Treningscamp med Rune og Andreas

Når: 21. - 28. august 2020
Hvor: Sunwing Sandy Beach, Kypros
Pris: fra 13.975,-
Avreise: Oslo og Stavanger

Dette er treningsreisen for deg som vil kombinere strand og sol med fysisk aktivitet. Hva er vel bedre enn å kickstarte sommeren med en ukes ferie på Kypros samtidig som du kommer i form! Det legges opp til daglig trening hvor du kan velge mellom en eller to økter. Dette gir mulighet for alle treningsglade til å ta del. Få testet mange ulike treningsformer med to erfarne personlige trenere som instruktører. De vil sammen med deg sørge for en uforglemmelig uke med sol, bad, tøffe økter og mye latter.


Påmelding

I prisen inngår:

 • Flyreise t/r
 • Mat ombord på flyet
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter
 • Frokost hver dag
 • Middag og lunsj 5 dager (Sunwing Inclusive)
 • Trening hver dag
 • Foredrag
 • Erfarne instruktører
Valgfrie tillegg:
 • Tillegg for å bo alene (fra 2.500,-)
 • Avbestillingsforsikring (245,-)
 • Reiseforsikring (384,-)
 • All Inclusive (1.545,-)

Mer om turen:

Hvem passer turen for?

Treningsreisen passer for deg som liker å trene og som ønsker en utfordring. Treningsøktene vil være en kombinasjon av ulike treningsformer som gir deg inspirasjon og motivasjon til å fortsette med gode treningsvaner etter hjemkomst. Du trenger ikke være topptrent for å delta, men det er en fordel at du er godt vant med trening for ditt eget utbytte. Det er en sosial tur med fast bord der alle spiser sammen til frokost lunsj og middag, to kvelder går vi ut og spiser.

Hvilke treningsformer tester vi?

Cross training
Bootcamp
HIIT
Rumpetrening
Par-trening
Boksing
Løping
Core- trening
Tabata

Det vil også bli satt opp tid til foredrag underveis for faglig påfyll. Siste dag av ferien avsluttes med uhøytidelig og morsomme øvelser med quiz under ”Kypros games 2020”.

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo Lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo fredag 21.august kl. 07.15, ankomst Kypros 12.40
Ankomst Oslo fredag 28.august kl. 17.55, avreise fra Kypros 13.55

Stavanger Lufthavn Sola/Norwegian
Avreise Sola fredag 21.august kl. 07.00, ankomst Kypros 12.35
Ankomst Sola fredag 28.august kl. 17.10, avreise fra Kypros 13.25

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Instruktørene:
Treningsreise med Ving

Rune Asp

Rune Asp har jobbet 15 år som personlig trener i Sats og ulike kjeder. Han har vært instruktør for en av Norges mest populære ”Cross Training”-timer på Sats Bislett og er kjent for sine varierte og utfordrende treningsøkter.

Treningsreise med Ving

Andreas Skjetne

Andreas Skjetne har jobbet med trening i 10 år og har gjennomført over 8000 PT-timer. Til daglig er han redaktør for en av Norges største treningsblogger (Evolution) i EVO Fitness. Med sin brede fagkunnskap liker han effektiv styrke –og kondisjonstrening som gir resultater.

For spørsmål om trening og aktiviteter på reisen:

Rune Asp
runerasp@gmail.com

Andreas Skjetne
andreas.skjetne@evofitness.no

For andre spørsmål som gjelder flyreisen og hotell:
trening@ving.no

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?