Ving Camp 2017 - Kypros

Ving Camp på Kypros

Kickstart sommeren med vårens råeste treningsreise!
Sammen med våre dyktige instruktører får du sjansen til å utfordre deg selv i et variert og tøft program med blant annet yoga, dansekoreografi med høy intensitet, militærinspirerte øvelser og Boot Camp. Vi bor på Sunwing Sandy Bay Beach – et hotell med fantastiske treningsfasiliteter, store basseng og avkoblende spatilbud.

Når: 5. - 12. mai 2017
Hvor: Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros
Pris: fra 9.795,–


Inkludert i prisen:
• Flyreise t/r (fra Oslo) og mat om bord
• Transport til og fra hotellet
• Overnatting 7 netter
• Frokost og middag hver dag (halvpensjon)
• Treningsprogram
Valgfrie tillegg: Tillegg for å bo alene (fra 1.850,–), avbestillingsforsikring (195,–), reiseforsikring (495,–), helpensjon (725,–), All Inclusive (2.100,–) og spapakker (fra 340,–)

OBS! Påmelding stengt!


Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev, for å få informasjon om kommende treningsreiser Vings Nyhetsbrev


Hotellet

På Sunwing Sandy Bay Beach får du mulighet til restitusjon og velvære mellom treningsøktene med seks basseng, kun 100 meter til stranden og en herlig spa-avdeling.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Hvem passer turen for?

Mye trening og litt avslapning, eller mye avslapning og litt trening? Du velger selv hvor mye du vil delta. Trener teamet er dyktige instruktører med lang erfaring. De lover at du vil bli utfordret uansett hvilke forutsetninger du kommer med. Bli med på en uke med masse humor, glede og inspirasjon!
Du må være funksjonsfrisk for å delta på turen.

Bilder fra tidligere Ving Camp:

Vingcamp
Inspirerende treningsuke


Ving campVing camp yoga
Yoga og avspenning

Timer som tilbys:

  • Boot Camp – tøff, morsom og utfordrende sirkeltrening utendørs.
  • Høypuls & Aerobic – enkel koreografi med høy treningseffekt og inspirerende trinn.
  • Dance Your Ass Off – dans deg gjennom sang etter sang med enkle trinn.
  • Zumba Fitness – latinamerikansk-inspirert dansetime med høy partyfaktor!
  • Yoga – pust, tilstedeværelse og mindfulness.
  • Sterk med strikk - ulike styrkeøvelser i der både pust og muskulatur får kjørt seg.
  • RUN – varierte løpetimer med alt fra rolig morgenjogg til intervaller.
  • Løpeteknikk – gjennomgang av løpeteknikk med drills og løpsøvelser.
  • Tabata – styrketrening i intervaller.

Dine instruktører

Solve Sundrehagen
Sølve Sundrehagen

Sølve Sundrehagen er personlig trener og har jobbet i treningsbransjen som fitnessinstruktør siden 2003. Han underviser i alt fra kondisjons- og styrketimer til step og dans, men trives aller best med trening som sørger for at svetten renner og hjertet smiler. Sølves treningstimer kjennetegnes av god treningseffekt, inspirerende coaching og folkelig humor.


Pia Seeberg
Pia Seeberg

Pia Seeberg er helsejournalist, PT og treningsinstruktør, i tillegg til å drifte bloggen pt-pia.no. Hun er sertifisert i mental trening level 1 og 2 gjennom RAW Trening, og holder foredrag og private coachingtimer for de som er opptatt av å trene den viktigste muskelen av dem alle - hodet! Pia bidrar med både styrketrening og foredrag i løpet av treningsuken, i tillegg til å trimme kroppen sammen med alle oss andre. Hun elsker all slags trening, men har en forkjærlighet for intens sirkeltrening og tradisjonell styrketrening.


Stine Hartmann
Stine Hartmann

Stine Hartmann er utdannet personlig trener. Hun liker å glede andre med treningskunnskap og inspirasjon, og har startet sitt helt eget konsept som running/pop up DJ. Hun ønsker å inspirere andre til å finne løpegleden gjennom musikk og latter og kanskje til og med få en sofagris til å knyte på seg joggeskoene framfor å pakke seg inn i ullpleddet etter jobb. Hun vil at du skal bli like glad i endorfiner som det hun er.


Melissa Andersen
Melissa Andersen

Amerikanske Melissa Andersen er utdannet yogainstruktør og mer enn 11 års erfaring. Hun underviser blant annet i yogaformene Hatha, Vinyasa og Yin, og jobber i tillegg som motivasjonscoach. Yogautdannelsen tok Melissa i India, og i klassene hennes møter du en strategisk kombinasjon og yoga, meditasjon og coaching som vil bidra til mental balanse, harmoni og glede. Hun underviser på engelsk, men forstår norsk. Melissa er også grunnleggeren av Passport to the Heart og arrangerer yogaretreats og eventer over hele verden.

www.passporttotheheart.com


Vi gjør oppmerksom på at endringer av timer og instruktører kan skje.