Utsolgt!

Ro og energi - Yoga på Mallorca

Når: 17. - 24. sept 2019
Hvor: Sunprime Monsuau, Cala d'Or, Mallorca
Pris: fra 12.195,- pr. person
Avreise: fra Oslo og Trondheim

Velkommen til en uke med yoga, mindfulness og påfyll for kropp og sjel i koselige Cala d’Or. Du vil komme hjem godt rustet til å gå høsten i møte. Johanna Fredriksson og Kjersti Idem byr på to daglige yogaklasser. Dagene starter med en dynamisk yogaklasse, før du har hele dagen til avslapping, sol og bad. Ettermiddagene får du roligere klasser med mer fokus på rolige yogaformer, pust, mindfulness og meditasjon.

Utsolgt

I prisen inngår:

 • Flyreise t/r
 • Mat ombord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter
 • Frokost og middag hver dag
 • To yogaklasser daglig
 • Lærerike foredrag
 • Erfarne instruktører
Valgfrie tillegg:
 • Tillegg for å bo alene (fra 3.450,-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)

Hvem passer turen for?

Deltakere på alle nivåer og i alle aldre er velkommen. De legger til rette for at mer erfarne yogautøvere kan fordype sin praksis, og samtidig at du som er nybegynner får prøvd deg frem og utforsket de positive fordelene ved Yogapraksisen.

Mer om turen:

En uke med yoga vil gi muligheten til å fordype din praksis, få inspirasjon, videreutvikling, økt ro og tilstedeværelse. I tillegg til yogaklasser og workshops får du foredraget «Tre Tips Mot Stress», som kan gi deg noen tankevekkere du kan bruke i hverdagen.
Det er en fordel om du kjenner litt til yoga fra før.
Turen blir så sosial som du ønsker da mulighetene er mange til å bli kjent med likesinnede. Vil du bruke uken på å roe helt ned og trekke deg litt tilbake, er dette helt opp til deg, og en unik mulighet for nettopp dette. Mange reiser alene og mange opplever dette som veldig positivt.

Flytider:

Oslo Lufthavn
Avreise Oslo Lufthavn tirsdag 17. sept kl. 07:15, ankomst Palma 10:40
Ankomst Oslo Lufthavn tirsdag 24. sept kl. 15:35, avreise fra Palma 12:10

Trondheim Lufthavn
Avreise Trondheim Lufthavn tirsdag 17. sept kl. 07:00, ankomst Palma 10:55
Ankomst Trondheim Lufthavn tirsdag 24. sept kl. 16:20, avreise fra Palma 12:20

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt mulig, men vi har et begrenset antall enkeltrom.

INSTRUKTØREN DIN

Johanna Fredriksson

Johanna har over 25 års erfaring med trening og helse. Hun har praktisert yoga siden 2005, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga og Mindful Restorative Yoga. I tillegg er hun sertifisert innenfor NLP Ledership Practitioner. Johanna driver for seg selv og har startet konseptene SecondLife og Fresh Start – positiv og varig endring i fokus. Johanna underviser for YogaKi, i bedrifter og for Idrettens Helsesenter. Hun arrangerer også privattimer og holder foredrag og kurs innen trening, helse, yoga og endringsprosesser.

Kjersti Idem

Yoga er for alle, og Kjersti er opptatt av å gjøre yoga tilgjengelig for «folk flest», slik at flere får oppleve effekten av yoga på kroppen og i livet. Kjersti trodde lenge at yoga ikke var noe for henne - helt til hun prøvde, og ble hekta. Nå har hun utdanning i Vinyasa Flow, Yoga Swing, gravidyoga og yoga for barn. Hun har bakgrunn fra radio og tv, og er utdannet Relasjonsterapeut og Trauma Releasing Exercises-instruktør. Hun underviser med glimt i øyet og høyde under taket.

MER OM HOTELLET:

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om turen, kontakt oss på
trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompensert flyreise

Alle fly, alle reisende

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett hvilket flyselskap du reiser med når du bestiller en reise med oss. Bra, ikke sant?