Senk skuldrene på greske Lefkas

Well-being Yoga Retreat

Well-being Yoga Retreat med Johanna og Kjersti

Når: 5.–12. september 2022
Hvor: Porto Galini, Nidri, Hellas
Pris: fra 13 959,– pr. person
Avreise fra : Oslo

Velkommen til Well-being Yoga Retreat, en uke med fokus på DEG!

 • Erfarne instruktører
 • Frokost inkludert hver dag
 • Utfyllende program med fokus på hvilende yoga og meditasjon

Yoga – omgitt av natur

Bassenget på hotellet Porto Galini

Stranden nedenfor hotellet

Informasjon og program

En hel uke med egentid, stilletid, pust, hvilende yoga og meditasjon. Her skal vi nyte noen rolige dager med hovedfokus på velvære. Det vil både bli enkel, rolig og meditativ yin yoga, Yoga Nidra meditasjon, hvilende mindful restorative yoga, hvor vi vender oppmerksomheten innover, rolige øvelser hvor vi strekker, puster og beveger kroppen i takt med ditt utgangspunkt og dagsform. Denne uken legger vi til rette for fullstendig avkobling, finne superkraften gjennom hvile, ro og avspenning. Vend hjem med senkede skuldre, ny energi og økt livsglede.

Du er velkommen uansett utgangspunkt og trenger ingen erfaring fra før.

Program:

Du kan du forvente deg en uke med et rolig tempo der timene, praksisen og samlingene vil ha stor variasjon, men en tydelig rød tråd å senke tempo og vende oppmerksomheten innover. Vi starter hver morgen med Gentle Slow Flow (dynamisk yoga) , pust og meditasjon. Hver ettermiddag møtes vi igjen for en rolig meditativ form form yoga, yin yoga, pust og meditasjon. Under uka vil vi også utforske TRE (trauma releasing exercises). All praksis blir helt og holdent fra ditt utgangspunkt.

Mer detaljert program for uken med endelige tider blir publisert når det nærmer seg.

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r (Oslo)
 • Mat ombord på flyet
 • Bagasje (14 + 6 kg)
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost
 • Utfyllende program med fokus på hvilende yoga og meditasjon
 • Klimakompensasjon

Valgfrie tillegg:

Tillegg for å bo alene (fra 4 730,-), Endrings-og avbestillingsforsikring (329,–), Reiseforsikring (464,-), Halvpensjon (1 260,-).

Instruktørene

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johanna har over 25 års erfaring innenfor yoga, trening og undervisning, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga, Mindful Restorative Yoga & Yoga Terapi.
Johanna driver YogaKi i Oslo, arrangerer kurs, events & WS.

Facebook: Johanna Fredriksson Love, Joy & Happiness / Johanna Fredriksson
Instagram: lifeby_johanna
Nettside: johannafredriksson.no
E-post: johanna.fredriksson@gmail.com

Johanna har over 25 års erfaring innenfor yoga, trening og undervisning, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga, Mindful Restorative Yoga & Yoga Terapi. Johanna driver YogaKi i Oslo, arrangerer kurs, events & WS.    **Facebook:** Johanna Fredriksson Love, Joy & Happiness / Johanna Fredriksson **Instagram:** [lifeby_johanna](https://www.instagram.com/lifeby_johanna/) **Nettside:** [johannafredriksson.no](https://www.johannafredriksson.no/)+ **E-post:** [johanna.fredriksson@gmail.com](mailto:johanna.fredriksson@gmail.com)

Kjersti Idem

Yoga er for alle, og Kjersti er opptatt av å gjøre yoga tilgjengelig for «folk flest», slik at flere får oppleve effekten av yoga på kroppen og i livet. Kjersti har bakgrunn fra radio og tv, og er utdannet Relasjonsterapeut og Trauma Releasing Exercises-instruktør. Hun underviser med glimt i øyet og høyde under taket.

Nettside: kjerstiidem.no
E-post: kjersti@idem.no

Yoga er for alle, og Kjersti er opptatt av å gjøre yoga tilgjengelig for «folk flest», slik at flere får oppleve effekten av yoga på kroppen og i livet. Kjersti har bakgrunn fra radio og tv, og er utdannet Relasjonsterapeut og Trauma Releasing Exercises-instruktør. Hun underviser med glimt i øyet og høyde under taket.    **Nettside:** [kjerstiidem.no](https://www.kjerstiidem.no/)+ **E-post:** [kjersti@idem.no](mailto:kjersti@idem.no)

Mer om turen

Hvem passer turen for?

Du er velkommen uansett utgangspunkt, alder og trenger ingen erfaring fra før.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig, men vi har et begrenset antall enkeltrom.

Flytider:

Avreise: fra Oslo lufthavn mandag 5. september kl. 07.20, ankomst Preveza kl. 11.50
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 12. september kl. 23.55, avreise fra Preveza kl. 21.00

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hotellet du skal bo på

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om reisen og innholdet, kontakt Johanna Fredriksson
johanna.fredriksson@gmail.com

For andre spørsmål som gjelder flyreisen og hotell:
trening@ving.no

Trygghet på reisen

Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien når du bestiller en pakkereise gjennom oss.

Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien når du bestiller en pakkereise gjennom oss.

Mer bærekraftig

Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie! Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap, busstransport og flere hotell. Bra, ikke sant?

Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie! Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap, busstransport og flere hotell. Bra, ikke sant?
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.