Svømmetrening på ferien – Bestill svømmeundervisning i utlandet

SVØMMING

Crawlkurs eller privat svømmetrening?

Vil du trene svømming i ferien, og kanskje lære deg crawl eller raskere teknikk? På flere av våre egne hotell tilbyr vi svømmeskole, og med en personlig svømmetrener kan du få et crawlkurs tilpasset dine ønsker og behov. Du får hjelp av treneren til å legge opp svømmetreningen slik at du skal nå dine individuelle mål.

Ferdighetskrav: Ingen, treningen tilpasses deg og dine forkunnskaper og mål

Vi tilbyr også crawlkurs for nybegynnere. Kurset retter seg mot voksne og store barn og har 12-årsgrense. Målet er at du etter endt kurs skal kunne svømme minst 25 meter crawl med riktig pusteteknikk.

Ferdighetskrav: Svømmedyktig (minst 200 meter bryst på dypt vann)

HOTELL FOR SVØMMETRENING

Bassenget på Sunwing Cala Bona Beach

Sunwing Cala Bona Beach, Mallorca

11. juni – 18. august
Sunwing Cala Bona Beach på østkysten av Mallorca har leiligheter med gjennomtenkte detaljer samt et bassengområde velegnet for svømmetrening. Ta med deg familien og føl dere som hjemme.

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

Sunwing Makrigialos Beach, Kreta

9. juni – 16. august
Sunwing Makrigialos Beach har en av de beste beliggenheter på Kreta. Fra store deler av hotellet har du en fantastisk utsikt over Middelhavet, og her har du gode muligheter til å drive med svømmetrening.

Ocean Beach Club, Kreta

Ocean Beach Club, Kreta

9. juni – 16. august
Ocean Beach Club er et lekkert designhotell for deg som vil ha en luksusferie med familien. Her kan du nyte late dager i ro og fred, og du kan bestille et crawlkurs for å få maskimalt ut av svømmeturene dine.

Sunwing Sandy Bay, Kypros

Sunwing Sandy Bay, Kypros

10. juni – 17. august
Sunwing Sandy Bay på Kypros er et sant paradis for både voksne og barn som liker å svømme. Hotellet har flere basseng som ligger rett ved havet.

Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

Sunwing Kallithea Beach, Rhodos

19. juni – 19. august
Sunwing Kallithea Beach ligger som en liten gresk landsby på Rhodos-kysten. Leilighetene er moderne og flere har både havutsikt og utgang rett til bassenget – perfekt for svømming.