Sport Dance

Sol, strand og selskapsdans på Kreta med Ewa og Santino fra "Skal Vi Danse"!

Når: 25. mai–01. juni 2023
Hvor: Ocean beach Club, Makrigialos, Kreta
Pris: fra 13 490,–
Avreise fra: Oslo
Påmeldingsfrist: 25. februar 2023

Opplev ekte danseglede med Ewa Trela og Santino Mirenna - profesjonelle dansere kjent fra det populære programmet Skal vi danse !

Glem Skal Vi Danse lørdager på sofaen!
I mai 2023 kan du få oppleve heftige sambarytmer og svinge deg i en wienervals sammen med de populære danserne Ewa og Santino! Du får nå muligheten til å reise sammen med Ewa og Santino til vakre Makrigialos, hvor de gjennom uken vil dele av sin kunnskap og danseglede. Denne skreddersydd opplevelsen på Kreta vil få blodet ditt til å pumpe og hoftene til å svinge, i tillegg til avslappende dager med sol, god mat og strandliv. Reisen er for alle aldersgrupper (minmum 18 år) og alle nivåer.
Først og fremst er selskapsdans ment som en hyggedans som er godt å ha med seg i sosiale lag. Vårt mål er å lære deg noe du kan bruke i hverdagen, og på denne turen får du kunnskap som du kan dra nytte av for livet!

 • Instruktører med bred faglig kompetanse
 • Lekkert hotell direkte adkomst strand
 • 7 frokost, 5 lunsj og 5 middag er inkludert i prisen
Trening

Hva du kan forvente av turen:

Uken kommer til å bestå av høydepunkter som:

Selskapsdans består av fem latindanser (samba, cha cha cha, rumba, paso doble og jive) og fem standarddanser (engelsk vals, tango, wienervals, slowfox og quickstep).
På denne turen fokuserer vi på cha cha cha, samba, rumba, jive, engelsk og wienervals, og tango. Du får også smake litt på salsa,bachata og zumba. Vi bygger en solid struktur som gjør at du kan føle deg komfortabel på dansegulvet.
Det er også mulig å booke privattimer med instruktørene mot tillegg, som betales på stedet.

Dagsprogram:
2 timer gruppetrening på ditt nivå.
1 time øving - fellestrening med begge lærerne som følger opp og gir individuelt tilpassede instruksjoner.
Sosialdans på kvelden (minst 3 kvelder i uken).

Fullstendig program vil bli sendt ca. 2 uker før avreise!

Instruktørene:

Ewa Trela

Ewa Trela har vært i danseverdenen siden hun var 6 år gammel. Ewa har en mastergrad som idrettslærer og dansepedagog, og er nok mest kjent som proffdanser i TV-suksessen «Skal vi danse». Gjennom sin karriere innen selskapsdans har hun oppnådd internasjonal masterklasse «S», som er den høyeste man kan oppnå. Ewa har vært danselærer i 25 år på alle nivåer, hvor hun byr på effektive og morsomme undervisningsmetoder som skaper glede og moro for alle som deltar."Dans er mitt språk, jeg snakker det flytende og jeg kan også lære deg dansens språk". Mine danseklasser er fulle av glede, moro og positiv energi."
Ewa er eier og daglig leder av Ewa Trela Dans.
Nettside: ewatreladans.no/

Santino Mirenna

Santino er født i en liten by på Sicilia og begynte å danse i en alder av 8 år. Han oppnådde et høyt nivå på kort tid og vant sitt første italienske mesterskap i 2005. I 2008 kvalifiserte Santino og hans partner seg til den høyeste kategorien i F.I.D.S. (Italian Dance Sport Federation) hvor han raskt oppnådde utmerkede resultater. I 2014 flytte Santino til Norge og sammen med sin partner representert han Norge i EM i Cambrils og i VM i Wien. Fra 2019 har Santino vært en del av de profesjonelle danserne i TV-showet “Skal Vi Danse”. Santino underviser på Bårdar Danse Institutt og sammen med Ewa hos Ewa Trela Dans.
Instagram: @santinomirenna

Hva er inkludert?

 • Flyreise t/r inkl. mat på flyet
 • Innsjekket bagasje 24 kg t/r
 • Transport mellom flyplass og hotell t/r
 • Overnatting 7 netter i delt rom
 • OBC Inlcusive (7 frokot, 5 lunsj, 5 middag)
 • Fyldig og variert danseprogram hver dag
 • Profilerte og faglig dyktige instruktører

Valgfrie tillegg pr.person:

 • Tillegg for å bo alene (2 600,–)
 • Endrings-og avbestillingsforsikring (349,–)
 • Reiseforsikring (464,–)
 • All Inclusive (1 900,–)

Mer informasjon:

Hvem passer turen for?

Turen er både for nybegynnere og de som har danset en del før. Vi deler opp i forskjellige grupper basert på kunnskap og tidligere erfaring. NB! Det er ingen krav om forkunnskaper for nybegynnere.
Alder: Alle over 18 år er velkommen!
Reise gjerne alene, du trenger ikke ta med reisefølge eller partner!

Romfordeling:

For at reisen skal være både rimelig og sosial kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Betalingsvilkår:

1 uke etter mottatt bekreftelse forfaller depositum på 2000,- pr person. 40 dager før avreise forfaller sluttbeløpet. Man kan selv velge å betale inn på reisen sin som man vil, bare disse to fristene overholdes.

Flytider og pratisk informasjon:

Oslo lufthavn Gardermoen/Sunclass Airlines
Avreise Oslo torsdag 25.mai kl. 07.00, ankomst Kreta kl. 11.55
Hjemreise 01.juni kl. 13.30, ankomst i Oslo kl. 16.45

Busstransport fra flyplassen til hotellet tar ca. 2 tmer og 15 min. I tillegg kommer en kort pause hvor man kan kjøpe drikke, snacks og benytte toalett. Kjøreturen går i naturskjønne omgivelser, noen steder trange og svingete veier.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.
Du kan lese om transfertiden her

Om hotellet

Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club - Kreta

Med perfekt beliggenhet ved havet er herlige Ocean Beach Club i Makrigialos et perfekt hotell for treningreisen. Nyt hotellets herlige beliggenhet rett ovenfor en av Kretas aller beste strender, gode treningsmuligheter og koselige restaurant.

Spørsmål og ytterligere informasjon

For spørsmål om reisen - trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.