Yoga i vakre Puerto de Mogàn

Dynamisk og rolig yoga, mindfulness, meditasjon, pust, egentid, velvære og hvile er nøkkelord for denne uken. Velkommen, denne uken blir magisk!

Når: 27.januar-3.februar 2024
Pris: fra 17 740,-
Avreise fra: Oslo, Bergen, Trondheim,Stavanger, Haugesund,Ålesund og Tromsø
Hvor: Radisson Blu Resort & Spa Mogan, Puerto de Mogàn, Gran Canaria
Påmeldingsfrist 27.oktober 2023. Reisen krever at minimum antall deltagere.

Johanna og Sunniva inviterer til en uke med daglige energigivende, dynamiske morgentimer og hvilende og restituerende yin yoga, elementer fra Mindful restorative og myk yoga på ettermiddagen. Vi utforsker kraften av pranayama/breathwork og vi finner stillhet og indre ro gjennom meditasjon/mindfulness og yoga nidra.
Vi bor på 5 stjerners moderne luksushotellet Radisson Blu Resort & Spa på Gran Canarias mest sjarmerende feriested Mogan. Du kan glede deg til ypperlig, variert og fresh mat, mulighet til å besøke hotellets egen SPA-avdeling, innta solstolene på en av hotellets store bassengområden eller utforske den koselige havnen med små butikker og hyggelige restauranter.

Vi legger til rette for en magisk uke med avkobling og for å finne superkraften gjennom yoga, pust, meditasjon og avspenning. Du kommer til å reise hjem med lave skuldre, ny energi og mer livsglede. Denne reisen passer for alle men anbefales at du er litt kjent med yoga.

Når du vender tilbake til vintermørket og hverdagen vil det være med mer vitalitet, energi og overskudd!

 • Erfarne og profilerte instruktører
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende yogaprogram, se mer informasjon lenger ned

Dette er inkludert i prisen:

 • Flyreise t/r
 • Mat om bord på flyet
 • Innsjekket bagasje, antall kilo kan variere
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter i delt rom
 • Frokost hver dag
 • Utfyllende program

Valgfrie tillegg pr.person

 • Tillegg for å bo alene 3100,-
 • Halvpensjon (frokost og middag) 1900,-
 • Endrings- og avbestillingsbeskyttelse 449,-
 • Reiseforsikring 464,-

Helseeffekter
Yoga gir mange positive helseeffekter, som blant annet:
Øker: Styrke, kondisjon, balanse, fokus
Minsker: Stress, uro, depresjon, smerte (spesielt i korsrygg og nakke)

Hotellets yoga shala

Idylliske Puerto de Mogán

Idylliske Puerto de Mogán

Koselige, små og bilfrie smug med hvitkalkede hus i Puerto de Mogán

Koselige, små og bilfrie smug med hvitkalkede hus i Puerto de Mogán

Informasjon og program

Vi legger til rette for en magisk uke med avkobling og for å finne superkraften gjennom yoga, pust, meditasjon og avspenning. Du kommer til å reise hjem med lave skuldre, ny energi og mer livsglede. Denne reisen passer for alle men det anbefales at du er litt kjent med yoga.

Program:

På denne reisen gjør dynamisk og mer fysisk yoga hver morgen hvor vi strekker, puster, beveger og vekker kroppen opp. På ettermiddagen møtes vi igjen på matta og vi praktiserer rolig mer meditativ Yin Yoga,Mindful Restorative Yoga, Yoga Nidra, pust og meditasjon. Alle timene vill ha innslag av alt fra mindfulness, pust og meditasjon.
Vi legger til rette for en magisk uke med avkobling og for å finne superkraften gjennom yoga, pust, meditasjon og avspenning. Du kommer til å reise hjem med lave skuldre, ny energi og mer livsglede. Denne reisen passer for alle men det anbefales at du er litt kjent med yoga.
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om programmet for turen, er du velkommen til å kontakte Johanna johanna.fredriksson@gmail.com

Detaljert ukeprogram publiseres nærmere avreise.

