Bli med på yogareise til Puerto de Mogàn

Dynamisk og rolig yoga, mindfulness, meditasjon, pust, egentid, velvære og hvile er nøkkelord for denne uken. Velkommen, det blir magisk.

Om det er én gang du skal benytte anledningen til å skjemme deg selv bort, så er det med denne senhøst turen med yoga og mindfulness til varmere breddegrader. Du kan glede deg til en uke med både dynamisk og meditativ yoga.

Når: 24. november – 1. desember 2021
Pris: fra 11 995,- med avreise fra Oslo
Hvor: Radisson Blu Resort & Spa Mogan, Puerto de Mogàn, Gran Canaria

 • Erfaren instruktør
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program med hvilende yoga og meditasjon

Påmelding

Bassengområdet på hotellet

Fra bassengområdet på hotellet

Idylliske Puerto de Mogán

Idylliske Puerto de Mogán

Koselige, små og bilfrie smug med hvitkalkede hus i Puerto de Mogán

Koselige, små og bilfrie smug med hvitkalkede hus i Puerto de Mogán

Informasjon og program

På denne reisen vil vi vekke kroppen hver morgen med dynamisk og mer fysisk yoga igjennom pust og bevegelse. På ettermiddagen møtes vi igjen på matta og vi praktiserer Yin Yoga. Alle timene vill ha innslag av mindfulness, pust og meditasjon.

Vi legger til rette for en magisk uke med avkobling og for å finne superkraften gjennom yoga, pust, meditasjon og avspenning. Du kommer til å reise hjem med lave skuldre, ny energi og mer livsglede. Denne reisen passer for alle men det anbefales at du er litt kjent med yoga.

Program:

Timene og praksisen vil ha stor variasjon, men med en tydelig rød tråd der det er dynamisk fysisk yoga på morgenen og hver ettermiddag lander vi inn i mer rolig meditativ form for yoga hvor YinYoga er i hovedfokus, med elementer fra Mindful Restorative Yoga, meditasjon og pust. All praksis er fullstendig fra ditt eget utgangspunkt.

Detaljert ukeprogram publiseres nærmere avreise.

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r
 • Mat om bord på flyet
 • Bagasje (14 + 6 kg)
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program
 • Klimakompensasjon
 • Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 500,-)
 • Halvpensjon (1 560,-)
 • Forsikring

Instruktøren

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johannas yogautdannelse er mangfoldig: Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Anti Gravity Yoga, Breathwork, Prananyama og Garuda Foundation. Hun er også NLP Coach.

Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings.

Johannas yogautdannelse er mangfoldig: Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Anti Gravity Yoga, Breathwork, Prananyama og Garuda Foundation. Hun er også NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings.

Mer informasjon

Hvem passer turen for?

Du er velkommen uansett utgangspunkt, alder og nivå.

Reise alene?

Du kan velge å bo alene mot et tillegg i prisen, eller du kan du velge å dele rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise: fra Oslo lufthavn onsdag 24.. november kl. 07.50, ankomst Gran Canaria kl. 12.35
Ankomst Oslo Lufthavn onsdag 1. desember kl. 20.25, avreise fra Gran Canaria kl. 13.55

Bagasje (14 + 6 kg) er inkludert.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hotellet du skal bo på

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

Radisson Blu Resort & Spa har alt du trenger for en herlig og avslappende ferie. Et stort og flott bassengområde, flere restauranter og barer samt et lekkert spa og velutstyrt treningsrom. Hotellet ligger ved den idylliske fiskerlandsbyen Puerto de Mogán på Gran Canarias sydvestkyst, langt fra den fartsfylte hverdagen som kjennetegner feriestedene lenger øst.

Radisson Blu Resort & Spa har alt du trenger for en herlig og avslappende ferie. Et stort og flott bassengområde, flere restauranter og barer samt et lekkert spa og velutstyrt treningsrom. Hotellet ligger ved den idylliske fiskerlandsbyen Puerto de Mogán på Gran Canarias sydvestkyst, langt fra den fartsfylte hverdagen som kjennetegner feriestedene lenger øst.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om reisen og innholdet, kontakt Johanna Fredriksson johanna.fredriksson@gmail.com

Spørsmål om hotell og flyreise: trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Vi klimakompenserer alle **flyreiser** uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på **Sunwing Family Resorts**, **Ocean Beach Club** eller **Sunprime Hotels**. Det samme gjør vi med **busstransporten** på reisemålet. Bra, ikke sant?
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.