Yoga og kitesurfing under solen på Kapp Verde

Yoga og kitesurfing på Kapp Verde

Når: 7.–15. mars 2022
Pris: fra 11 195,– pr. person inkl. frokost

Bli med Emely og Winni på en yogareise med kitesurfing på sol- og vindsikre Kapp Verde

 • Halvannen time yoga hver dag
 • Kitesurfing og sosialt samvær med gruppen
 • Bo rett på stranden, med kort vei til sentrum

Yogautøvere på alle nivåer er hjertelig velkommen. Kitsesurf-delen er beregnet for de erfarne, men nybegynnere kan kjøpe til et nybegynnerkurs.
Maks. antall deltakere er 25, og vi anbefaler derfor at du melder deg på så snart som mulig. Emely og Winni kommer fra Danmark, derfor vil undervisningen foregå på dansk og hele reisen arrangeres og håndteres av vårt danske søsterselskap, Spies.

FULLBOOKET!

Program

Vi starter hver morgen med halvannen times utendørsyoga. Deretter spiser vi frokost før vi drar sammen ned til stranden for å kitesurfe. Du kan velge om du vil spise middag alene eller sammen med gruppen, og kanskje nyte solnedgangen med en drink sammen med de andre.

Sal er en utrolig sjarmerende øy der du virkelig kan oppleve den afrikanske kulturen. I løpet av uken kan du bli med på en rundtur på øya, der vi blant annet får oppleve fata morgana og kanskje se sitronhaier på nært hold (Pris 25 euro).

Når vi ikke driver med yoga eller kitesurfing er det mye annet å finne på. Kanskje du har lyst til å slappe av ved bassenget med en bok, gå en tur eller spille beach volley med resten av gruppen?

Du vil få en uforglemmelig opplevelse som vil kjennes i hver fiber i kroppen. Meld deg på i dag, så kan du glede deg til en uke med deilig temperaturer, saltvann på kroppen og vind i håret.

Yoga
Yogaen passer både for deg som er nybegynner og deg som trener regelmessig. Alle økter ledes av instruktør og vil bli tilpasset utøverne. Timene baseres på hatha- og yin-posisjoner, og vi tar dype drag av den friske luften.

Kitesurfing
Emely er dansk mester i kitesurfing, og hun kommer til å dele masse tips og triks med dere.
Hvis du aldri har prøvde kitesurfing før, kan du melde deg på et nybegynnerkurs på den lokale kiteskolen.

Instruktørene

Emely og Winni

Emely Freja har siden 2010 levd drømmen med å kitesurfe og undervise i yoga over hele verden. Emely er dansk mester i kitesurfing og har flere instruktørutdannelser. Hun er også utdannet 200RYT gjennom Yoga Alliance. Lang erfaring og lidenskap for både yoga og vannsport gjør henne til en perfekt instruktør på denne turen.

Les mer om Emely Freja

Winni har drevet sitt eget yogastudio i over 10 år. Hun har tatt E-RYT 500 i India, som er den høyeste utdannelsen for yogalærere. Winni deltar stadig på nye yogakurs både hjemme i Danmark og utenlands, og takket være sin lange erfaring med yogareiser vil hun sørge for at du føler deg trygg og ivaretatt med henne som instruktør.

Les mer om Winni

Innkvartering

Oasis Salinas Sea

Oasis Salinas Sea ligger ved en flott strand og i nærheten av sentrum av Santa Maria. Hotellet har komfortable rom i tillegg til et fint bassengområde, treningsrom, spaavdeling og flere restauranter.

Oasis Salinas Sea ligger ved en flott strand og i nærheten av sentrum av Santa Maria. Hotellet har komfortable rom i tillegg til et fint bassengområde, treningsrom, spaavdeling og flere restauranter.

Praktisk informasjon om turen

Praktisk info

Reis fra 11 195,– pr. person

Prisen inkluderer:

 • Flyreise tur/retur
 • Mat om bord på flyet
 • 20 kg bagasje
 • Transport tur/retur flyplass - hotell
 • Del i dobbeltrom
 • Frokost
 • Yoga 1,5 time i 6 dager
 • Tips og triks for kitesurfing
 • Felles transport en gang pr. dag til stranden for å kitesurfe
 • Kitespotguide
 • Klimakompensasjon

Prisen gjelder pr. person når 2 personer deler et dobbeltrom

Valgfrie tillegg

 • Tillegg for å bo alene (enkeltromstillegg), fra 2 000,–. Alternativt er vi behjelpelig med å plassere deg på rom sammen med en annen deltaker av samme kjønn.
 • All Inclusive: 1 240,–
 • Boardbag på flyet: 1 200,–

Prisene for andre romtyper kan du se i påmeldingslinken.

OBS!

 • Maks. antall deltakere er 25, så vi anbefaler deg å være tidlig ute med bestilling.
 • Du må ta med deg egen yogamatte

Skatter og avgifter
Kapp Verde har innført en turistskatt som betales direkte til hotellet. Beløpet er ca. 2 euro pr. person pr. natt og gjelder for alle som har fylt 16 år. Skatten er ikke inkludert i reisens pris.

Flytider og informasjon:

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn tirsdag 8. mars 2022 kl. 09.00, via København, ankomst Kapp Verde kl. 16.10
Ankomst Oslo Lufthavn onsdag 16. mars 2022 kl. 02.50, avreise fra Kapp Verde kl. 17.40

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

For spørsmål og informasjon kontakt vårt søsterselskap Spies Danmark.

Spies Sport
Tlf.: +45 7070 1051 (hverdager 10-14)
Mail: sport@spies.dk

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.