Treningscamp med Rune og Andreas hos Ving

Treningscamp med Rune og Andreas

Når: 28. mai – 4. juni 2021
Hvor: Sunwing Sandy Beach, Kypros
Pris: fra 14 310,-

Dette er treningsreisen for deg som vil kombinere strand og sol med fysisk aktivitet. Hva er vel bedre enn å kickstarte sommeren med en ukes ferie på Kypros samtidig som du kommer i form! Det legges opp til daglig trening hvor du kan velge mellom en eller to økter. Dette gir mulighet for alle treningsglade til å ta del. Få testet mange ulike treningsformer med to erfarne personlige trenere som instruktører. De vil sammen med deg sørge for en uforglemmelig uke med sol, bad, tøffe økter og mye latter.


Påmelding

I prisen inngår:

• Flyreise t/r
• Mat på fly
• Bagasje
• Transport til og fra hotellet
• Overnatting 7 netter i delt rom
• Frokost 7 dager, lunsj og middag 5 dager (Sunwing Inclusive)
• Avbestillings- og endringsbeskyttelse
• Erfarne instruktører
• Foredrag
• Trening hver dag

Valgfrie tilvalg:

  • Tillegg for å bo alene (fra 2 600,–)
  • Reiseforsikring (384,–)
  • All Inclusive (1 810,–)

Mer om turen:

Hvem passer turen for?

Treningsreisen passer for deg som liker å trene og som ønsker en utfordring. Treningsøktene vil være en kombinasjon av ulike treningsformer som gir deg inspirasjon og motivasjon til å fortsette med gode treningsvaner etter hjemkomst. Du trenger ikke være topptrent for å delta, men det er en fordel at du er godt vant med trening for ditt eget utbytte. Det er en sosial tur med fast bord der alle spiser sammen til frokost lunsj og middag, to kvelder går vi ut og spiser.

Hvilke treningsformer tester vi?

Cross training
Bootcamp
HIIT
Rumpetrening
Par-trening
Boksing
Løping
Core- trening
Tabata

Det vil også bli satt opp tid til foredrag underveis for faglig påfyll. Siste dag av ferien avsluttes med uhøytidelig og morsomme øvelser med quiz under ”Kypros games 2021”.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo Lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise: Fredag 28.mai kl. 07.15, ankomst Kypros kl. 12.40
Ankomst ved hjemreise: fredag 4.juni kl. 17.45, avreise fra Kypros kl. 14.10

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Instruktørene:
Treningsreise med Ving

Rune Asp

Rune Asp har jobbet 15 år som personlig trener i Sats og ulike kjeder. Han har vært instruktør for en av Norges mest populære ”Cross Training”-timer på Sats Bislett og er kjent for sine varierte og utfordrende treningsøkter.

Treningsreise med Ving

Andreas Skjetne

Andreas Skjetne har jobbet med trening i 10 år og har gjennomført over 10.000 PT-timer. Til daglig er markedssjef i EVO, en av Norges største treningskjeder. Med sin brede fagkunnskap liker han effektiv styrke –og kondisjonstrening som gir resultater.

Basseng med store solsenger
Sunwing Family Resorts

Sunwing Sandy Bay Beach, Kypros

Sunwing Sandy Bay Beach er vårt mest populære familiehotell på solsikre Kypros. Her kan du velge mellom 6 basseng. Lengter du etter å bade i sjøen er det ikke mer enn 100 meter til den nærmeste stranden – som også er perfekt for snorkling. Krystallklart vann, hvite strender og sol året rundt. Velkommen til Kypros!

For spørsmål om trening og aktiviteter på reisen:

Rune Asp
runerasp@gmail.com

Andreas Skjetne
andreas.skjetne@evofitness.no

For andre spørsmål som gjelder flyreisen og hotell:
trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?