Yogareise til Puerto de Mogàn

Når: 2. – 9. september 2020
Hvor: Radisson Blu Resort & Spa Mogan, Puerto de Mogàn, Gran Canaria
Pris: fra 10.785,-
Avreise: fra Oslo og Trondheim
(De som ønsker å reise fra Trondheim må ta kontakt for flytider og priser)

I september kan du bli med vår dyktige instruktør Nina Urnes til vakre Puerto de Mogàn, et lite, postkortvakkert tettsted helt sydvest på Gran Canaria. Der venter en uke fylt med yoga, meditasjon og mindfulness. Unn deg selv en avslappende pause, med sol, varme, deilig mat og yoga – som balsam for både kropp og sinn. I løpet av uken fordyper vi oss i ulike aspekter av yogaen, som pusteøvelser, meditasjon, stillinger og enkel yogafilosofi. Du får svar på det du måtte lure på om yoga og det legges opp til sirkelsamtaler og fellesaktiviteter.

Etter turen kommer du hjem med en mykere og sterkere kropp, et roligere sinn og mange gode minner. I tillegg har du nå med deg gode teknikker som kan hjelpe deg å oppnå en bedre balanse i hverdagen.


Påmelding

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r
 • Mat på flyet
 • Bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Yoga hver morgen og ettermiddag
 • Klimakompensasjon
Valgfrie tillegg:
 • Tillegg for å bo alene (fra 3.000,-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)
 • Halvpensjon (uten drikke) (1.320,-)

Veldig begrenset antall enkeltrom!

Hvem passer turen for?

Denne turen passer for alle som ønsker seg et avbrekk fra hverdagen, og for alle som vil lære mer om yoga. Yogaøktene tilpasses alle nivåer og aldre.

Program for reisen:

Vi arrangerer to yogaøkter daglig. Hver dag startes med dynamisk morgenyoga og avsluttes med en roligere ettermiddagsøkt. I tillegg holder Nina foredraget «Hvordan kroppen og toppen henger sammen». Her lærer du mer om samspillet inni deg, og hva du kan gjøre for å påvirke det.

Du får fullstendig program tilsendt på e-post ca. 2 uker før avreise.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan deler to og to deltakere rom. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo lufthavn onsdag 2. september kl. 09.00, ankomst Gran Canaria 13.20
Ankomst Oslo lufthavn onsdag 9. september kl. 21.20 , avreise fra Gran Canaria 15.00

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om Puerto de Mogán

Den lille fiskerlandsbyen Puerto de Mogán er en idyll på Gran Canarias sydvestkyst, langt fra den fartsfylte hverdagen som kjennetegner feriestedene lenger øst. Ny og moderne bebyggelse harmonerer omtenksomt med den opprinnelige arkitekturen, og byen domineres av koselige, små og bilfrie smug med hvitkalkede hus som er dekket av bougainvillea og andre vakre blomster. Puerto de Mogáns naturlige sentrum er havnen, der de fargerike fiskerbåtene ligger side om side med seilbåter fra hele verden. I området rundt havnen kan du spasere i de bilfrie smugene med de karakteristiske hvite husene. Stedets små kanaler har gitt byen kallenavnet "Lille Venezia". Utelivet i Puerto de Mogán er ganske rolig, og kveldene tilbringes på en lokal restaurant sammen med andre turister og lokalbefolkningen.

Nina Urnes

Nina er utdannet vernepleier, personlig trener og osteopat. De siste årene har yoga fått mest oppmerksomhet. Hun har utdanning innen ashtanga-, virya- og jivamukti-yoga, og elsker også å undervise roligere former som restorativ og terapeutisk yoga.
Til daglig jobber hun som osteopat, yogalærer på Hiyoga og miljøterapeut. Nina er opptatt av hvordan mennesker henger sammen fra topp til kropp og ser hvert menneske individuelt.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om turen, send gjerne mail til Nina: ninaurn@gmail.com

Spørsmål om hotell og flyreise: trening@ving.no

Tilbakemeldiger fra tidligere gjester:

Må bare få skryte ekstra av yogainstruktør Nina Urnes. Hun var helt fantastisk; utrolig dyktig, varm og inspirerende. Til tross for varierende nivå i gruppen, greide hun å tilpasse treningen slik at hver enkelt fikk utvikle seg og oppleve mestring. Hun bidro også til en veldig positiv og inkluderende atmosfære utenom treningene.
Hild Mari Kristoffersen, deltaker på Madeira 2019

Nina Urnes var en fantastisk bra instruktør som sørget for at turen passet for både oss introverte og de mer sosiale. Hun var utrolig flink til å kommunisere med oss helt fra starten, og var veldig flink til å tilpasse trening underveis, veilede, fortelle osv. og jeg lærte masse som jeg fortsatt prosesserer. Nina bør dere benytte igjen. Elisabeth Gundersen, deltaker på Madeira februar 2019

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?