Treningsleir med Uperform Coaching på Mallorca

Bli med Uperform Coaching til vakre Mallorca og gled deg til en treningsleir med masse sykkel- og triathlontrening.

Når: 2. – 9. oktober 2021
Hvor: Sunwing Alcudia Beach, Mallorca
Pris: fra 9 289,– inkl. halvpensjon
Avreise: fr Oslo og Kristiansand

 • Sykling i fjellet
 • Løpe- og svømmetrening
 • Hotell med nærhet til både fjell og hav

Påmeldingsskjema

Denne reisen arrangeres og håndteres av våre danske kollegaer i Spies Sport. Lederne på turen snakker dansk. Du bestiller reisen gjennom Ving og er selvsagt beskyttet av pakkereiseloven.

Program

Uken kommer til å inneholde variert trening med sykling oppe i fjellet, svømming i åpent hav og løpeøkter i samme løype som ble brukt i det berømte Ironman 70.3 Mallorca.

Treningsprogrammet er tilpasset alle nivåer og utøvere, og det er flere trenere med på turen.

I løpet av uken vil deltakerne bli delt inn i grupper, spesielt i sykkeløktene, slik at nivå og ambisjoner er nogenlunde like. For å få mest mulig ut av treningen, bør man kunne sykle 30 km uten problemer. Tempoet vil imidlertid bli tilpasset for at alle skal oppnå noe. Løpe- og svømmeøktene vil bli tilpasset på tilsvarende måte, slik at man kan velge den gruppen man føler at man hører hjemme i. Dette er med andre ord en treningsleir for alle som elsker å sykle og drive med triathlon.

Ledere på turen

Nichlas Gustafsen

Nichlas Gustafsen er instruktør på denne reisen

Nichlas Gustafsen
Nichlas har lang erfaring fra triathlon og har de siste årene vært aktiv trener. I tillegg til å være Uperform-trener er han også sjefstrener på Herlev Tri og Motion, og har akkurat begynt å jobbe for TriClubDenmark som svømmetrener.

Nichlas er utdannet ved det danske triathlonforbundet, som både "Trener1" og "Trener2" og er dessuten ITCA-sertifisert (International Triathlon Coaching Association).
På toppen av det er Nichlas også DIF Trener1 og Trener2 og sertifisert TrainingsPeaks Coach for Hechmann Sport.

Nichlas har drevet med triathlon på supermosjonsnivå, og han har tatt flere topp 10-plasseringer i sin aldersgruppe. Nichlas har gjennomført 5 fulle Ironmans, mer enn 10 halve Ironmans og flere andre triathlon, duatlon og løp. Han er også aktiv i det danske triathlonforbundet. Som trener ønsker Nichlas at atlet-elevene hans skal være dedikerte, men samtidig ha det gøy. Det er viktig at treningen tilpasses utøverne og ikke omvendt.

Hotell

Sunwing Alcudia Beach
Sunwing Family Resorts

Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Alcudia Beach ligger perfekt til, nær havet, fjellet og fine løpeområder. Hotellet består av flere bygninger og har flere restauranter og barer samt treningsrom og spaavdeling. Vi skal bo i Las Piramides-bygningen.

Sunwing Alcudia Beach ligger perfekt til, nær havet, fjellet og fine løpeområder. Hotellet består av flere bygninger og har flere restauranter og barer samt treningsrom og spaavdeling. Vi skal bo i Las Piramides-bygningen.

Hva er inkludert i prisen?

Pris fra 9 289,– pr. person (når to personer deler leilighet)

Prisen inkluderer:

 • Flyreise med Sunclass Airlines t/r
 • 30 kg bagasje (inkludert maks. 6 kg håndbagasje)
 • Transport
 • Del i 2-romsleilighet
 • Halvpensjon
 • TRI-program
 • Klimakompensering

Valgfrie tillegg

 • Enkeltromstillegg: 2 706,-
  Alternativt kan du dele leilighet med en annen deltaker av samme kjønn
 • Tillegg for å ta med egen sykkel på flyet: 1 500,- inkl. transport flyplass–hotell t/r.

Mer informasjon

Skatter og avgifter: Myndighetene på Balearene har innført skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

For Sunwing Alcudia Beach (kategori 4+) er skatten 4.40 euro pr. leilighet pr. natt.
Skatten er ikke inkludert i reisens pris.

Reise alene?
Du kan velge å bo alene mot et tillegg i prisen, eller du kan du velge å dele rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Flytider:
Avreise Oslo lufthavn lørdag 2. oktober kl. 17.25, ankomst Palma kl. 20.50
Ankomst Oslo lufthavn lørdag 9. oktober kl. 15.55, avreise fra Palma kl. 12.30

Avreise Kristiansand lufthavn, Kjevik lørdag 2. oktober kl.15.30, ankomst Palma kl. 18.45
Ankomst Kristiansand søndag 10. oktober kl. 00.35, avreise fra Palma kl. 21.20

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

For spørsmål og mer informasjon

Spies Sport
Tlf.: +45 7070 1051
sport@spies.dk

Les mer og meld deg på

Safe Travel - reis trygt og sikkert med oss

Du er i trygge hender hos Ving

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser med oss. Derfor har vi innført nye hygiene- og sikkerhetsrutiner på våre hotell, fly, busser og i forbindelse med aktiviteter. I tillegg spanderer vi vår avbestillings- og endringsforsikring når du bestiller en charterreise med avreise t.o.m. 31.10.21.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser med oss. Derfor har vi innført nye hygiene- og sikkerhetsrutiner på våre hotell, fly, busser og i forbindelse med aktiviteter. **I tillegg spanderer vi vår avbestillings- og endringsforsikring når du bestiller en charterreise med avreise t.o.m. 31.10.21.**
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.