Bli med HiYoga til Madeira!

Når: 16. - 23. februar 2021

Pris: fra 11 220,-

Avreise: fra Oslo

I februar kan du bli med HiYoga og instruktør Trine Tschudi til vakre Madeira for en uke fylt med yoga, meditasjon og mindfulness. Mer informasjon Unn deg selv en pause i vinter, med sol, varme, deilig mat og yogaøvelser for både kropp og sinn. Vi dykker ned i ulike aspekter av yogaen, som pusteøvelser, meditasjon, stillinger og enkel filosofi. Du får svar på det du måtte lure på rundt yoga og vi legger opp til sirkelsamtaler og felles aktiviteter.
 
Etter turen kommer du hjem med en mykere og sterkere kropp, et roligere sinn og med kofferten full av gode opplevelser. I tillegg har du med deg gode verktøy for å oppnå bedre balanse i hverdagen.
Mindre informasjon

💛 Erfaren yoga-instruktør
💛 Frokost hver dag
💛 Fyldig og variert yogaprogram

Påmelding

Yogaen får en ny dimensjon i omgivelser som dette.

Hotellet har tilpassede yoga-fasiliteter.

Hotellet ligger i flotte omgivelser ved kysten.

PROGRAM FOR REISEN:

Det arrangeres to yogaøkter daglig. Yogashalaen ligger høyt med uendelig utsikt over Atlanterhavet. Mer informasjon Vi starter hver dag med dynamisk morgenyoga og avslutter med en roligere klasse på ettermiddagen. I tillegg holder Trine foredrag om viktigheten av tilstedeværelse-pust og god helse. Du lærer om samspillet i deg og hva du kan gjøre for å påvirke dette.Mindre informasjon

HVA ER INKLUDERT?

 • Flyreise t/r (Oslo)
 • Bagasje (2x20 kg)
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting i 7 netter i delt dobbeltrom
 • Frokost
 • Velkomstmiddag
 • Fyldig og variert yogaprogram

Flyreisen er med Norwegian og mat på flyreisen må kjøpes ombord og dekkes av den enkelte deltager. Det er ikke mulig å legge til dette på forhånd.

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 500,-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)
 • Halvpensjon (1 960,-)

OM INSTRUKTØREN

Trine Tschudi

Trine Tchudi er en kjent og kjær yogalærer som har vært aktiv i over 30 år, og hun har også arrangert yoga- og pilatesturer i en årrekke. Etter en bilulykke der hun brakk ryggen har Trine selv erfart den store effekten av yoga og trening. I dag er hun sertifisert yogalærer fra Yoga Alliance og underviser på SATS CC Vest, og hun er mastertrainer på HiYoga. I tillegg til å praktisere yoga er Trine turner og danser.
  
E-post: trine.tschudi@sats.no

MER INFORMASJON

Hvem passer denne turen for?

Denne turen passer for alle som ønsker seg et avbrekk, og som er nysgjerrige på å lære mer om yoga. Yogaøktene tilpasses alle nivåer og aldre.

Hvor mange drar på turen:

Vi har kun 22 plasser på denne eksklusive turen. Her vil du få tett oppfølging og det blir trivelig sosialt samvær.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Mer informasjon Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig, begrenset med plasser.Mindre informasjon

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Norwegian
Avreise: tirsdag 16. februar kl. 11.00, ankomst Funchal, Madeira kl. 15.05
Ankomst ved hjemreise: tirsdag 23. november kl. 21.55, avreise fra Funchal, Madeira kl. 15.50

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.