Life is better on yoga!

Bli med onyoga til Hellas og finn din yoga!

Når: 22.–29. august 2022
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 12 500,–
Avreise fra: Oslo

Når du roer ned i kropp og sinn med yoga, blir alle inntrykk fra ferien sterkere: sanden under føttene, lukten av pinjetrærne og solen mot kroppen. Kanskje har du lenge hatt lyst til å prøve yoga, eller du har en praksis som du ønsker å utvikle videre? I løpet av denne uken kan du delta på klasser som passer din kropp og ditt behov, du kan lære yogasekvenser som du kan ta med deg videre i hverdagen og du kan få tips og veiledning i hvordan du skal praktisere.

 • Hotell med fantastiske yogafasiliteter
 • Erfaren yogainstruktør
 • Frokost inkludert
Stranden nedenfor hotellet

Den fine stranden rett nedenfor hotellet

Vi starter dagen med yoga, strekker på kroppen og vekker til live sansene. Etter en dag med sol bad og ferieaktiviteter møtes vi igjen for myk yoga og forbereder kvelden - enten din plan er en rolig middag i solnedgangen - eller å kaste deg ut i nattelivet!

HVA ER INKLUDERT?

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Klimakompensasjon
 • Erfaren og anerkjent instruktør
 • Daglig yogapraksis

Valgfrie tillegg:

 • Halvpensjon (1260,-)
 • Reiseforsikring (464,-)
 • Endrings-og avbestillingsforsikring (329,-)
 • Enkeltromstillegg (5785,-)

INSTRUKTØREN

Instruktør Ellen Johannesen | Ving

Ellen Johannesen er en av pionerene innen yoga i Norge med mer en 25 år som instruktør. Hun er autorisert grad II fra Mysore India, og har gjennomført en to-årig Teacher training med John Scott. Ellen`s undervisning er basert på en omfattende bakgrunn innen bevegelse, først som profesjonell danser og siden som avansert Ashtanga-utøver. Ellen er dypt engasjert i østlig filosofi og har Mastergrad i buddhisme og tibetansk språk fra Kathmandu universitet. Hun er en kjærkommen gjestelærer på mange yogasentre i inn -og utland der hun holder kurs i fysisk Yoga, meditasjon og filosofi.

Instagram: @ashtanganepal | Webside: www.onyoga.no

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Denne turen passer for alle som er interessert i yoga. Med en av Norges dyktigste instruktører til å veilede deg, er du i gode hender. Dersom du er en erfaren Ashtanga utøver og morgenfugl, kan du komme ved soloppgang og få hjelp med din praksis. Er du ny til yoga, kommer du litt senere på morgenen og blir ledet gjennom de første skritt på din yogareise. Ettermiddagsklassen er felles for alle: myk yoga, pust, meditasjon og litt yogahistorie.

Reise alene?

Du kan velge å bo alene mot et tillegg i prisen, eller du kan du velge å dele rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo Lufthavn mandag 22.august kl. 07.20, ankomst Preveza kl. 11.50
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 29.august kl. 23.35, avreise fra Preveza kl. 21.00

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om treningsreisen ta kontakt med oss på: trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Vi klimakompenserer alle **flyreiser** uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på **Sunwing Family Resorts**, **Ocean Beach Club** eller **Sunprime Hotels**. Det samme gjør vi med **busstransporten** på reisemålet. Bra, ikke sant?
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.