Yogareise til Madeira med Ving

Yoga på vakre Madeira

Når: 14. – 21. januar 2020
Hvor: Galomar, Madeira
Pris: fra 9.995,- pr. person
Avreise: fra Oslo

Bli med på vinterens deiligste yoga- og mindfulness-reise!

Unn deg selv en uke med daglig yoga, pusteøvelser, meditasjon og fullstendig avkobling på vakre Madeira. Når du vender tilbake til vintermørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd!

Madeira er et perfekt feriested som er kjent for sin frodige natur og mektige fjell. Altfor varmt blir det imidlertid sjeldent, for det blåser nesten alltid en forfriskende havbris. På denne yogareisen bor vi på et hotell ved klippene ved en liten landsby som heter Canico. Canico er en søvnig liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av smale gater og en sjarmerende kirke som kronen på verket. Når solen går ned etter en dag fylt med yoga og nye inntrykk er det på tide å hygge seg på en av de mange restaurantene hvor prisene er lavere enn i Norge.

Reisen inkluderer også en halvdags utflukt til Levada dos Marocos. Dette er en vakker gå tur langs de berømte vannveiene (levadas) på den østre delen av Madeira med en fantastisk utsikt over havet og ned på den lille byen Machico.
Turen er på 6.5 km og tar ca 2 timer å gå og blir regnet som en enkel tur. Turen blir ledet av en engelsktalende guide. Det blir buss t/r fra hotellet og ingen måltider er inkludert.


Påmelding

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r
 • Transport til og fra hotellet
 • 7 netter på hotell i delt dobbeltrom
 • Velkomstmiddag
 • Frokost
 • 2 yogaøkter daglig
 • Halvdagsutflukt til Levada dos Marocos, engelsktalende guide

Vi flyr med Norwegian, mat på fly må kjøpes av den enkelte deltager om bord. Kan ikke forhåndsbestilles.

Valgfrie tillegg:
 • Tillegg for å bo alene (fra 1.700,-)
 • Halvpensjon (frokost og middag) (1.900,-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)

Om Madeira

Madeira er det et behagelig klima, og du kan nyte vintersolen i slående vakre natur. Her er det alltid blomstrende, og du finner bratte stup og frodige turstier. I tillegg er det utmerkede restauranter og shoppingmuligheter i den stemningsfulle hovedstaden Funchal.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn tirsdag 14. januar kl. 11:00, ankomst Madeira 15:05
Ankomst Oslo Lufthavn tirsdag 21. januar kl. 21:55, avreise fra Madeira 15:50

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hvem passer turen for?

Deltakere på alle nivåer og i alle aldre er velkommen. Instruktøren Johanna legger til rette for at mer erfarne yogautøvere kan fordype sin praksis, og samtidig at du som er nybegynner får prøvd deg frem og utforsket de positive fordelene ved Yogapraksisen.

Program for reisen:

Hver dag starter med 90 minutter dynamisk yoga, pusteøvelser og avspenning før frokost.
Hver ettermiddag praktiseres yin/soft yoga (roligere bevegelser hvor man sitter lengre i posisjonene). En av dagene vil det også bli arrangert en workshop der vi leker og utfordrer oss selv i ulike teknikker, stillinger, yogapusting og har en spørsmålsrunde. Du kan også ta privattimer med Johanna mot en ekstra kostnad.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Johanna Fredriksson

Johanna har over 25 års erfaring med trening og helse. Hun har praktisert yoga siden 2005, og er i dag RYT200 Foundational Ashtanga Vinyasa Yoga-instruktør, sertifisert innenfor YinYoga og Mindful Restorative Yoga. I tillegg er hun sertifisert innenfor NLP Ledership Practitioner. Johanna driver for seg selv og har startet konseptene SecondLife og Fresh Start – positiv og varig endring i fokus. Johanna underviser for YogaKi, i bedrifter og for Idrettens Helsesenter. Hun arrangerer også privattimer og holder foredrag og kurs innen trening, helse, yoga og endringsprosesser.

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om yoga og trening på denne turen:
Facebook: Johanna Fredriksson Love, Joy & Happiness / Johanna Fredriksson
Instagram: beingyojolife
Internett: Johanna Fredriksson.no

Har du spørsmål om fly og hotell, kontakt oss på
trening@ving.no