Fullbooket!

Yogareise til vakre Nidri med Johanna

Når: 29. mai–5. juni 2023
Hvor: Porto Galini, Nidri, Lefkas i Hellas
Pris: fra 14 160,– pr. person
Avreise fra: Oslo

Velkommen til en uke med yoga og mindfulness i vakre Nidri i Hellas!
Vi har hatt utrolig god respons på Johanna Fredriksson sin yogauke i mai, og derfor ønsker vi nå å sette opp enda en magisk yogauke til Nidri! Johanna vil på denne turen ha med seg Sunniva E. Sipus som gjesteinstruktør. Sunniva kan du lese mer om under informasjonen om instruktørene.
Johanna inviterer til en uke med daglige energigivende, dynamiske morgentimer og hvilende og restituerende yin yoga, elementer fra Mindful restorative og myk yoga på ettermiddagen. Vi utforsker kraften av pranayama/breathwork og vi finner stillhet og indre ro gjennom meditasjon/mindfulness og yoga nidra.
Vi bor på 5 stjerners hotellet Porto-Galini Hotel Seaside Resort & Spa og du kan glede deg til ypperlig, variert og fresh mat, mulighet at besøke hotellets SPA-avdeling, innta solstolene på hotellets egen strand, svømme i det krystallklare havet, utforske balansen på sup brett eller padle kano mellom yoga øktene.

Kickstarte vår og sommer på dette vakre stedet i det Joniske hav på vestkysten av Hellas. Gled deg til sol, varme og masse deilig yoga hver dag og vend hjem til med mer vitalitet, energi og overskudd!Denne uken vil inneholde to daglige yogaklasser i avslappende atmosfære ved havet, bryggekanten eller hotellets egen yoga shala. Denne turen har Johanna hatt i flere år, og den fylles fort opp. Her gjelder det å være tidlig ute!

 • Hotell med fantastiske fasiliteter for yoga
 • Den profilerte yogainstruktøren Johanna Fredriksson
 • Frokost inkludert

Program

En hel uke med Dynamisk fysisk Yoga, yin yoga, egentid, stilletid, pust og meditasjon. Her skal vi nyte noen magiske dager med hovedfokus på Yoga & Velvære
Du kan forvente deg en uke med en dynamisk fysisk yoga, pust og meditasjon hver morgen og mer rolig meditative Yoga på eftermiddags praksissen hvor hvilende mindful yoga & yin yoga er hoved fokus. Timene, praksisen og samlingene vil ha stor variasjon, men en tydelig rød tråd å med fysisk yoga på morgonen, og yin yoga på ettermiddagen. All praksis blir helt og holdent fra ditt utgangspunkt.
Mer detaljert program for uken med endelige tider blir publisert når det nærmer seg. Du er velkommen uansett utgangspunkt men anbefaller du er litt kjent med Yoga for å få mest ut av uka. Vend hjem med ny energi, inspirasjon, økt livsglede og kraft.

Eksempel på dagsprogram:

08:00-09.30 Morning Flow /Dynamisk Yoga, pust, meditasjon & avspenning
09.30-11.00 Frokost
11.00-16.30 Sol, bad, restitusjon, egentid
16.30-18.00 Myk Yoga / Yin Yoga pust, meditasjon & avspenning
19.00-20.00 Middag (ikke inkludert i prisen)

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program med fokus på yoga og meditasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 3 300,–) NB! Begrenset antall
 • Endrings-og avbestillingsbeskyttelse (349,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • Halvpensjon (1 460,–)
 • 5 kilo ekstra innsjekket bagasje (140,–)
 • 10 kilo ekstra innsjekket bagasje (315,–)

NB! Det er inkludert totalt 20 kg bagasje (dette er også inkludert håndbagasje) på denne turen. Hvis du ønsker å legge til flere kilo, kan dette gjøres i påmeldingen.

INSTRUKTØRENE

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Interessen for yoga, pust og mindfulness begynte for over 15 år siden og er nå en stor og viktig del i hennes hverdagen. Johanna har sin Yoga utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Yoga Nidra Meditasjon, Breathwork, Reiki Level One, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til at hun er NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings. Hun er også eier av populære TheFeelGood Shop, som du finner både nett og fysisk i Bogstadveien i Oslo.

