Sykkelferie på Mallorca med Dini Tours

Avreise 17. – 24. april 2021
Pris: fra 9 760,- pr. person
Avreise fra Oslo lufthavn

Mallorca oppleves best på to hjul.

”Ferie med aktivt innhold” er Dini Tours motto – og det er akkurat det du får på denne turen. Allerede ved ankomst til hotellet står vi parat for å bistå med tips og gode råd.

For de som bestiller Dini sykkeluke:

 • Kjøp til 6 dager med guidede sykkelturer
 • Sykkeltrøye eller vindvest
 • Piknik-onsdag inkl. drikke

Vær oppmerksom på at denne treningsreisen er arrangert av Spies og at instruktørene er dansktalende

Påmelding

Turene vil variere fra dag til dag, mellom mindre kuperte ruter og litt lengre turer i Mallorcas fjellandskap. Her får du utfordret deg selv i korte, bratte stigninger og lange, men ikke fullt så bratte turer i fjellene. Tempoet vil alltid være tilpasset deltakerne, og vi sørger for at alle kommer i mål.
 
Hver kveld er det duket for hyggelig og sosial fellesmiddag. Etter en lang dag på landeveiene er det fint og avslappende å spise sammen og snakke om dagens opplevelser. På denne turen venter gode relasjoner og fellesskap.

Sykkelreise til Alcudia

Du bor på Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Alcudia Beach, Mallorca

Program og instruktører

Informasjon om laginndeling og program for de som bestiller hele Dini sykkeluke.

Laginndeling og program

Ved ankomst står Dini-teamet klart for å ta imot deltakerne. Etter at du har sjekket inn går turen til sykkeluteleieren for å hente de forhåndsbestilte syklene. Det er kvalitetssykler, og vi anbefaler alle å leie.

Den første kvelden har vi et kort orienteringsmøte med informasjon om ukens sykkelprogram. Her presenterer vi også de erfarne guidene.

Det tilbys sykkelturer med guide hver dag unntatt onsdag, som er hviledag. Men hvis du er like sykleivrig som oss, så kan du bli med på en kort, frivillig tur på onsdagen også. Denne turen passer for alle, uansett nivå.
 
En typisk sykkeldag starter med at vi samles ca. 9.15 utenfor hotellet, der guidene står klare til å ta deltakerne med ut i den fantastiske mallorkanske naturen. Det blir mulighet for å velge ruter, mer eller mindre krevende, og i løpet av turen kan du forvente å se Mallorcas varierte, fascinerende og vakre sider.
 
På sykkelturene vil det selvfølgelig være pauser for å drikke og strekke på beina. I løpet av formiddagen kan vi stoppe innom en hyggelig kafe i en av øyas små, postkortvakre landsbyer. Senere spiser vi kanskje en lett lunsj på torget i en annen landsby. Hvis vi sykler forbi flotte utsiktspunkter eller historiske steder stopper vi kort opp så det er mulig å oppleve stedene og ta bilder. Kanskje det til og med blir fortalt en liten stedshistorie.
 
Vi deler alle deltakerne inn i team basert på erfaring og hva man ønsker å oppnå i løpet av treningsreisen. Vi forsøker å holde deltakerantallet på maksimalt 16 personer pr. team.
 
Team 4: Kafe-teamet
Nybegynnerne, kafe-teamet, kjører typisk kortere turer. Det vil være noen bakker, men også masse tid til hygge og kafebesøk. For helt nye syklister vil det gis veiledning om hvordan man kjører, hvordan man girer, hvordan sykler i en gruppe og mer. Det er mulig å leie el-sykkel eller å utfordre seg selv med en bysykkel eller racersykkel. Alle sykler må forhåndsbestilles.
 
Team 3: Touring-teamet
Dette laget er for lett øvede mosjonister, som ikke har ambisjoner om å kjøre krevende sykkelløp. Turene varierer mellom 80 og 120 km i lengde, der 120 er den lengste, avsluttende turen. På dette laget forventer vi at du har litt sykkelerfaring, men vi vil også gi veiledning i kjøreteknikk. Det vil som regel være to guider med på dette lagets turer.
 
