Seniortur til Palma

Når: 16. – 23. april 2022
Hvor: Sunprime Waterfront, Playa de Palma, Mallorca
Pris: fra 10 995,–
Avreise fra: Oslo

Bli med på en innholdsrik og aktiv ferie i vakre Palma på Mallorca! Du velger selv om du vil reise sammen med noen eller på egen hånd. Dagene og treningsøktene tilpasses både gruppen og den enkelte. I løpet av uken blir det lagt opp til forskjellige typer trening som passer for alle, som styrke- og balansetrening, pilates, aerobic, og hyggelige gåturer, i tillegg til sosiale utflukter og middager. Du velger selv hva du vil være med på.

Eksempel på ukesprogram

Dette er bare et eksempel. Fullstendig program for uken sendes ut to uker før avreise.

Dag 1
21.00 Ankomst Palma
Transport til hotellet for innsjekk
God natt!

Dag 2
08.30 Lett gåtur
Dagstur til stranden med felles lunsj

16.00 Pulstrening til musikk
16.30 Balanse- og kjernetrening

Dag 3
08.30 Dynamisk tøying
Etter lunsj: Quiz i hotell lobby
16.00 Sirkeltrening
20.00 Fellesmiddag i nærområdet

Dag 4
Sykkeltur langs strandpromenaden
16.00 Pulstrening til musikk
16.30 Balanse- og kjernetrening

Dag 5
08.30 Gåtur med lette intervaller på stranden
Etter lunsj: Quiz i hotell lobby
16.00 Sirkeltrening
16.40 Dynamisk tøying

Dag 6
08.30 Pilates
16.00 Pulstrening til musikk
19.30 Fellesmiddag i nærområdet Can Pastilla

Dag 7
"Sovemorgen"
16.00 Ønskereprise

Dag 8
Hjemreise

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r
 • Mat på fly
 • Bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • Halvpensjon inkludert drikke
 • Treningsprogram

Valgfrie tilegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 600,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • Endrings-og avbestillingsforsikring (249,–)
 • All Inclusive (1 445,–)

Møt instruktøren

Helle Knutson Aase

Helle Knutson Aase

Helle har en bachelorgrad i folkehelsearbeid, og jobber som personlig trener og gruppeinstruktør. Hun har ledet seniortimer de siste 11 årene.

– Seniortreningen er noe av det mest givende jeg gjør. Det er så interessant å se hvor mye utbytte nettopp denne gruppen har av trening. I tillegg ser jeg treningsgleden, samholdet og energien til deltagerne. Det inspirerer meg like mye hver gang!
Helle Knutson Aase

Helle har en bachelorgrad i folkehelsearbeid, og jobber som personlig trener og gruppeinstruktør. Hun har ledet seniortimer de siste 11 årene. – Seniortreningen er noe av det mest givende jeg gjør. Det er så interessant å se hvor mye utbytte nettopp denne gruppen har av trening. I tillegg ser jeg treningsgleden, samholdet og energien til deltagerne. Det inspirerer meg like mye hver gang! _Helle Knutson Aase_

Mer informasjon

Hvem passer turen for?

Turen passer for godt voksne som kunne tenke seg en innholdsrik og aktiv ferie.

Romfordeling:

Reiser du alene og ikke har noen å dele rom med? For at reisen skal være både rimelig og sosial har du mulighet til å velge å bo med en tilfeldig deltaker. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider:

Oslo lufthavn Gardermoen
Avreise: lørdag 16.april kl. 17.30, ankomst Palma kl. 21.00
Hjemreise: 23.april kl. 11.55, ankomst Oslo Lufthavn kl. 15.25

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Om hotellet

Sunprime hotels

Sunwing Waterfront, Mallorca

Velkommen til Sunprime Waterfront – et utmerket valg hvis du vil bo ved stranden med kort vei til Palma by. På Sunprime Hotels er alle forutsetninger til stede for å få en ferie helt på dine premisser.

Velkommen til Sunprime Waterfront – et utmerket valg hvis du vil bo ved stranden med kort vei til Palma by. På Sunprime Hotels er alle forutsetninger til stede for å få en ferie helt på dine premisser.

Spørsmål og ytterligere informasjon

Lurer du på noe om turen? Ikke nøl med å ta kontakt med Helle på helleaase@gmail.com.

Har du spørsmål om flyreisen eller hotellet, kan du kontakte oss i Ving på trening@ving.no eller ved å ringe 23155880.

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Vi klimakompenserer alle **flyreiser** uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på **Sunwing Family Resorts**, **Ocean Beach Club** eller **Sunprime Hotels**. Det samme gjør vi med **busstransporten** på reisemålet. Bra, ikke sant?
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.