Senk skuldrene på greske Lefkas

Well-being Yoga Retreat

Bli med på Well-being Yoga Retreat i Nidri

Når: 20. – 27. september 2021

Pris: fra 10 495,– pr. person

Avreise: fra Oslo

 
Om det er én gang du skal benytte anledningen til å skjemme deg selv bort, så er det med denne harmoniske og avslappende reisen til den greske øya Lefkas. Der venter en uke med mindfulness, rolig yogapraksis, egentid, velvære, pusteøvelser, hvile og meditasjon. Velkommen. 

 • Erfaren instruktør
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program med hvilende yoga og meditasjon

Påmelding

Yoga – omgitt av natur

Bassenget på hotellet Porto Galini

Stranden nedenfor hotellet

Informasjon og program

På denne reisen vendes oppmerksomheten innover. Vi gjør milde øvelser der vi strekker, puster og beveger kroppen. Du følger din egen kropp og dagsform. Yogatimene består av enkel og meditativ YinYoga, Yoga Nidra-meditasjon og Mindful Restorative Yoga. Vi legger til rette for fullstendig avkobling og for å finne superkraften gjennom hvile, ro og avspenning. Du kommer til å reise hjem med lave skuldre, ny energi og mer livsglede. 

Det spiller ingen rolle om du er erfaren eller nybegynner, denne reisen passer for alle.

Program:

Timene, praksis og samlingene vil ha stor variasjon, men med en tydelig rød tråd der kjernen er å senke tempoet og vende oppmerksomheten innover. All praksis er fullstendig fra ditt eget utgangspunkt.

Detaljert ukeprogram publiseres nærmere avreise.

Hva er inkludert?

Inkludert i prisen:

 • Flyreise t/r (Oslo)
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje (14 + 6 kg)
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program
 • Klimakompensasjon
 • Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Valgfrie tillegg:

Tillegg for å bo alene (fra 3 345,-), reiseforsikring (384,-) og halvpensjon (1 300,-).

Instruktør:

Johanna Fredriksson

Johanna har over 25 års erfaring med trening og helse. Hun har praktisert yoga siden 2005, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga og Mindful Restorative Yoga. I tillegg er hun sertifisert innenfor NLP Ledership Practitioner. Johanna driver for seg selv og har startet konseptene SecondLife og Fresh Start – positiv og varig endring i fokus. Johanna underviser for YogaKi, i bedrifter og for Idrettens Helsesenter. Hun arrangerer også privattimer og holder foredrag og kurs innen trening, helse, yoga og endringsprosesser.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om reisen og innholdet, kontakt Johanna Fredriksson
E-post: johanna.fredriksson@gmail.com

Følg Johanna Fredriksson for inspirasjon:

Facebook: Johanna Fredriksson Love, Joy & Happiness / Johanna Fredriksson
Instagram: lifeby_johanna
Nettside: johannafredriksson.no

Mer informasjon:

Hvem passer turen for?

Du er velkommen uansett utgangspunkt, alder og nivå. Du trenger ingen erfaring fra yoga eller meditasjon.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig, men vi har et begrenset antall enkeltrom.

Flytider:

Avreise: fra Oslo lufthavn søndag 20. september kl. 07.20, ankomst Preveza kl. 11.50

Ankomst Oslo Lufthavn søndag 27. september kl. 15.45, avreise fra Preveza kl. 13.10

Bagasje (14 + 6 kg) er inkludert.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Top Selection

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Trygghet på reisen

Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien når du bestiller en pakkereise gjennom oss.

Mer bærekraftig

Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie! Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap, busstransport og flere hotell. Bra, ikke sant?

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om fly og hotell, kontakt oss på gjerne.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.