Kvinne strekker ut etter trening | Ving Camp på Kypros

Ving Camp

Ving Camp Kypros vår 2022

Når: 29. april–6. mai 2022
Hvor: Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros
Pris: fra 12 095,-
Avreise fra: Oslo

For 9. gang har vi gleden av å arrangere vår populære Ving Camp på Kypros!

Sammen med våre dyktige instruktører får du sjansen til å utfordre deg selv i et variert og motiverende program med blant annet yoga, dansekoreografi med høy intensitet, militærinspirerte øvelser og Boot Camp. Vi bor på Sunwing Sandy Bay Beach – et nydelig hotell med fantastiske treningsfasiliteter, store basseng og avkoblende spatilbud.Det er også mulig å bo på nabohotellet Ocean Beach Club Resort, ta kontakt for pristilbud.

 • Tre av Norges dyktigste treningsprofiler
 • Opptil 6 forskjellige treningstimer hver dag
 • Frokost og middag (inkl. drikke) er inkludert

Bilde fra tidligere Ving Camp

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Trening

Gode treningsfasiliteter på hotellet

Treningsprogram

Daglig kan du velge mellom 4 – 6 økter med stor variasjon. Her ser du eksempler på timer som tilbys. Detaljert program blir tilsendt nærmere avreise.

Koreografi og trinn:

Høypuls & Aerobic: Enkel koreografi med høy treningseffekt og inspirerende trinn.
Dance Your Ass Off: Dans deg gjennom sang etter sang med enkle trinn.
BodyAttack: Tøff og sportsinspirert kondisjonstrening til musikk som utfordrer deg med hopp og løp. Denne timen får deg i form.
Zumba Fitness: Latinamerikansk-inspirert dansetime med høy partyfaktor!

**Høypuls & Aerobic:** Enkel koreografi med høy treningseffekt og inspirerende trinn. **Dance Your Ass Off:** Dans deg gjennom sang etter sang med enkle trinn. **BodyAttack:** Tøff og sportsinspirert kondisjonstrening til musikk som utfordrer deg med hopp og løp. Denne timen får deg i form. **Zumba Fitness:** Latinamerikansk-inspirert dansetime med høy partyfaktor!

Styrke:

Bootcamp: Klassisk stasjonsbasert bootcamptrening etter sirkeltreningsprinsipper. U Go, I Go – partnertrening/lagstrening hvor du konkurrerer med en annen på antall repetisjoner og tid. Høydepunkt for deg med litt konkurranseinstinkt.
Ving WOD: Denne timen følger enkle CrossFit-prinsipper, som kombinerer styrke og kondisjon i en og samme økt. Team- og laginnsats kan også være en del av moroa, så her gjelder det å forberede seg på det meste. Garantert godfølelse i etterkant!
Sterk med strikk: Ulike styrkeøvelser i der både pust og muskulatur får kjørt seg.
Tabata: Med enkle kroppsvektsøvelser og 20 sekunders-intervaller blir dette en effektiv og intensiv time som vil merkes i både puls og muskulatur.

**Bootcamp:** Klassisk stasjonsbasert bootcamptrening etter sirkeltreningsprinsipper. U Go, I Go – partnertrening/lagstrening hvor du konkurrerer med en annen på antall repetisjoner og tid. Høydepunkt for deg med litt konkurranseinstinkt. **Ving WOD:** Denne timen følger enkle CrossFit-prinsipper, som kombinerer styrke og kondisjon i en og samme økt. Team- og laginnsats kan også være en del av moroa, så her gjelder det å forberede seg på det meste. Garantert godfølelse i etterkant! **Sterk med strikk:** Ulike styrkeøvelser i der både pust og muskulatur får kjørt seg. **Tabata:** Med enkle kroppsvektsøvelser og 20 sekunders-intervaller blir dette en effektiv og intensiv time som vil merkes i både puls og muskulatur.

Yoga & restitusjon:

Vinyasa Flow: Vinyasa betyr pust til bevegelser, øvelser hvor man er i konstant bevegelse og fokuserer på pusten.
Hatha Yoga: For å bedre fleksibilitet og pust.
Yin Yoga: Holde posisjoner for lengre perioder for å balansere kropp og sinn.
Restorative yoga: Dette er den mest avslappende form for yoga, fokuserer på healing i pust.
Mobilitet & streching: Styrker og strekker ømme muskler
Massasjerulle & triggerpoint: Restitusjon og egenmassasje for en restituert, avspent og sprek kropp klar for nye utfordringer.

**Vinyasa Flow:** Vinyasa betyr pust til bevegelser, øvelser hvor man er i konstant bevegelse og fokuserer på pusten. **Hatha Yoga:** For å bedre fleksibilitet og pust. **Yin Yoga:** Holde posisjoner for lengre perioder for å balansere kropp og sinn. **Restorative yoga:** Dette er den mest avslappende form for yoga, fokuserer på healing i pust. **Mobilitet & streching:** Styrker og strekker ømme muskler **Massasjerulle & triggerpoint:** Restitusjon og egenmassasje for en restituert, avspent og sprek kropp klar for nye utfordringer.

