Yogauke med HiYoga og Ving
2 plasser!

Bli med HiYoga til Mallorca

Når: 5. – 12. oktober 2019
Hvor: SENTIDO Punta Del Mar, Mallorca
Pris: fra 10.695,-
Avreise: fra Oslo

Varmt velkommen til å bli med HiYoga og Nina Urnes til vakre Mallorca for en uke fylt med forskjellige yoga, meditasjon og mindfulness. Samle opp ro og energi før vinteren setter inn med sol, varme, deilig mat og yogaøvelser for både kropp og sinn. Vi dykker ned i ulike aspekter av yogaen, som pusteøvelser, meditasjon, yogastillinger og enkel yogafilosofi. Du får svar på det du måtte lure på rundt yoga og vi legger opp til sirkelsamtaler og felles aktiviteter.

Mallorca sin sommersesong er på hell og det senker seg en egen ro over den populære Middelhavsøyen. Sitt på klippene ved hotellet og la tankene vandre og lytt til bølgene. Ta bussen eller taxi den korte strekningen inn til Palma by og nyt en tapas på en av de koselige torgene. Mallorca har noe for alle og er vakker uansett årstid.

NAMASTE

Etter turen kommer du hjem med en mykere og sterkere kropp, et roligere sinn og bagasjen full av gode opplevelser. I tillegg har du tilegnet deg gode verktøy til å oppnå bedre balanse i hverdagen.


Påmelding

Prisen inkluderer:

  • Flyreise t/r
  • Transport til og fra hotellet
  • Hotellovernatting 7 netter
  • Frokost og middag hver dag
  • Felles velkomstmiddag
  • Fyldig og variert yogaprogram
Valgfrie tillegg:
  • Tillegg for å bo alene (fra 1.735,-)
  • Avbestillingsforsikring (245,-)
  • Reiseforsikring (384,-)
  • All inclusive (2.000,-)

Flytider:

Oslo
Avreise Oslo Lufthavn lørdag 5. oktober kl. 07:00, ankomst Mallorca 10:25
Ankomst Oslo Lufthavn lørdag 12. oktober kl. 21:20, avreise fra Malloca 17:55

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hvem passer turen for?

Denne turen passer for alle som ønsker seg et avbrekk, og som er nysgjerrige på å lære mer om yoga. Yogaøktene tilpasses alle nivåer og aldre.

Hvor mange drar på turen:

Vi har kun 18 plasser på denne turen, så dette blir en eksklusiv reise. Her vil du få tett oppfølging og trivelig sosialt samvær.

Program for reisen:

Du får to yogaøkter daglig. Vi starter hver dag med dynamisk morgenyoga og avslutter med en roligere klasse på ettermiddagen.
I tillegg holder Nina foredraget «Hvordan kroppen og toppen henger sammen». Her får du kunnskap om samspillet inni deg, og litt om hva du kan gjøre for å påvirke dette.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Nina Urnes

Nina er utdannet vernepleier, personlig trener og osteopat. De siste årene har yoga fått mest oppmerksomhet. Hun har utdanning innen Ashtanga-, Virya- og Jivamukti yoga, og elsker også å undervise roligere former som restorativ og terapeutisk yoga.
Til daglig jobber hun som Osteopat, yogalærer på Hiyoga og miljøterapeut. Nina er opptatt av hvordan mennesker henger sammen fra topp til kropp og ser hvert menneske individuelt.

HiYoga

Vi er en yogakjede som tilbyr et bredt spekter av yogatyper til barn, ungdom, voksne, seniorer, gravide og barselkvinner med babyer. Vi har noen av landets dyktigste yogalærere i vår stab, med høy utdanning og lang erfaring, og ønsker å tilby yoga til alle mennesker

Les mer

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om turen, send gjerne mail til Nina.
ninaurn@gmail.com

Spørsmål om hotell og flyreise:
trening@ving.no

Kommentarer fra tidligere tur:

Nina Urnes var en fantastisk bra instruktør som sørget for at turen passet for både oss introverte og de mer sosiale. Hun var utrolig flink til å kommunisere med oss helt fra starten, og var veldig flink til å tilpasse trening underveis, veilede, fortelle osv og jeg lærte masse som jeg fortsatt prosesserer i hodet. Nina bør dere benytte igjen om hun vil
Elisabeth Gundersen, deltager på HiYoga Maderia februar 2019

Må bare få skryte ekstra av yogainstruktør Nina Urnes. Hun var helt fantastisk; utrolig dyktig, varm og inspirerende. Til tross for varierende nivå i gruppen, greide hun å tilpasse treningen slik at hver enkelt fikk utvikle seg og oppleve mestring. Hun bidro også til en veldig positiv og inkluderende atmosfære utenom treningene.
Hild Mari Kristoffersen, deltager på HiYoga Madeira 2019