Yogauke med HiYoga og Ving

Bli med HiYoga og Nina Urnes til en unik yogaretreat i fjellene på Tenerife!

Når: 23. februar – 1. mars 2020
Hvor: Mandala de Masca, Tenerife
Pris: fra 15.095,-
Avreise: fra Oslo

Opplev naturens stillhet i de vakre fjellene på Tenerife. Sett livet på pause og fordyp deg i yoga og meditasjon.

Mandala de Masca er skapt av yogier – for yogier. her venter deilig yogauke, undervist av Nina Urnes og HiYoga. Alt er tilrettelagt for en behagelig reise. I tillegg til yogaundervisning i stille og storslått natur alle måltider (kun vegetarisk/vegansk) er inkludert, så du skal få mest mulig ut av yogareisen. Her kan du senke skuldrene og slappe av.


NB! To enkeltrom deler et bad
Vi har kun tilgang på 2 rom hvor man sover alene, men deler et bad. Alternativt kan Ving tilby rom med en annen deltager som også reiser alene.


Påmelding

Det er maks 18 plasser på denne reisen – hurtig påmelding anbefales.

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r
 • Mat på flyet t/r
 • Bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Helpensjon med drikke (kun vegetarisk og vegansk)
 • Snacks, juice og te
 • Yogatrening
 • Fottur med lokalguide
 • Buss til strand to ganger i løpet av uken
 • Soundbath-singing bowl/gong 1 kveld
 • Klimakompensasjon
Valgfrie tillegg:
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)

Flytider:

Oslo
Avreise Oslo lufthavn søndag 23. februar kl. 09.50. Ankomst Tenerife 14.30.
Ankomst Oslo lufthavn søndag 1. mars kl. 22.35. Avreise fra Tenerife 16.05.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Antall deltakere:

Det kun 18 plasser på denne turen. Du får tett oppfølging og det blir trivelig sosialt samvær.

Program:

Nina har gjennom mange år som yogalærer sett hvordan vi mennesker lever på en måte som gjør at man er konstant sliten. Yoga, meditasjon og pusteøvelser er en effektiv måte å vedlikeholde din fysiske og mentale sunnhet. Yogateknikkene går også dypere enn dette. Hvis du opplever å ligge søvnløs av stress, eller går rundt med konstante smerter enten fysisk eller psykisk, vet du at velvære ikke kan overvurderes. Vi mennesker har en fundamental lengsel etter å leve livet som et helt menneske.

På denne turen underviser Nina deg i yogaens tradisjonelle teknikker. Målet er en en tilstand hvor lengsel smelter bort og du hviler i deg selv på en måte som føles både ekstraordinært og naturlig. Det arrangeres halvannen times yogaøkter hver morgen og ettermiddag, med unntak av en fridag midt i uken. Da kan du for eksempel bli med på en flott fottur med en lokal guide. Vi trener på en utendørs yogaterrasse, og skulle det bli nødvendig kan vi trekke inn i den hyggelige yogashalaen. Det finnes både yogamatter og utstyr til låns. Det kan være lurt å ha med seg mykt og varmt tøy til de tidlige morgenøktene. Noen dager er det mulig å kjøpe massasje av den lokale massøren som besøker retreaten.

Detaljert program sendes ut ca. 2 uker før avreise.

Nina Urnes

Nina er utdannet vernepleier, personlig trener og osteopat. De siste årene har yoga fått mest oppmerksomhet. Hun har utdanning innen Ashtanga-, Virya- og Jivamukti yoga, og elsker også å undervise roligere former som restorativ og terapeutisk yoga.
Til daglig jobber hun som Osteopat, yogalærer på Hiyoga og miljøterapeut. Nina er opptatt av hvordan mennesker henger sammen fra topp til kropp og ser hvert menneske individuelt.

HiYoga

Vi er en yogakjede som tilbyr et bredt spekter av yogatyper til barn, ungdom, voksne, seniorer, gravide og barselkvinner med babyer. Vi har noen av landets dyktigste yogalærere i vår stab, med høy utdanning og lang erfaring, og ønsker å tilby yoga til alle mennesker

Les mer

Spørsmål og mer informasjon

Lurer du på noe om yoga eller turopplegget kan du kontakte Nina på ninaurn@gmail.com.

Har du spørsmål om hotellet eller flyreisen anbefaler vi at du kontakter oss på trening@ving.no.

Bærekraftig valg

Klimakompensert flyreise

Alle fly, alle reisende

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett hvilket flyselskap du reiser med når du bestiller en reise med oss. Bra, ikke sant?