1. Tyrkia
 2. Antalya-området
 3. Alanya
 4. Sunprime C-Lounge
 • passer for voksne

Sunprime C-Lounge

Sunprime C-Lounge er et pent hotell like utenfor Oba, i utkanten av Alanya. Her bor du komfortabelt i ett av våre fine Classic Room. Vil du unne deg litt ekstra, bestiller du rom med balkong med flott utsikt mot Middelhavet.
Mer

Som på alle våre Sunprime Hotels er alt på C-Lounge nøye gjennomtenkt for at du skal få en så bra voksenferie som mulig. Glem bråkete bassengområder og barn som leker i restauranten – her har du tid til å koble helt av. Vil du ha litt ekstra luksus kan du bestille en romtype som har All Inclusive inkludert i prisen.
Mer om hotellet

Hotellet har et hyggelig bassengområde med behagelige solsenger og en bassengbar. Rett nedenfor C-Lounge ligger den vidstrakte østre stranden, med gratis solsenger og parasoll for hotellets gjester.

Vil du ha en aktiv ferie har du funnet riktig sted. Når du bor på Sunprime er treningsstudio og timer med SATS-utdannede instruktører alltid gratis. I hotellets aktivitetsprogram finner du alt fra vanngymnastikk til yoga og crosstraining.

Fra hotellet har du kort vei til Oba, som er litt roligere enn Alanya. I Oba finner du en del restauranter og butikker, og én gang i uken er det marked. Vil du ha et større utvalg av shopping og fornøyelser kommer du deg raskt og enkelt til Alanya med lokalbuss eller egen leiebil.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen kan variere i hastighet.

Hotellinformasjon

Vil du vite hvilke gruppetimer og aktiviteter hotellet tilbyr? På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet..

Handikapvennlighet

Det er ingen av suitene som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober. Hotellet har en internasjonal atmosfære med gjester fra Thomas Cook Group i Norden, Mellom-Europa og Storbritannia.

Miljø

Hotellet har en internasjonal atmosfære med gjester fra Thomas Cook Group i Norden, Sentral-Europa og Storbritannia.

Øvrig

Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bilutleie, bordbestilling, veksling, vaskeriservice, bestilling av spa, golf m.m.

Bygget: 2015

164 rom Etasjer: 6 hes: Ja

Parkering: Ingen parkeringsplasser

Hotellmanager

Sukru Cimrin

Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Restaurant
  2 stk.
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  100 m
 • Hovedsentrum
  5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • All Inclusive mot tillegg
 • Strandområdet
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Passer for voksne
Mer verdiUtvalgte hotell med ekstra fordeler
Rom og leiligheter
Sunprime C-Lounge er et lekkert hotell like utenfor Oba, i utkanten av Alanya. Her bor du et stenkast unna stranden og ikke langt unna lokale restauranter og kafeer i den koselige landsbyen. Sunprime C-Lounge passer for deg som vil beuke ferien til en kombinasjon av trening og avkobling.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Mat og drikke

På Sunprime C-Lounge er All Inclusive inkludert i noen romtyper. Hotellet har både en bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Uansett hvilken du spiser i kan du forvente deg elegant innredning, avslappet atmosfære og vellaget mat.

Etter maten kan du slappe av med en drink i loungen – hotellets hjerte og naturlige møteplass. Sunprime C-Lounge har også en kafé som serverer kaffe og søtsaker. Kaféen er åpen om ettermiddagen og tidlig kveld. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Åpningstider Restaurant

Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.00
Middag: 19.00–21.00

Åpningstider Pool & Lobby Bar

Pool Bar: 10.30–24.00
Lobby Bar: 10.30–24.00

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink i ro og mak sammen med nye og gamle venner. Eller slå deg ned på egen hånd og nyt stemningen med en god bok, en kopp kaffe eller en god drink.

Sunprime Market

I hotellets lille butikk kan du blant annet kjøpe drikke, snacks og hygieneartikler. Åpent daglig kl. 08.00–23.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en sunn, deilig frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange forskjellige sorter brød, bakverk, ost, fersk frukt og grønnsaker. De har også ulike juicer og yoghurt med tilbehør. Fra det åpne kjøkkenet serveres også varmmat. På dette hotellet er frokost inkludert i prisen.

Sunprime All Inclusive

All Inclusive innebærer at du kan spise og drikke så mye du vil i hotellets bufférestaurant, helt uten å tenke på regningen. I All Inclusive på Sunprime C-Lounge er også en middag pr. person/besøk i hotellets à la carte-restaurant inkludert. Bordbestilling er nødvendig.

Dette er inkludert i hotellets All Inclusive:
*Sunprimes populære frokostbuffé med ulike sorter brød, bakverk, ost, frukt, grønnsaker, juice og yoghurt med tilbehør
*Lunsj og middag i bufférestauranten
*Én middag i hotellets à la carte-restaurant
*Snacks på for- og ettermiddagen
*Vann, brus og lokale alkoholholdige drikkevarer i barene

På avreisedagen gjelder All Inclusive frem til avreise.

