Bli med på en uforglemmelig treningsreise med dans, core og yoga. Reisen kommer til å være full av glede, svette og energi!

Dance Fitness - Yoga - Core

Når: 2. - 9. oktober 2021
Hvor: Supertrus Waterman Resort, Kroatia
Pris: Fra: 12 395,–/ voksen, del i dobbeltrom inkl. All Inclusive
Reis fra: Oslo

 • Ingen forkunnskaper kreves – vi danser morsomme og enkle dansetrinn uten partner
 • Fantastisk vakker beliggenhet på den nydelige øya Brac

Reisen arrangeres og håndteres av vårt svenske søsterselskap Ving Sverige.

Program for reisen

I samarbeid med Ving satser vi nå på en dance-, fitness-, yoga- og core-reise.

Denne gangen reiser vi til fantastiske Kroatia og hotell Supertrus Waterman Resort. Med på reisen er den tidligere svenske landslagsgymnasten Nick Ländqvist fra Trainingweeks, proffdanseren Malin Watson, kjent fra TV samt yogaprofilen Ilona Ellingsen.

Uansett om du allerede liker å holde deg i form, eller vil starte nå, er dette et helt unikt treningsevent som du sent vil glemme. Her er kun det beste godt nok – en luksuriøs uke med mange treningstimer, dans, mat, bading, latter og samhold mellom nye treningsvenner og instruktører. Vi fokuserer på at alle skal føle seg velkomne og før reisen vil vi ta kontakt med alle og ønske hver og en velkommen, slik at du får en god opplevelse før turen.

Hit kan du komme uansett trenings- og dansevaner, kjønn eller alder. Alle instruktørene elsker å spre motivasjon og glede, og vi hjelper deg å nå dine mål.
Dansing er fantastisk!

Uken kommer til å by på mye av:

 • Aerobicinspirert Dance Fitness (cha-cha, rumba, jive, salsa, samba, show og afrikansk i en herlig blanding (instruktøren står lengst frem og alle andre bak).
 • Core - en helt ny form for trening av kjernemuskulaturen, hvor alle kommer til å ha det gøy og finne muskler man ikke visste man hadde.
 • Yoga - starte/avslutte dagen med en rolig yogatime med utsikt over havet.
 • Forelesninger og workshops.
 • Stretch.

Vi ser fram til å gi deg kunnskap, kraft, motivasjon og inspirasjon til å fortsette et sunt liv hjemme.

Bli med på en ekstraordinær treningsreise!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen. Hilsen Nick, Malin og Ilona.

Foreløpig program for uken

Instruktørene

Nick Ländqvist, Malin Watson & Ilona Ellingsen

Malin Watson och Nick Ländqvist
Malin och Nick

Nick er tidligere svensk landslagsgymnast og coach som har omskolert seg til Medisinsk- og personlig trener med spesialitet innen ryggsmerter, funksjonell trening, kjernemuskulatur og stretch. Han avsluttet sin gymnastiske karriere med tre år på Island hvor han representerte Island ved flere internasjonale konkurranser. Nick har også vært med i VM i aerobic.

I dag jobber Nick som PT og Medisinsk trener med blant annet fokus på bekkenbunnsproblemer og forskjellige kjernemuskel-/ryggskader samt fotens anatomi. Han foreleser på alla Seniormesser rundt i Sverige om trening for seniorer.

Siden 2017 har Nick også funnet gleden i dansens fantastiske verden og danser pardans (fox og bugg).

Nick står også bak suksessreisene "Fox at the Beach" som er Sveriges største pardansreise, som i 2019 hadde over 100 dansere.

Malin er en kjent proffdanser som er mye på TV. Hun har konkurrert både i svenske og internasjonale konkurranser og er svensk mester både som junior, ungdom og voksen. Malin har sammen med sin mann, David Watson, opptrådt med Burn the Floor i over 90 forskjellige storbyer rundt omkring i verden. De har trent par helt fra nybegynnernivå og helt opp til elitenivå.

De siste to årene har hun sammen med mannen arrangert mange Dance Fitness Events og Dance Fitness-reiser. Man blander forskjellige dansestiler i vanlig treningsdansemiljø. Man kan danse morsomme og enkle dansetrinn uten partner, og ingen forkunnskaper kreves.
 

Ilona Ellingsen

Ilona Ellingsen

Ilona er utdannet hatha yogalærer som i løpet av årene har fordypet seg innen yinyoga samt at hun er sertifisert instruktør for Medi Yoga (medisinsk yoga). Ilona er sykepleier og samtaleterapeut med diplom. I dag er basen for hennes yogaundervisning yinyoga hvor hun som oftest har terapeutiske innslag i timene sine. Ilona har undervist i drøye 10 år, både privat, ute i næringslivet og i yogastudioer.

I forbindelse med terapeututdannelsen begynte Ilona å utforske seg selv, kroppen og sitt indre på et teoretisk plan, men også fysisk og mentalt. En stor del av denne jobben ble gjort via yoga og alle timene på yogamatten. Kropp og hode hører sammen. Når sjelen ikke har det bra kan den sende signaler via kroppen din og omvendt. Hvis du blir skadet eller syk kan det påvirke tankene dine om deg selv og evnene dine. I Ilonas timer får du tid og mulighet til restitusjon både fysisk og psykisk. Vi ligger lenge i posisjonene (3–5–8 minutter) og puster, slipper det som er og har vært.

HOTELLET DU SKAL BO PÅ

Waterman Supetrus Resort
Family Garden

Waterman Supetrus Resort

Waterman Supetrus Resort ligger i fredelige omgivelser med en frodig hage. Stranden ligger rett nedenfor hotellet, og treningsfasilitetene er bra både inne og ute. Den koselige havnen i Supetar ligger i gangavstand fra hotellet.

Waterman Supetrus Resort ligger i fredelige omgivelser med en frodig hage. Stranden ligger rett nedenfor hotellet, og treningsfasilitetene er bra både inne og ute. Den koselige havnen i Supetar ligger i gangavstand fra hotellet.

Praktisk informasjon

Dette er inkludert i reisens pris

 • Klimakompensert flyreise
 • Del i leilighet
 • Mat om bord på flyet
 • Transport
 • Bagasje
 • Ukeprogram
 • All Inclusive

Tillegg
Enkeltrom (begrenset antall, førstemann til mølla) + 1 000,–
 
 

Trainingweeks

Reisen arrangeres sammen med Trainingweeks
Med over 30 års erfaring og kunnskap om trening og helse, arrangerer Trainingweeks forskjellige typer treningsreiser. Alle våre instruktører har mye kunnskap og lang erfaring innen sine spesialområder og er håndplukket for å gi våre kunder den beste opplevelsen.

**Reisen arrangeres sammen med Trainingweeks** Med over 30 års erfaring og kunnskap om trening og helse, arrangerer Trainingweeks forskjellige typer treningsreiser. Alle våre instruktører har mye kunnskap og lang erfaring innen sine spesialområder og er håndplukket for å gi våre kunder den beste opplevelsen.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Reisen arrangeres og håndteres av vårt svenske søsterselskap Ving Sverige.

Har du spørsmål om reisen? Kontakt traningsresor@ving.se

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.