Team 2: De nest raskeste
Laget for de som sykler 2-3 ganger i uken til vanlig. Deltakerne er kjent med gruppekjøring og er i stand til å opprettholde jevn tråkkfrekvens over lengre tid. Dette laget sykler litt lengre, litt hurtigere og litt flere høydemeter enn team 3. Laget vil få tilbud om en tur ned det berømte juvet Sa Calobra, som kalles Mallorcas svar på Alpe d’Huez. En krevende, men svært flott tur. Mange deltakere på dette laget (og team 1) bruker denne uken som oppstart og boost før sesongstart.
 
Team 1: De raske
Her legger vi vekt på å utfordre drevne mosjonister, både når det gjelder ruter, lengde og antall høydemeter. Den lengste tur, «Kongeetappen» er på ca. 150 km og går over de høyeste punktene på øya. Det arrangeres også en tur en tur ned i det berømte juvet Sa Calobra, som kalles Mallorcas svar på Alpe d’Huez. En krevende, men svært flott tur.
 
Sammensatte team
Vi har ofte dobbeltlag på team 2 og 3 og kan dele disse lagene på tvers. Det betyr at det ene teamet kjører hardere og lengre ruter noen av dagene. For eksempel tilbyr vi at én gruppe kan kjøre ned i juvet Sa Calobra eller den krevende turen til fyret ved Formentor, mens den andre kjører en alternativ og mindre krevende rute.

Instruktører på reisen

Hele Dini Tours-teamet gleder seg til å sykle med deg, uansett hvilket team du kjører på. «Vi gleder oss til å vise deg noen av de mest idylliske og spennende rutene her på flotte Mallorca. Vi ses til en aktiv ferie!»

Syklister i Alcudia

Mallorca - den perfekte sykkeløy

Mallorca er den perfekte sykkeløya, både for deg som er en rutinert rytter og for deg som ikke har så mange kilometer bak deg enda. Øya byer på flotte fjellandskap, hyggelige landsbyer og ikke minst – deilig mat.

Praktisk informasjon

Velg selv: bestill hele Dini sykkeluke med guidede sykkelturer, eller velg kun fly og hotell.

Praktisk informasjon:

Velg om du vil delta på sykkelreisen eller også delta på guidede sykkelturer.

Pris pr. person i delt leilighet: 9 760,-

Inkludert i prisen:

 • Flyreise t/r
 • 30 kg bagasje
 • Busstransport fra flyplass til hotell t/r
 • Delt leilighet*
 • Halvpensjon

Pris pr. person for Dini sykkeluke i 1 uke: 1 250,-
Hvis du vil delta på guidede sykkelturer er sykkeluken obligatorisk.

Inkludert i prisen:

 • 6 dager med guidede sykkelturer
 • 2 drikkedunker
 • Mulepose
 • Sykkeltrøye eller vindvest
 • Piknik-onsdag inkl. drikke

*Prisen er pr. person når to personer deler leilighet.

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for enkeltrom: fra 2 600,-. Alternativt kan vi forsøke å plassere deg på rom med en deltaker av samme kjønn.
 • Ekstra uke: 3 700,-
 • Dini All Inclusive med fri bar (kl. 15–22): 1 210,-

Hotell og flyinformasjon:

Om Sunwing Alcudia Beach

Sunwing Alcudia Beach er et populært familiehotell rett ved den hvite, brede og kilometerlange sandstranden i Alcudia. Hotellet har flere restauranter og barer, i tillegg til spa, treningsrom og gratis gruppetreningstimer.

Sunclass Airlines

Flyinformation

 • Avreise fra Oslo lufthavn 17. april avreise kl. 07.00, ankomst Mallorca kl. 10.30.
 • Hjemreise fra Mallorca 24. april kl. 11.55, ankomst Oslo lufthavn kl. 15.20.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Safe Travel - reis trygt og sikkert med oss

Du er i trygge hender hos Ving

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du reiser med oss. Derfor har vi innført nye hygiene- og sikkerhetsrutiner på våre hotell, fly, busser og i forbindelse med aktiviteter. I tillegg spanderer vi vår avbestillings- og endringsforsikring når du bestiller en charterreise.

Spørsmål og ytterligere informasjon om turen:

Ta kontakt med Lone Bennich, Spies
Tlf.: 0045 7070 1051
E-post: grupper@spies.dk

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.