Basseng og strand

Sunprime C-Lounge har et herlig bassengområde med boblebad samt solsenger, parasoller og deilige basseng- og strandhåndklær. Stranden ligger bare 50 meter unna, og der tilbys gratis solsenger og parasoll til hotellets gjester. Hotellet har en egen del av den 17 kilometer lange sandstranden. En gangtunnel går fra hotellet ned til stranden.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 268 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Innendørsbasseng

Bassengtype: Innendørsbasseng
Størrelse: 39 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Delvis*

Strand

Du kommer deg rett til stranden via en gangtunnel under veien. Den østre stranden er 17 km lang og består av finkornet sand og stenete partier enkelte steder.

Sunprime C-Lounge har en egen del av stranden, med gratis solsenger og parasoller til hotellets gjester. Ta gjerne med basseng- og strandhåndkleet fra hotellet til stranden.

*Oppvarmet kl. 09.00-22.00 mellom 15. november og 15. april.

Trening og aktiviteter

På Sunprime C-Lounge er det mange muligheter for deg som vil være aktiv i ferien. Her kan du for eksempel starte dagen med yoga eller en svømmetur, og fortsette med en høypulstime i treningsstudioet. Vår fitnessavdeling tilbyr styrketrening, vanngymnastikk og gruppetrening. Treningsstudio og gruppetrening er selvsagt gratis.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Våre instruktører er utdannet av SATS og leder blant annet Power Step, Senior Circuit og Crosstraining.
Nyhet sommeren 2019! Vil du utfordre deg selv i noe nytt kan du nå få en introduksjon til dynamisk yoga i vårt nye treningstilbud, Yoga Flow. Her har du mulighet til å prøve mange forskjellige yogastillinger til inspirerende, behagelig musikk. Aktuelt treningsskjema finner du under "Aktivitetsprogram".

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

I moderne treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

C-Lounge ligger i et natur- og turistområde med lokaltrafikk. Det ligger en moské i nærheten. Nærmeste sentrum er Oba, som ligger ca. 100 meter fra hotellet. Til havnen i Alanya er det ca. 5 km.

Transport fra flyplassen i Gazipasa til hotellet tar ca 40 minutter (36 km). Fra flyplassen i Antalya tar transporten ca. 3 timer (135 km) avhengig av trafikken. På reisen til og fra flyplassen i Antalya blir det gjort et kort stopp underveis for toalettbesøk og kjøp av drikke og snakcs. Transport er ikke inkludert, men kan bestilles sammen med reisen.

Sunprime C-Lounge
Ahmet Tokus Cad. No. 5
Obagöl Mevkii
Alanya 07400
Telefon: +90 242 514 20 00
E-post (kun på engelsk): fom@c-loungehotel.com

Direktebuss

Busstransport er ikke inkludert, men kan bestilles sammen med reisen. Når du flyr med Thomas Cook Airlines og har forhåndsbestilt transport får du kjøre direktebuss t/r flyplassen.

Spa

I hotellets spa gir vi deg mulighet for avslapning og herlige behandlinger for hele kroppen. Sunprime Spa drives i lokal regi og tilbyr alt fra pedikyr og massasje til spesialbehandlinger der du får flere timer med total velvære.

Behandlingene har ulik varighet, fra 25 minutter til 3 timer. Du kan blant annet velge mellom ulike skjønnhetsbehandlinger, voksing, pedikyr og farging av vipper og bryn. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Hvorfor ikke benytte sjansen til å nyte et ekte tyrkisk bad? I hotellets hamam slapper du av i rolige, varme marmor-omgivelser, mens kroppen din får oppmykende behandlinger.

Les mer om behandlingene som tilbys på MySunprime.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,7/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 407 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
100% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,8
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,5
Hotellpersonalet
4,8
Trivsel & stemning
4,7
Wifi
4,4
Se anmeldelser for:
Siste karakterer Skrevet
 • 5/5

  "Stor hotellopplevelse"

  Helt topp. Manglet bare balkong med havutsikt. Var ikke bestilt.
 • 5/5

  "Meget bra"

  Veldig bra
 • 5/5
  Veldig bra hotell og hyggelige personal, veldig god mat, kommer garantert tilbake .
 • 4/5
  Har reist mange ganger til Tyrkia med flere forskjellige reiseoppratører. Har tidligere brukt Nazar og deres hoteller. Dette hotellet var litt mindre enn de store jeg har bodd på tidligere, men jeg er meget fornøyd med hele ferien fra A-å Har ingenting å klage på. Alt var helt perfekt. Det eneste jeg kunne tenkt meg anderledes på neste tur er avgangen fra Tyrkia.Lander på Værnes på rutetid 04.45 For min del passer det bedre å lande noen timer før. Men som sagt Meget fornøyd med ferien og kommer garantert tilbake. Mvh Knut
 • 5/5

  "Meget god standard"

  Utvilsomt et av Alanyas beste hotell,imponert av såvel hotellets standard, fantastiske all inclusive-konsept, service og kvalitet på rommene.

Priser og bestilling

Gjør et søk for å se ledige rom og priser.
Totalpris
Prisdetaljer