PT Oskar og Pelle
Fullbooket!

En uke med personlig trener

PT-tur til Gran Canaria

Suksessen fortsetter!

PT-trip arrangerer en ny treningsreise til Gran Canaria – et perfekt sted for trening, sol og avslapning. Konseptet bygger på å gi deg så mange verktøy som mulig for å gi deg mer kunnskap om din egen kropp, trening og kosthold.

Når: 1.–8. desember 2022
Pris: Fra 13 895,–
Hvor: Sunprime Atlantic View, Gran Canaria
Avreise fra: Bodø, Oslo, og Torp, Sandefjord

 • Personlig oppfølgning av erfarne personlig trenere
 • 2 økter hver dag
 • Frokost og middag hver dag er inkludert

Max 18 plasser på denne turen.

På denne treningsreisen får du tett oppfølging.

Treningen tilpasses den enkeltes behov.

Treningsopplegg og PROGRAM FOR REISEN:

Treningsopplegg

Hver dag starter med en felles treningstime. Treningsopplegget er tilpasset slik at kroppen skal klare å prestere maksimalt ved hver treningsøkt.

Vi jobber med styrketrening i form av bootcamp/sirkeltrening, corestabilitet, intervalltrening, fleksibilitetstrening, kettlebell og teknikk i basisøvelser. Fokus er på kvalitet og at alle når sitt fulle potensial i alle aktivitetene.

Hele ukens program er lagt opp slik at treningen blir tilpasset hver enkelt deltagers behov, uansett treningsbakgrunn. 
For at dine personlig trenere skal kunne følge deg og dine behov i løpet av uken er det kun plass til 18 deltakere på denne turen. Uken starter og avslutter med individuelle samtaler for at du skal få så mye som mulig ut av turen.

Program:

 • 6 morgenøkter i liten gruppe med to personlige trenere
 • 12 mer dyptgående kurs i små grupper på ettermiddagen
 • 2 workshops for å få en større forståelse av opplegget og planlegging av treningen og kostholdet ditt
 • Variert trening skreddersydd for deg i et inspirerende konsept
 • Innledende personlig samtale for best mulig tilpasning av treningsopplegg og oppfølgingssamtaler i slutten av uken

HVA ER INKLUDERT?

 • Flyreise t/r
 • Bagasje
 • Transport til og fra hotellet
 • Hotellovernatting 7 netter i delt rom
 • Easy Checkin på hjemreisen
 • Frokost og middag hver dag, inkludert drikke
 • PT-timer i gruppe
 • Personlig samtale og oppfølging
 • Workshop
 • Klimakompensasjon

Valgfrie tillegg:

 • Tillegg for å bo alene (fra 4 200,–)
 • All Inclusive 1 300,–
 • Endrings- og avbestillingsforsikring 429,–
 • Reiseforsikring 464,–

Personlige trenere

PT Oskar

Oskar

Oskar har jobbet som personlig trener på SATS Colosseum siden høsten 2012, og er nå PT-leder. Han har spilt ishockey i 17 år og har bygget opp en stor del av erfaringen med variert trening herfra. Han studerte lederskap i ett år og tok PT-eksamen på Axelssons Gymnastiska Institut i 2012.

PT Pelle

Pelle

Pelle har jobbet som personlig trener siden 2007, og har jobbet på SATS Colosseum siden 2009. Han er utdannet folkehelseviter med mastergrad i folkehelse og har også studert idrettspsykologi og pedagogikk. Pelle er også foreleser i ergonomi, kosthold, helse og trening.

E-post: jollik83@hotmail.com

MER INFORMASJON

Hvem passer turen for?

Treningsreisen passer for alle, uansett alder, mål og treningsgrunnlag. Treningen utformes nemlig etter hver enkelt deltakers bakgrunn og forutsetninger. Det blir gjennomført en innledende personlig samtale, og deretter blir du plassert i treningsgrupper med variert trening basert på nivå. Den tilpassede treningen utføres i små gruppe for at hver enkelt deltaker skal oppnå større forståelse for hver øvelse og kroppen generelt. De personlige trenerne har lang erfaring og gjør det mulig å tilrettelegge opplegget for spesielle behov og/eller begrensninger.

Reise alene?

Du kan velge å bo alene mot et tillegg i prisen, eller du kan du velge å dele rom med en annen deltaker av samme kjønn. Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Flytider

Oslo Lufthavn/Sunclass Airlines
Avreise Oslo Lufthavn torsdag 1. desember kl. 07:40, ankomst Gran Canaria kl. 12.25
Ankomst Oslo Lufthavn torsdag 8. desember kl. 20.15, avreise fra Gran Canaria kl. 13.45

Torp Sandefjord/ Sunclass Airlines
Avreise Torp torsdag 1. desember kl. 09.20, ankomst Gran Canaria kl. 13.55
Ankomst Torp torsdag 8. desember kl. 21.35, avreise fra Gran Canaria kl. 15.15

Bodø / Sunclass Airlines
Avreise Bodø torsdag 1. desember kl. 15.30, ankomst Gran Canaria kl. 20.55
Ankomst Bodø torsdag 8. desember kl. 14.15, avreise fra Gran Canaria kl. 07.00
NB! Deltagere fra Bodø vil først møte gruppen 2.desember, på grunn av sen ankomst til Gran Canaria 1.desember.

Flytidene kan bli endret. Forhold deg til tidene som står på billetten din.

Hotellet du skal bo på:

Sunprime hotels

Sunprime Atlantic View

Sunprime Atlantic har perfekt beliggenhet i populære Playa del Inglés, med kort avstand til restauranter, butikker og flere av øyas golfbaner. Fine bassengområder med oppvarmede utendørsbasseng, gode treningsfasiliteter og smakfull mat og drikke på hotellet. Her skal vi kose oss!

Har du spørsmål?

Spørsmål om reisen og innholdet
E-post: trening@ving.no

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.