Reis direkte fra
Tromsø
Maspalomas, Gran Canaria

Reiser fra Tromsø, Langnes

Ving tilbyr reiser med direktefly fra Tromsø til herlige reisemål både sommer og vinter. Å reise på charterferie fra Tromsø innebærer mange fordeler - reisetiden blir kortere, du slipper dyre tilslutningsreiser og parkeringen blir enklere. På denne siden ser du alle reiser som Ving tilbyr fra Tromsø. God tur!

Gran Canaria vinteren 2018/2019

I vinter kan du reise fra Tromsø til Gran Canaria i perioden 19. oktober - 12. april

Gran Canaria

Bestill din reise med Ving fra Tromsø til Gran Canaria, en øy med mange bra hotell og varierte reisemål med både fornøyelsesliv og avkobling.

Res med Ving från Tromsø till populära Gran Canaria.

Tyrkia sommeren 2019

I sommer kan du reise fra Tromsø til Tyrkia i perioden 27. april - 5. oktober

Tyrkia

Tyrkia har noe for alle! Uavhengig om du reiser på egen hånd, med venner eller med familien finnes det aktiviteter og hotell som passer for deg. Fra det enkle til hotell med høy standard. Og du bør absolutt prøve den lokale maten! Den er kanskje ikke like berømt som maten i nabolandene, men er minst like god.

Opplev Tyrkia med Ving!

Kreta sommeren 2019

I sommer kan du reise fra Tromsø til Kreta i perioden 18. mai - 14. september

Kreta

Vil du oppleve strand og avkobling, eller er du ute etter natur, kultur og historie? Du ønsker kanskje litt av hvert? Da er dette øya for deg! Og selvsagt har du sjansen til å prøve den deilige greske maten mens du er her.

Upptäck Kreta med Ving!

Velg hotell først?

Se alle reiser fra Tromsø

Charter fra Tromsø med Ving

Bestill charterreise med direktefly fra Tromsø til noen av våre herlige reisemål. Her ser du alle utenlandsreiser du kan bestille fra Tromsø.

Reise med Ving på charterreise fra Tromsø til Kreta, eller kanskje bestille en reise med direktfly til Tyrkia? Om du har det travelt med å komme ned til varmen kan du bestille restplasser fra Tromsø.

Nærmeste flyplasser