Yogastund i solnedgang

Yoga på nydelige Nidri
1 ledig enkeltrom!

Yoga og mindfulness-reise til Nidri

Når: 11.–18. september 2023
Hvor: Porto Galini, Nidri, Hellas
Pris: fra 13 800,– pr. person
Avreise fra: Oslo
1 enkeltrom ledig!

Høsten 2023 kan du bli med Eva Katrine Thomsen og Frøydis F. Hansvik til Nidri i Hellas for en uke fylt med yoga og mindfulness. Dette er reisen for deg som er nysgjerrig på yoga og som ønsker å lære hva yoga er, og for deg som allerede praktiserer yoga. Invester i en uke der du kan tillate deg selv å rette fokus innover og lytte til din egen kropp. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!

 • Hotell med fantastiske yogafasiliteter
 • To erfarne og populære yogainstruktører
 • Frokost inkludert

Morgenyoga på bryggen

Yoga i hotellets egen shala

Eva Katrine og Frøydis

Program

I løpet av uken får du utforske kontrastene mellom stillhet og bevegelse, tanker og følelser og å gi og å ta imot. Den daglige yogapraksisen kombineres med spennende og lærerike workshops. Dette er en uke med mindfulness, pusteøvelser og sosiale aktiviteter i herlige omgivelser. Du vil lære ulike teknikker for hvordan du kan oppnå mental balanse, styre fokus og løse opp spenninger i kroppen. Gi deg selv en magisk uke du sent vil glemme!

Program for reisen:

I løpet av uken i Hellas vil du kunne delta på daglige morgen- og ettermiddagsklasser, i tillegg til workshop om grunnleggende teknikker i yoga, pust og yoga nidra. Én dag er aktivitetsfri. Fullt program for uken sees under (med forbehold om endringer).

Mandag 11. september
Ingen program pga sen ankomst

Tirsdag 12. sept
07:30-08:30 Velkomstmøte
08:30-09:15 Easy Flow
Egentid
16:00-18:00 Workshop: Grunnleggende teknikker i yoga

Onsdag 13. sept
07:30-09:00 Warrior Flow
Egentid
16:30-18:00 Workshop: Pust

Torsdag 14. sept
06:30-08:00 Sunrise Flow
Egentid
16:30-18:00 Yinyoga

Fredag 15. sept
Aktivitetsfri.

Lørdag 16. sept
07:30-09:00 Elements Flow
Egentid
16:45-18:00 Vinyasa Flow

Søndag 17. sept
07:30-09:00 Happy Hips
Egentid
16:00-18:00 Yoga Spa - soft flow, yin og nidra

Mandag 18. sept
Hjemreise.

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r inkludert mat ombord
 • Innsjekket bagasje 14 + 6 kg
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter
 • Frokost hver dag
 • Innholdsrikt yogaprogram

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 4 300,–)
 • Avbestillingsforsikring (349,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • Halvpensjon (1 460,–)

Det er også mulig å legge til mer kilo innsjekket bagasje i påmeldingsskjema.

Instruktørene

Instruktør Eva Katrine

Eva Katrine Thomsen

Eva Katrine er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og har en master i idrettsvitenskap ved seksjon for coaching og psykologi. Hun er også utdannet personlig trener fra NIH, yogainstruktør gjennom Global Yoga (200H). Hun er daglig leder i «inspartum akademi» som utdanner gruppeinstruktører.

Instagram: @evakatrineth
Nettside: evakatrine.com

Instruktør Frøydis

Frøydis F. Hansvik

Frøydis F. Hansvik er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo, gruppetreningsinstruktør ved NIH og har en 500 timers yogalærerutdanning fra Global Yoga der hun i dag inngår i utdanningsteamet. Mestring og utvikling tilpasset den enkeltes forutsetninger kombinert med jordnær kunnskapsformidling og sprudlende bevegelsesglede kjennetegner yogaklassene hennes.

Instragram: @froydisfh

Mer om turen

Hvem passer turen for?

Denne yogareisen passer for absolutt alle. Uansett om du er nybegynner eller praktiserer yoga jevnlig, vil denne reisen gi deg lærerik utvikling og uforglemmelige minner. Alle yogaklassene har åpent nivå og du får full frihet til å skape din egen yoga på matta. I tillegg lærer du hva mindfulness er og hvordan du kan bruke dette effektivt i hverdagen. I løpet av uken vil du bli guidet trygt gjennom en rekke ulike yogaklasser – både dynamiske, lekne og utfordrende timer, til roligere og mer meditative klasser. Du får også mulighet til å delta på ulike workshops.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig, men vi har et begrenset antall enkeltrom.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 11. september 2023 kl. 16:20, ankomst Preveza 20:50
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 18. september 2023 kl. 14:50, avreise fra Preveza 12:15

NB! Det er inkludert totalt 14 kg innsjekket bagasje + 6 kg håndbagasje. Hvis du ønsker å legge til flere kilo, kan dette gjøres i påmeldingen.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

HOTELLET DU SKAL BO PÅ

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Hvis du har spørsmål om turen:

trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.