i hotellets hamam i starten av oppholdet ditt – i tillegg til at huden blir myk, gir det deg også en jevn og dyp brunfarge ved soling.

Et stykke bortenfor hotellet ligger feriestedet Avsallar, hvor du finner restauranter og butikker. Vil du ha et større utvalg kommer du deg lett til Alanya med leiebil, taxi eller lokalbuss. Men, det er en mulighet for at du ikke vil forlate hotellområdet når du først har sjekket inn.

* Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen gjelder for deg som reiser med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke en hel del ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunprime Numa Beach Skjul tekst Adresse

Sunprime Numa Beach
Fugla Mahallesi Gölcük Cad.
Türkler Alanya, Antalya
Telefon: +90 242 517 47 47

Fasiliteter på Sunprime Numa Beach

Prisliste