Instruktøren

Johanna Fredriksson | Ving

Johanna Fredriksson

Johanna har jobbet med trening, helse og fysisk aktivitet hele livet. Interessen for yoga, pust og mindfulness begynte for over 15 år siden og er nå en stor og viktig del i hennes hverdagen. Johanna har sin Yoga utdannelse innen Ashtanga Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Mindful Restorative Yoga, Yoga Terapi, Yoga Nidra Meditasjon, Breathwork, Reiki Level One, Anti Gravity Yoga og Garuda Foundation i tillegg til at hun er NLP Coach. Johanna reiser verden rundt og arrangerer svært populære retreats og yogareiser hvert år. Til daglig driver hun YogaKi, et lokalt Yogastudio på Nordstrand i Oslo, hvor hun holder kurs og arrangerer eventer og happenings. Hun er også eier av populære TheFeelGood Shop, som du finner både nett og fysisk i Bogstadveien i Oslo.

Facebook: @yojolife
Instagram: @life_johanna
Nettside: Johanna Fredriksson
Epost: johanna.fredriksson@gmail.com

Sunniva Egge Sipus

Sunniva Egge Sipus

Sunniva er tidligere danser og ballettpedagog og startet med yoga på 90-tallet. Sunniva har en 200TT i AshtangaYoga med Basia Lipska Larse, i tillegg til meditasjonsfomen Yoga Nidra, Yin Yoga og GravidYoga. Hun fordyper seg for tiden i mindfulness med Eevi Beck, som er dharmacarya, dvs linjeholder i Thich Nhat Hanh-metoden og har en pågående 300 TT i Yoga Filosofi.

Mer informasjon

Hvem passer turen for?

Du er velkommen uansett utgangspunkt, alder og nivå.

Reise alene?

Du kan velge å bo alene mot et tillegg i prisen, eller du kan du velge å dele rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise: fra Oslo lufthavn lørdag 27.januar kl. 07.00 ankomst Gran Canaria kl. 11.40
Ankomst Oslo Lufthavn lørdag 3.februar kl. 19.35, avreise fra Gran Canaria kl. 13.10

Bergen /Sunclass Airlines
Avreise: lørdag 27.januar kl. 07.00 ankomst Gran Canaria kl. 11.30
Ankomst lørdag 3.februar kl. 19.05, avreise fra Gran Canaria kl. 12.50

Trondheim/Sunclass Airlines
Avreise: lørdag 27.januar kl. 08.00 ankomst Gran Canaria kl. 13.05
Ankomst lørdag 3.februar kl. 21.20, avreise fra Gran Canaria kl. 14.25

Tromsø / Norwegian
Avreise: lørdag 27.januar kl. 08.05 ankomst Gran Canaria kl. 14.05
Ankomst lørdag 3.februar kl. 22.45, avreise fra Gran Canaria kl. 14.45

Haugesund/ Norwegian
Avreise: lørdag 27.januar kl. 10.10 ankomst Gran Canaria kl. 14.30
Ankomst: lørdag 3.februar kl. 21.50, avreise fra Gran Canaria kl. 15.20

Ålesund / Norwegian
Avreise: lørdag 27.januar kl. 10.25 ankomst Gran Canaria kl. 15.10
Ankomst: lørdag 3.februar kl. 23.05, avreise fra Gran Canaria kl. 16.10

Stavanger / Braathens
Avreise: lørdag 27.januar kl. 15.55 ankomst Gran Canaria kl. 20.40
Ankomst: lørdag 4.februar kl. 04.15, avreise fra Gran Canaria 3.februar kl. 21.30

Deltagere fra Stavanger går glipp av program ankomstdagen på grunn av sen ankomst.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hotellet du skal bo på

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

Radisson Blu Resort & Spa Mogan

Radisson Blu Resort & Spa har alt du trenger for en herlig og avslappende ferie. Et stort og flott bassengområde, flere restauranter og barer samt et lekkert spa og velutstyrt treningsrom. Hotellet ligger ved den idylliske fiskerlandsbyen Puerto de Mogán på Gran Canarias sydvestkyst, langt fra den fartsfylte hverdagen som kjennetegner feriestedene lenger øst.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om reisen og innholdet, kontakt Johanna Fredriksson johanna.fredriksson@gmail.com

Spørsmål om hotell og flyreise: trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.