Kvinner og klimakteriet

Ann-Loou ønsker deg velkommen til vakre Rhodos, og til en uke hvor DU er i fokus!
I oktober 2021 arrangerte Ann-Loou en ukestur med dette temaet for våre svenske kunder, og det ble en stor suksess! Derfor ønsker vi nå å invitere norske damer i alle aldre med på en herlig uke sammen med Ann-Loou, hvor man i trygge omgivelser fokuserer på tips og verktøy for å håndtere de mange endringene som skjer i kroppen når man kommer i overgangsalderen. Dette blir en uke hvor man lærer viktigheten av å lytte til kroppen, tolke signaler og hvordan man selv kan påvirke kropp og sjel med fysisk aktivitet og kosthold. Les tilbakemeldingene fra forrige tur nederst på siden, og bli med på en spennende reise!

Når: 01.–08. mai 2022
Hvor: Sunprime Miramare Beach på Rhodos
Pris: fra 12 830,-
Avreise fra: Oslo

Bli den beste versjonen av deg selv!

 • Variert trening i solfylte omgivelser
 • Terapeutisk yoga
 • Lær om kosthold og hormoner
 • Sunprime Inclusive inkludert

Informasjon om reisen

Hva skjer i løpet av turen?

Hvordan er det best å trene når man har kommet i overgangsalderen? Hvor lenge, hvor mye og hvor ofte? Og hva når kroppen ikke responderer på treningen? Er yoga nok, eller ikke? Og hvor ble det egentlig av livslysten, sexlysten og selvtilliten?

På denne treningsreisen lærer du alt du trenger å vite om overgangsalderen og trening. Det blir samtaler om kvinnekroppen, kosthold, hormoner, symptomer og behandlingsformer.

Alt i tillegg til fysisk trening, selvfølgelig! Uken er fylt med skreddersydde treningsøkter og yoga, og du kan glede deg til solskinn, varme, god mat – og nye bekjentskaper.

Nyt livets goder og bli den beste versjonen av deg selv med hjelp av instruktøren Ann-Loous mange smarte verktøy og grep. Dette er en uke i Sister’s Souls ånd!

Instruktøren

Ann-Loou Torell

 • Sertifisert terapeut og instruktør i terapeutisk yoga
 • Sertifisert coach i stress- og utmattelse
 • Fitness-instruktør
 • Sertifisert coach i Stark genom klimakteriet

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r
 • Mat om bord på flyet
 • Transport mellom hotellet og flyplassen t/r
 • Bagasje
 • I delt 2-roms Junior Suite med balkong mot hage
 • 7 frokost, 5 lunsj og 5 middag
 • Klimakompensert flyreise
 • Terapeutisk yoga og annen tilrettelagt trening i løpet av uken
 • Lær om kosthold og hormoner

Valgfrie tillegg

 • All Inclusive 1 215,–
 • Endrings-og avbestillingsforsikring 329,–
 • Reiseforsikring 464,–
 • Enkeltromstillegg 2100,– (begrenset antall)

Hotellet

Sunprime hotels

Hotellet du skal bo på:

På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalower. Alle har aircondition og balkong eller terrasse, mange med utsikt mot havet. Hotellet har også et flott bassengområde, spa, kort vei til Rhodos-by. Sunprime Hotels er vårt hotellkonsept for voksne, og har aldersgrense 16 år.

På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalower. Alle har aircondition og balkong eller terrasse, mange med utsikt mot havet. Hotellet har også et flott bassengområde, spa, kort vei til Rhodos-by. Sunprime Hotels er vårt hotellkonsept for voksne, og har aldersgrense 16 år.

Kommentarer fra tidligere tur:

Hvilken fantastisk uke vi fikk! Deilig hotell og utrolig flink instruktør som vekket lysten til å ta opp igjen trening for kropp og sjel. Å få muligheten til å roe ned en stresset kropp med yoga og passe hard trening med kroppens tyngdekraft. Ann-Loou klarer å bevege deg langt inn i sjelen, samtidig som latteren sitter løst! Bredden i kunnskap er fantastisk, og hun er flink til å dele av sin kunnskap om at det er mulig å bli hel i både kropp og sjel. Muligheten til å få kunnskap av en person som ikke bare har «studert og leste seg opp», men som faktisk har gjort denne reisen selv. Ann-Loou er en helt magisk person som vekker nysgjerrigheten til å ville lære mer. Ønsker å delta på neste reise, nysgjerrig på mer kunnskap om klimakteriet.
Ingela Starc, deltager Rhodos oktober 2021

En stor TAKK for en herlig uke! Ann-Loou formidler med varme og innlevelse kunnskap om livet og byr på et fantastisk smørbrødbord av fysisk aktivitet.
Sofia Låsberg, deltager Rhodos oktober 2021

Jeg vil sende en ekstra hilsen til Ann-Loou, en vidunderlig person som har et stort engasjement for vår helse og lykke. Din kombinasjon med yoga og tøffe økter var helt perfekt, og jeg håper virkelig at flere tar sjansen på å reise sammen med deg ❤ Håper våre veier møtes i fremtiden!
Eva Nilsson, deltager Rhodos oktober 2021

For spørsmål om reisen:
E-post: trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.