Yogaweekend på Farris Bad

Bli med på yogaweekend på Farris Bad

Velkommen til en skikkelig feelgood yogaweekend i vakre omgivelser ved havet.

Vi er så glade for å endelig kunne lansere en yogaweekend på fantastiske Farris Bad.
Du kan allerede nå glede deg til en helg med egentid, spa, dynamisk og rolig yoga, stilletid, pust, hvile og meditasjon.

Når: 6.–8. august 2021
Pris: fra 4 895,– pr. person i delt dobbeltrom
Hvor: Farris Bad, i Larvik

Her skal vi nyte noen rolige dager med hovedfokus på velvære. Det vil bli alt fra enkel, rolig, meditativ og myk yogapraksis som yin yoga, yoga nidra-meditasjon og pust hvor vi vender oppmerksomheten innover, til mer fysiske krevende timer hvor vi strekker, puster og beveger kroppen i takt med ditt utgangspunkt og dagsform. Denne helgen legger vi til rette for skikkelige feelgood vibes!

Enkeltrom fra 5 890,–

Dobbeltrom fra 4 895,– pr. person

Farris Bad

Farris Bad, på stranden i Larvik

Farris Bad, spa

Hotellets spa

Informasjon og program

Hvem passer turen for?

Du er velkommen uansett utgangspunkt og trenger ingen erfaring fra før. Du kan forvente å komme hjem med senkede skuldre, ny energi og økt livsglede. Ta gjerne med deg mor, datter, venninne-gjengen eller kjæresten for en magisk helg i nydelige omgivelser.

Dette er en helg som passer for alle - både nybegynnere og erfarne, unge og gamle. Velkommen til en feelgood yogaweekend! Denne helgen kommer til å bli magisk og du er velkommen akkurat som du er!

Program:

Fredag 6/8
20.00 Helgens første praksis

Lørdag 7/8
07.30–08.00 Morgenbad for de som ønsker det
08.30–10.30 Morning Flow, pust og meditasjon
10.30 Brunsj
14.00–15.00 Badstue-rituale i to grupper
16.00 Yoga
19.00 Middag

Søndag 7/2
08.30–10.30 Feelgood Morning Flow
10.30–11.30 Brunsj
12.00 Utsjekk

Turen krever minimum 15 deltakere for at den gjennomføres.

Hva er inkludert?

  • Dobbeltrom
  • Frokost hver dag
  • 2-retters middag på lørdag
  • Inngang til spa alle dager
  • Yogaprogram alle dager
  • Feelgood goody bag med hyggelige overraskelser fra bl.a. The Feelgood Shop og Tisserand Norge

Valgfrie tillegg:

  • Middag fredag
  • Lunsj
  • Bo alene (1 000,–)

Hotellet du skal bo på

Farris Bad

Farris Bad

Med sin unike beliggenhet på stranden i Larvik, er Farris Bad Nordens vakreste spahotell for voksne, med 16-års aldersgrense i hotellets spa.

Horisonten gir deg en følelse av velvære, og lyden av bølger gjør at du har lyst til å våkne opp her igjen og igjen. Et fristed for kvalitetstid.

Om instruktørene

Johanna Fredriksson | Ving

Om Johanna

Johanna har sin Yoga utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Anti Gravity Yoga, Breathwork, Prananyama og Garuda Foundation i tillegg til at hun er NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Sammen med Sunniva driver hun til daglig YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo.

Facebook: Johanna Fredriksson Love, Joy & Happiness / Johanna Fredriksson
Instagram: lifeby_johanna
Nettside: johannafredriksson.no

Sunniva | Ving

Om Sunniva

Sunniva har sin yogautdannelse fra bl.a. Ashtanga Vinyasa Yoga, Yoga Nidra Meditasjon, Yin Yoga og GravidYoga. De siste årene har hun fått et større fokus på roligere og mer meditative yoga og meditasjonsformer og hun har blant annet fordypet seg i mindfulness, yogafilosofi, pust og pranayama. Sunniva er i dag medeier og driver YogaKi på Nordstrand i Oslo sammen med Johanna. I sin undervisning er hun opptatt av at alle skal kunne praktisere yoga uavhengig av bakgrunn og erfaring og å skape et varmt og inkluderende fellesskap gjennom yogaen, der det er rom for alle.

Om yoga-stilene du vil utforske denne helgen

Yin Yoga

En rolig form for yoga med posisjoner som stimulerer til økt sirkulasjon og løser opp spenninger i spesifikke områder som f.eks. skuldre/nakke, korsrygg/bekken eller føtter/ankler. Så og si alle øvelser utføres sittende eller liggende og man holder posisjonene i 3–5 minutter slik at kroppen får tid til å åpne opp i sin egen takt. Målet er å løsne opp i bindevev rundt musklene og styrke kroppens meridiansystem. Hvem passer Yin Yoga for? Yin Yoga passer for deg som har behov for å løse opp i spenninger og blokkeringer og som har ulike muskel- og leddsmerter.

Yoga Nidra

Yoga Nidra er en form for ledet meditasjon som utføres liggende. Nettopp det at den utføres liggende gjør det lettere for kroppen å slappe av og det er dermed mer tilgjengelig å også komme i kontakt med et dypt indre fokus og en tilstand av tidløshet.
Yoga Nidra har dokumentert svært god effekt på en rekke plager som bl.a. stressrelaterte lidelser, søvnproblemer, utbrenthet, kroniske smerter, angst og depresjon. Yoga Nidra passer for alle, spesielt for deg som søker indre stillhet.

Flow Yoga

En yogatime med elementer av bevegelser, pust, stabilitet, balanse, styrke og ro. Du vil flyte gjennom dynamiske, rytmiske, og fysiske sekvenser som får deg til å føle deg energisk, men likevel kjenne på indre fokus, tilstedeværelse og et rolig sinn. Selv om enkelte av stillingene eller bevegelsene til tider kan kjennes utfordrende for muskulatur, koordinasjon og balanse, er dette samtidig balsam for kropp og sinn. En perfekt start på dagen!

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om yoga og treningsprogram, kontakt Johanna Fredriksson johanna.fredriksson@gmail.com

Spørsmål om hotellet og det praktiske: trening@ving.no

Enkeltrom fra 5 890,–

Dobbeltrom fra 4 895,– pr. person

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.