Treningsreise til Galomar, Maderia
Utsolgt!

Yogauke i solen på Madeira

Når: 4. – 11. februar 2020
Hvor: Galomar, Madeira
Pris: fra 9.995,- pr. person
Avreise: fra Oslo

I februar kan du bli med HiYoga og instruktør Nina Urnes til vakre Madeira for en uke fylt med forskjellige yoga, meditasjon og mindfulness. Få en rogivende pause i vinter med sol, varme, deilig mat og yogaøvelser for både kropp og sinn. Vi dykker ned i ulike aspekter av yogaen, som pusteøvelser, meditasjon, yogastillinger og enkel yogafilosofi. Du får svar på det du måtte lure på rundt yoga og vi legger opp til sirkelsamtaler og felles aktiviteter.

Etter turen kommer du hjem med en mykere og sterkere kropp, et roligere sinn og bagasjen full av gode opplevelser. I tillegg har du tilegnet deg gode verktøy til å oppnå bedre balanse i hverdagen. Denne turen er et samarbeid med HiYoga.

Reisen inkluderer også en halvdags utflukt til Levada dos Marocos. Dette er en vakker gå tur langs de berømte vannveiene (levadas) på den østre delen av Madeira med en fantastisk utsikt over havet og ned på den lille byen Machico.
Turen er på 6.5 km og tar ca 2 timer å gå og blir regnet som en enkel tur. Turen blir ledet av en engelsktalende guide. Det blir buss t/r fra hotellet og ingen måltider er inkludert.


Utsolgt

Prisen inkluderer:

 • Flyreise t/r
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter
 • Velkomstmiddag
 • Frokost
 • Fyldig og variert yogaprogram
 • Halvdagsutflukt til Levada dos Marocos, engelsktalende guide

Vi flyr med Norwegian, mat på fly må kjøpes av den enkelte deltager om bord. Kan ikke forhåndsbestilles.

Valgfrie tillegg:
 • Tillegg for å bo alene (fra 1.700,-)
 • Halvpensjon (frokost og middag) (1.900,-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)

Om Madeira

Madeira er det et behagelig klima, og du kan nyte vintersolen i slående vakre natur. Her er det alltid blomstrende, og du finner bratte stup og frodige turstier. I tillegg er det utmerkede restauranter og shoppingmuligheter i den stemningsfulle hovedstaden Funchal.

Flytider:

Avreise Oslo Lufthavn tirsdag 4. februar kl. 11:00, ankomst Madeira 15:05
Ankomst Oslo Lufthavn tirsdag 11. februar kl. 21:55, avreise fra Madeira 15:50

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hvem passer turen for?

Denne turen passer for alle som ønsker seg et avbrekk, og som er nysgjerrige på å lære mer om yoga. Yogaøktene tilpasses alle nivåer og aldre.

Hvor mange drar på turen:

Vi har kun 18 plasser på denne turen, så dette blir en eksklusiv reise. Her vil du få tett oppfølging og trivelig sosialt samvær.

Program for reisen:

Du får to yogaøkter daglig. Yogashalaen ligger høyt med uendelig utsikt over Atlanterhavet. Vi starter hver dag med dynamisk morgenyoga og avslutter med en roligere klasse på ettermiddagen.
I tillegg holder Nina foredraget «Hvordan kroppen og toppen henger sammen». Her får du kunnskap om samspillet inni deg, og litt om hva du kan gjøre for å påvirke dette.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig, begrenset med plasser.

Nina Urnes

Nina er utdannet vernepleier, personlig trener og osteopat. De siste årene har yoga fått mest oppmerksomhet. Hun har utdanning innen Ashtanga-, Virya- og Jivamukti yoga, og elsker også å undervise roligere former som restorativ og terapeutisk yoga.
Til daglig jobber hun som Osteopat, yogalærer på Hiyoga og miljøterapeut. Nina er opptatt av hvordan mennesker henger sammen fra topp til kropp og ser hvert menneske individuelt.

HiYoga

Vi er en yogakjede som tilbyr et bredt spekter av yogatyper til barn, ungdom, voksne, seniorer, gravide og barselkvinner med babyer. Vi har noen av landets dyktigste yogalærere i vår stab, med høy utdanning og lang erfaring, og ønsker å tilby yoga til alle mennesker

Les mer

Spørsmål og ytterligere informasjon

Har du spørsmål om turen, kontakt oss på
trening@ving.no

Kommentarer fra tidligere tur

Nina Urnes var en fantastisk bra instruktør som sørget for at turen passet for både oss introverte og de mer sosiale. Hun var utrolig flink til å kommunisere med oss helt fra starten, og var veldig flink til å tilpasse trening underveis, veilede, fortelle osv og jeg lærte masse som jeg fortsatt prosesserer i hodet. Nina bør dere benytte igjen om hun vil.
Elisabeth Gundersen, deltager på HiYoga Maderia februar 2019

Må bare få skryte ekstra av yogainstruktør Nina Urnes. Hun var helt fantastisk; utrolig dyktig, varm og inspirerende. Til tross for varierende nivå i gruppen, greide hun å tilpasse treningen slik at hver enkelt fikk utvikle seg og oppleve mestring. Hun bidro også til en veldig positiv og inkluderende atmosfære utenom treningene.
Hild Mari Kristoffersen, deltager på HiYoga Madeira 2019

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?