En uke med personlig trener på

populære Mallorca

PT-tur til populære Mallorca

Suksessen fortsetter!

Når: 5. juni – 12. juni 2021

Pris: fra Oslo: 13 560,-, fra Kristiansand: 14 010,-

Hvor: Sunprime Waterfront, Palma Mallorca

 
PT- Trip arrangerer en ny treningsreise til populære Mallorca – et perfekt sted for trening, sol og avslapning. Konseptet bygger på å gi deg så mange verktøy som mulig for å gi deg mer kunnskap om din egen kropp, trening og kosthold.

 • Personlig oppfølgning av erfarne instruktører
 • 2 økter hver dag
 • Frokost og middag hver dag er inkludert

Påmelding
Max 18 plasser på denne turen.

På denne treningsreisen får du tett oppfølging.

Treningen tilpasses den enkeltes behov.

Treningsopplegg og PROGRAM FOR REISEN:

Treningsopplegg

Hver dag starter med en felles treningstime. Treningsopplegget er tilpasset slik at kroppen skal klare å prestere maksimalt ved hver treningsøkt.

Vi jobber med styrketrening i form av bootcamp/sirkeltrening, corestabilitet, intervalltrening, fleksibilitetstrening, kettlebell og teknikk i basisøvelser. Fokus er på kvalitet og at alle når sitt fulle potensial i alle aktivitetene.

Hele ukens program er lagt opp slik at treningen blir tilpasset hver enkelt deltagers behov, uansett treningsbakgrunn. 
For at dine personlig trenere skal kunne følge deg og dine behov i løpet av uken er det kun plass til 18 deltakere på denne turen. Uken starter og avslutter med individuelle samtaler for at du skal få så mye som mulig ut av turen.

Program:

 • 6 morgenøkter i liten gruppe med to personlige trenere
 • 12 mer dyptgående kurs i små grupper på ettermiddagen
 • 2 workshops for å få en større forståelse av opplegget og planlegging av treningen og kostholdet ditt
 • Variert trening skreddersydd for deg i et inspirerende konsept
 • Innledende personlig samtale for best mulig tilpasning av treningsopplegg og oppfølgingssamtaler i slutten av uken

HVA ER INKLUDERT?

 • Flyreise t/r
 • Bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter i delt rom
 • Easy Checkin på hjemreisen
 • Frokost og middag hver dag, inkludert drikke
 • PT-timer i gruppe
 • Personlig samtale og oppfølging
 • Workshop
 • Klimakompensasjon
 • Avbestillings- og endringsbeskyttelse

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 2 800,-)
 • All Inclusive 1 445,-
 • Rom med havutsikt fra 1 650,-

INSTRUKTØRENE

Oskar

Oskar har jobbet som personlig trener på Elixia Colosseum siden høsten 2012. Han har spilt ishockey i 17 år og har bygget opp en stor del av erfaringen med variert trening herfra. Han studerte lederskap i ett år og tok PT-eksamen på Axelssons Gymnastiska Institut i 2012.

Pelle

Pelle har jobbet som personlig trener siden 2007, og har jobbet på Elixia Colosseum siden 2009. Han er utdannet folkehelseviter med mastergrad i folkehelse og har også studert idrettspsykologi og pedagogikk. Pelle er også foreleser i ergonomi, kosthold, helse og trening.
  
E-post: jollik83@hotmail.com

MER INFORMASJON

Hvem passer turen for?

Treningsreisen passer for alle, uansett alder, mål og treningsgrunnlag. Treningen utformes nemlig etter hver enkelt deltakers bakgrunn og forutsetninger. Det blir gjennomført en innledende personlig samtale, og deretter blir du plassert i treningsgrupper med variert trening basert på nivå. Den tilpassede treningen utføres i små gruppe for at hver enkelt deltaker skal oppnå større forståelse for hver øvelse og kroppen generelt. De personlige trenerne har lang erfaring og gjør det mulig å tilrettelegge opplegget for spesielle behov og/eller begrensninger.

Romfordeling

For at reisen skal bli rimeligere og mer sosial, kan vi plassere deltakere på rom sammen to og to. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig.

Flytider

Oslo Lufthavn/Sunclass Airlines
Avreise Oslo Lufthavn lørdag 5.juni kl. 07:00, ankomst Palma kl. 10.25
Ankomst Oslo Lufthavn lørdag 12.juni kl11:55, avreise fra Palma kl. 15:20

Kristiansand Lufthavn Kjevik/Sunclass Airlines
Avreise Kristiansand lørdag 5.juni kl. 15:30, ankomst Palma kl. 18.45
Ankomst Kristiansand lørdag 12.juni kl. 14.00, avreise fra Palma kl. 10.45

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hotellet du skal bo på:

Sunprime hotels

Sunwing Waterfront, Mallorca

Velkommen til Sunprime Waterfront – et utmerket valg hvis du vil bo ved stranden med kort vei til Palma by. På Sunprime Hotels er alle forutsetninger til stede for å få en ferie helt på dine premisser.

Trygghet på reisen

Vi ønsker å gi deg de beste ukene i året når du reiser med oss. Derfor sørger vi for din trygghet i ferien når du bestiller en pakkereise gjennom oss.

Mer bærekraftig

Reis mer bærekraftig med en klimakompensert ferie! Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap, busstransport og flere hotell. Bra, ikke sant?

Lurer du på noe?

Har du spørsmål om fly og hotell, kontakt oss på gjerne.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.