Facebook: @yojolife
Instagram: @life_johanna
Nettside: Johanna Fredriksson
Epost: johanna.fredriksson@gmail.com

Sunniva Egge Sipus

Sunniva Egge Sipus

Sunniva er tidligere danser og ballettpedagog og startet med yoga på 90-tallet. Sunniva har en 200TT i AshtangaYoga med Basia Lipska Larse, i tillegg til meditasjonsfomen Yoga Nidra, Yin Yoga og GravidYoga. Hun fordyper seg for tiden i mindfulness med Eevi Beck, som er dharmacarya, dvs linjeholder i Thich Nhat Hanh-metoden og har en pågående 300 TT i Yoga Filosofi.

Mer informasjon

Hvem passer denne turen for?

Unn deg selv en uke med påfyll for både kropp og sjel – en god start på sommeren som garanterer masse ny energi & inspirasjon. Yogatimene fokuserer på fysisk praksis, meditasjon, pusteøvelser og stressredusering. Turen passer både for deg som er nybegynner og for deg som allerede praktiserer yoga. Er du erfaren får du anledning til å fordype deg i din egen praksis, og nye yogaentusiaster får utforsket alle de positive fordelene ved treningsformen.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn mandag 29. mai kl. 16.20 ankomst Preveza kl. 20.50
Ankomst Oslo Lufthavn mandag 5. juni kl. 14.50, avreise Preveza kl. 12.15

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

OM HOTELLET

Porto Galini

Porto Galini er et flott hotell som ligger vakkert til i grønne omgivelser i en skråning melllom Nidri og Nikiana. Herfra har du fantastisk utsikt mot fjellene på det greske fastlandet. Du kan slappe av i Porto Galinis spa, ved bassenget eller på hotellets egen strand.

Kommentarer fra tidligere tur:

Reisen var sydd sammen helt perfekt i forhold til flytid. Det gikk raskt til hotellet og vi fikk hele dagen på hotellet hjemreisedagen, helt topp. Instruktøren gjorde reisen til at den ble en fantastisk opplevelse. Engasjement, inkluderte alle i gruppen og noen helt fantastiske yogatimer. Vil være med til neste år om opplegget og instruktør er den samme. Takk!
Mona M, deltager på Yoga til Nidri 2019

Superfornøyd med yogaen. Johanna gjennomfører timene veldig godt forberedt og ser hver enkelt av oss i timene. Hun gjør så mye ekstra for at vi skal ha best mulig utbytte av yogatimene og var tilgjengelig på kveldene ved middagene!
Gerd N, deltager på yoga til Nidri 2019

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om yoga og program på turen kontakt johanna.fredriksson@gmail.com

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no

Som et tilskudd til yogareisen, tilbyr vi en halvdags utflukt til vakre Machicos dalen!

Dypt nede i Machicos dal, kjent som Mimosadalen, skal vi vandre langs Levada dos Maroços. Det er seks kilometer med vakker natur.
Levada dos Maroços tar turgåere med på en fascinerende reise for å oppdage kulturene og tradisjonene på Madeira. Det vakre landskapet på denne ruten er hovedsakelig sammensatt av jordbruksland og avlinger nøye bearbeidet, supplert med utsikt over byen Machico. Underveis kan du observere bøndene i hverdagen, jobbe på åkerne eller ta hånd om dyrene.
I noen sesonger kan du finne sesongbasert frisk frukt til salgs på enkelte steder på ruten til en pris som er veldig attraktivt. Dette er en fin måte å få smake på de herlige produktene som tilbys av de lokale produsentene. Det typiske gode været på den sørlige delen av øya gjør denne reisen til et godt alternativ når som helst på året.

Vanskelighetsgrad: Lett, flatt terrenge
Gangtid: ±2,5 timer.
Avstand: 6 km

Hvis været tillater det, blir turen gjennomført etter frokost fredag 2.februar.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.