Instruktørene

Instruktør Sølve Sundrehagen

Sølve Sundrehagen

Sølve er personlig trener og har jobbet seg opp til å bli en kjent profil i treningsbransjen som fitnessinstruktør siden 2003. Han underviser i alt fra kondisjons- og styrketimer til step og dans, men trives aller best med trening som sørger for at svetten renner og hjertet smiler. Sølves treningstimer kjennetegnes av god treningseffekt, inspirerende coaching og folkelig humor. Sølve har vært med oss fra starten, og er en viktig trivselsfaktor på våre Ving Camp`er!

Instagram: @solvesundrehagen

Sølve er personlig trener og har jobbet seg opp til å bli en kjent profil i treningsbransjen som fitnessinstruktør siden 2003. Han underviser i alt fra kondisjons- og styrketimer til step og dans, men trives aller best med trening som sørger for at svetten renner og hjertet smiler. Sølves treningstimer kjennetegnes av god treningseffekt, inspirerende coaching og folkelig humor. Sølve har vært med oss fra starten, og er en viktig trivselsfaktor på våre Ving Camp`er! **Instagram:** [@solvesundrehagen](https://www.instagram.com/solvesundrehagen/)+

Melissa Andersen

Amerikanske Melissa er utdannet yogainstruktør med mer enn 12 års erfaring. Hun underviser blant annet i yogaformene Hatha, Vinyasa og Yin, og jobber i tillegg som motivasjonscoach. Yogautdannelsen tok Melissa i India, og i klassene hennes møter du en strategisk kombinasjon og yoga, meditasjon og coaching som vil bidra til mental balanse, harmoni og glede. Hun underviser på engelsk, men forstår norsk. Melissa er også grunnleggeren av Passport to the Heart og arrangerer yogaretreats og eventer over hele verden.

Instagram: @passporttotheheart

Amerikanske Melissa er utdannet yogainstruktør med mer enn 12 års erfaring. Hun underviser blant annet i yogaformene Hatha, Vinyasa og Yin, og jobber i tillegg som motivasjonscoach. Yogautdannelsen tok Melissa i India, og i klassene hennes møter du en strategisk kombinasjon og yoga, meditasjon og coaching som vil bidra til mental balanse, harmoni og glede. Hun underviser på engelsk, men forstår norsk. Melissa er også grunnleggeren av [Passport to the Heart](http://passporttotheheart.com/)+ og arrangerer yogaretreats og eventer over hele verden. **Instagram:** [@passporttotheheart](https://www.instagram.com/passporttotheheart/)+

Magnus Opstad Frantzen

Magnus Opstad Frantzen er personlig trener, eier og driver CrossFit Kvadraturen i Kristiansand. Han er godt kjent som en av de mest kompetente CrossFit-trenerne i Norge, og som utøver har han konkurrert på et nasjonalt toppnivå i CrossFit og Functional Fitness de siste 6 årene. Magnus har også skrevet boken Kroppsvekttrening.

Instagram: @frantzenkraft

Magnus Opstad Frantzen er personlig trener, eier og driver CrossFit Kvadraturen i Kristiansand. Han er godt kjent som en av de mest kompetente CrossFit-trenerne i Norge, og som utøver har han konkurrert på et nasjonalt toppnivå i CrossFit og Functional Fitness de siste 6 årene. Magnus har også skrevet boken Kroppsvekttrening. **Instagram:** [@frantzenkraft](https://www.instagram.com/frantzenkraft/)+

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Frokost og middag hver dag (halvpensjon inkl. drikke)
 • Fyldig og variert treningsprogram hver dag
 • Profilerte og dyktige instruktører
 • Klimakompensasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 145,–)
 • Endrings-og avbestillingsforsikring (249,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • All Inclusive (2 590,–)

Om ønskelig kan du velge å bo på nabohotellet Ocean Beach Club i stedet for Sunwing Sandy Bay Beach. Ta i så fall kontakt med oss for mer info og pris.

Mer informasjon

Hvem passer turen for?

Mye trening og litt avslapning, eller mye avslapning og litt trening? Du velger selv hvor mye du vil delta. Trenerteamet er dyktige instruktører med lang erfaring som lover at du vil bli utfordret uansett hvilke forutsetninger du kommer med. Bli med på en uke med masse humor, glede og inspirasjon!

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo fredag 29.april kl. 07.15, ankomst Kypros kl. 12.40
Hjemreise 06.mai kl. 14.10, ankomst i Oslo kl. 17.45

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Basseng med store solsenger
Sunwing Family Resorts

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng. Lengter du etter å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den nærmeste stranden – som også er perfekt for snorkling. Krystallklart vann, hvite strender og sol året rundt. Velkommen til Kypros!

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng. Lengter du etter å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den nærmeste stranden – som også er perfekt for snorkling. Krystallklart vann, hvite strender og sol året rundt. Velkommen til Kypros!

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om trening og program på turen kontakt jorn_solve@hotmail.com

For spørsmål om fly eller hotell - trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Vi klimakompenserer alle **flyreiser** uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på **Sunwing Family Resorts**, **Ocean Beach Club** eller **Sunprime Hotels**. Det samme gjør vi med **busstransporten** på reisemålet. Bra, ikke sant?
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.